Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi düşünüyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun içinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Özellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini görmedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gün sonra watsapptan onunla konuştuğumu gördü fakat konuşmalarımız yine iş üzerine. Kıyamet koptu. İlle seçenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O günde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gün sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugün de benim bir aylığına o arkadaşla ile çalışacağım söylendi. Ben de direkt sevgilime söyledim. Çok sinirlendi direkt üstüne konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla çalışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan önce söylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hiç düşüncesizce davranıyor muyum diye söylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha önce ki ufak-büyük tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gerçekten aklıma hiç gelmedi direkt ona dedim böyle böyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi düşün taşın öyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gerçek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir türlü halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla çalışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.
Son düzenleme: