bende hayatım boyunca sigara içmedim nefret ederim eşim içer nedesem ne yapsam bıraktramadım aynı sen gibi bnde içerim bak diom oda işe yaramıyor diyiceğim canım sen ne dersen de bırakamaz kendi istemesse ama azda içiyomuş bunu sorun edip çocuğu boğma derim gerçi rahatsızmış bıraksa ne iyi olur ama........:26:
Canım ailenden birileri içiyor diye sen içmediğin halde bunu kabullenmen doğru değil. Mesela bazıları niye bırakacam yaa babanda içiyor ne var diyor ama bu babamın sorunu bananeeee neden babamın hatasıyla ben yargılanıyorum anlayamıyorum bu insanları konuya farklı yaklaşmış olabilirim ama arkadaşım sevgilin kendisini zehirleyebilir bu onun tercihi ama sen onun ağzını koklamak zorunda değilsin buda senin tercihin gerçekten baş döndürücü bir kokusu var. Ya Allah kolaylık versin o na sor sen bundan hoşlanmadığın halde bunu yapıyor neden sana saygı duymuyor çünkü bu adam bırakabiliş yani zorlayınca oluyor kafasının bozulması sigara için bahane bırakmak için daha fazla çabalamalı en azından senin için..
benim de uzun bir ilşkim var.. bıraktırmıştım geçen sene çok büyük bir tartışma yaşadık sigaraya yeniden başlamış o arada... sigara kokusuna karşı tiksinti duyduğum için hemen fark ettim özür diledi ve onun için okulu sınavları yoğun bir seneydi böyle bir ortamda bırakamam ddi lütfen zaman tanı dedi tamam dedim ayrılcak değildim sigara içiyor diye uzun ilşkimi bitiremezdim. Alkole çok düşkün malesefki Trakya bulgar karışımı.. Sıloganı ''Parayı Lidyalılar,kafayı Trakyalılar buldu'':84::84: Alkolü gerektiği yerde almasına karşı değilim ama bir ara her gün içiyordu üzerine gittim artık içmiyor o kadar..en sık haftada 1 içiyor artık.
Abartı falan bilemem Canım sayılır o benim kendine zarar vermesine sigara içmesine dayanamıyorum ciğerine çekişini sevmiyorumAzalttırdım bayağı bu yaza kesin bıraktırcam canına okucam onun:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?