- 23 Ocak 2019
- 116
- 42
- 13
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Ben bunu söylediğimde sen beni hic anlamiyorsun zaten bu konuyu gündeme getiriyorsam demekki çaresizim artık demisti. Yani pek bekleme niyeti yok gibiDüğüne 1 yıl var yazmışsınız , 6 sene bekleyen 1 sene de bekler , ölmez yani.Bana kalırsa 6 sene beklemek de saçma ama 6+1 olabilir 6nın yanında 1 sene ne ki? Ay ne diyorum ben yaa !?
Birlikte olmak istemiyorsan ayrıl o zaman.Hata yapmışsın yakınlaşarak bence.Onları yaşayınca hepsini istemeye başlamış sevgilin.Ya hiç yaşamayacaktın ya da tamamen olacaktı.Böyle olunca onun gözünde sadece bekaret yüzünden birlikte olmuyoruz algısı oluşturdun , o yüzden seni çok sıkıyor bence.Ama olmaz istemediğin bir şey için ısrar eden adamla.Konu ne olursa olsun.Ben bunu söylediğimde sen beni hic anlamiyorsun zaten bu konuyu gündeme getiriyorsam demekki çaresizim artık demisti. Yani pek bekleme niyeti yok gibi
Pişman olup sonrasında bunun bizi daha kotu etkileyeceğini düşünmesem zaten tamam derim düşünmeden. Ama böyle birşey yaşayıp onu suclarsam bu daha kotu olurAsıl bencil olan o siz değilsiniz sadece sevgilisiniz onunla birlikte olmak zorunda değilsininiz istiyorsanız olursunuz ama belli ki olsanızda sonra pişman olacaksınız o yüzden olmayın derim bide bir süredir izliyorum demiş hadi ordan ergen olduğundan beri izlemiyorsa benim adım eola değil bu gözlerinizi şişirerek ağlanacak kadar kötü birşey değil bu kadar büyütmeyin ama büyütmeniz gereken şey sizin istemediğiniz birşeyi size yaptırmaya çalışması 9 yıllık evliyim ben istemiyorsam birlikte olmayız hiçte bencil hissetmiyorum kendimi sevgilim olsa hele hiç hissetmezdim
Konu sahibi öpüşