Sevgilim.. yaşadığım büyük hayal kırıklığı.. aldatilmaktan beter oldum

Düğüne 1 yıl var yazmışsınız , 6 sene bekleyen 1 sene de bekler , ölmez yani.Bana kalırsa 6 sene beklemek de saçma ama 6+1 olabilir 6nın yanında 1 sene ne ki? Ay ne diyorum ben yaa !?
Ben bunu söylediğimde sen beni hic anlamiyorsun zaten bu konuyu gündeme getiriyorsam demekki çaresizim artık demisti. Yani pek bekleme niyeti yok gibi

Sonradan pişman olacagın hiç birşeyi başkası mutlu olsun diye istiyor diye yapma..
Sana fikirlerine saygı duymayan hiç kimse için üzülme
Kimse vazgeçilmez degildir
Herkesin sınırları görüşleri inançları var saygı duyulursa sevgi oluşur

Ben bunu söylediğimde sen beni hic anlamiyorsun zaten bu konuyu gündeme getiriyorsam demekki çaresizim artık demisti. Yani pek bekleme niyeti yok gibi
Birlikte olmak istemiyorsan ayrıl o zaman.Hata yapmışsın yakınlaşarak bence.Onları yaşayınca hepsini istemeye başlamış sevgilin.Ya hiç yaşamayacaktın ya da tamamen olacaktı.Böyle olunca onun gözünde sadece bekaret yüzünden birlikte olmuyoruz algısı oluşturdun , o yüzden seni çok sıkıyor bence.Ama olmaz istemediğin bir şey için ısrar eden adamla.Konu ne olursa olsun.

Pişman olup sonrasında bunun bizi daha kotu etkileyeceğini düşünmesem zaten tamam derim düşünmeden. Ama böyle birşey yaşayıp onu suclarsam bu daha kotu olur

Neden yakınlaşmasın bence yakınlaşmasında bir sıkıntı yok.İnsan sevdiğini öpebılır,sarılabılır.Abes olan sevgılısının konu sahıbınden boyle bır sey ıstemesı.
Konu sahibi öpüşüp sarılmaktan başka türlü yakınlaşmadan bahsetmiş.
Bana kalsa herkes öpüşsün sarılsın, insanlar içindeki enerjiyi salsın.

bir şeyler yaşadık kısmına bağlı benin yorumum.

her haltı yiyip, sadece bekaret uğruna böyle bir şey yapıyorsanız, bence sevgiliniz iki yüzlülüğünüzden sıkılmış.

yok basit seyler yasıyorduysanız, size baskı yapmasına izin vermeyin. ne zaman isterseniz o zaman olur.

ama bu durumda da ölçünüz ailem üzülür vs olmasın. kendi kararınızı net verebilen biri olun ki, sizin için önemli olduğunu düşünsün.

yoksa naza çekiyor gibi oluyorsunuz adamın net bir şey istemesi normalleşiyor..
hazır oldum, oluyorum, olacağım vs...

bir de kafanızda bu kadar büyütmeyin bu meseleyi, evlendikten sonra kendi kendinize bu kurduğunuz baskı başka şekilde geri dönebilir. mutsuz olursunuz

Tam olarak dediğiniz sekilde oldu. Benim hatam bu zaten. Düşünemedim en başında böyle ilerleyecegini . Tepkimi en başta koysam belki böyle olmayacaktı. Ben iradeli olamadım oda haklı olarak neden tamamen olmuyor o zaman diyor. Ve benim.verecek bir cevabım bile yok

Bence em dogrusunu yapiyorsun ve boyle adamlar yüzünden hala pskolojim bozuk oku benim Konularımı ve ilerde pismanlik yasamaman icin bu tur tiplerden uzak dur. Ben kucuktum ayirt edemedim ama senin yasin daha buyuk sanirm keske benide bi uyaran olsaydi

Hakkında hayırlısı olsun.

Evlendikten sonrada sorun olabileceğini düşünüyorum bende artık
Çünkü sonunda ya cok kotu bir şekilde ayrılacak benden bu gidişle yada evlenince sen beni senelerce beklettin naz yaptın diye sitem edecek

Okuyacağım konularinizi mutlaka. Ama inanın kötü biri değil

Merhaba,
Eğer onunla birlikte olursam toplum bana nasıl bakar?günah mı işliyorum?namusum kirlendi tarzında bir düşünceyle birlikte olmuyorsan lütfen bunu yapma. Cinsellik o kadar da korkunç değil,bunun kötü tarafı kadına atılmamalı ve siz de utanmamalısınız. Kimse beni kabul etmez gibi bir kanıya varıp kendini de yeme. 2019 yılındayız kanlı çarşaf asanlara artık mağara adamı gözüyle bakıyoruz.
Sevgilinizle öpüşmeniz,sevişmeniz doğal bir arzu doğal bir olay. Ama eğer siz ona içten içe güvensizlik hissediyorsanız,bu ilk saydıklarımın dışında içinize sinmeyen birşey varsa bu adamı bırakmanız iyi olur. Onun azgın birisi olduğunu söyleyemeceğim. 6 yıl uzun bir süre. Ama sizi aşağılıyorsa ve bu ilk saydıklarımın dışında bir çekinceniz varsa bunu sakince konuşmanız yoksa ona yol verip yolunuza bakmanızı öneririm

Cinselliğe merakı varsa siz birlikte olsaniz bile yapar bunu evlenmek yada ilişkiye girmekle alakasi yok sana garanti evlensen bile yetersiz görüp yapacak erkek milleti doyumsuzdur ya kabullenip devam edeceksin yada başından bırakıp gideceksin cunki bu bir aliskanliktir hosuna gidiyordur kolay kolay bırakmaz

Okuyacağım konularinizi mutlaka. Ama inanın kötü biri değil
Kotubiri degildi benim hayatim giren hicbiri de ama cinsel olarak malesef hemen biseyler yasamak istiyorlar onlar icin basit bi mesele ama bizim pskolojimiz bozuluyor sonra.. 17 yaşında basinda babasi olmayan boslukta olan bi suru problemi olan kucuk bir kızdan faydalanmak adamlik degilmis ozamanlar adam zannettim sonra noldu hepsi cekti gitti kimi aldatarak kimi evlencez diye kandirsrak baskasiyla evlendi. Olan gururuma oldu bana oldu hatalarla dolu gencligime oldu

Evlendikten sonrada sorun olabileceğini düşünüyorum bende artık
Çünkü sonunda ya cok kotu bir şekilde ayrılacak benden bu gidişle yada evlenince sen beni senelerce beklettin naz yaptın diye sitem edecek
Sorun olacak denilen bu yazdıkların değil, vajinismus gibi bir problemle karşılaşacaksın demek istiyor diğer arkadaş sanırım.
Ki bu konuyu bu kadar kafaya taktıktan sonra vajinismus olman işten bile değil. 6-7 sene bekleyen adam bir de böyle bir şeyle karşılaşırsa evlendikten sonra sen o zaman gör şenliği.

Öyle olup olmadığımdan bende şüpheliyim. Bu kadar korku normal.mi fazla mi bilmiyorum

Düşünmek bile istemiyorum gercekten ama olabilir gibi çünkü ben gerçekten korkuyorum

Yarın öbür gün sizi aldattığında da senin yüzünden oldu diyecek kesin bir şey o yüzden yol ayrımı en güzeli Ya sabredip bu konuları kapatıp evlenmemizi bekleyecek ya da ayrılacaksınız İstemediğim bir şeyi zamanından önce asla yapma yani düşünce yapısı herkesin farklıdır evlendiğinde şarttır ya da şart değildir yani Bunu herkesin kafasına göre farklıdır istemediğiniz bir zamanda asla yaşamayın büyük bir travma olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…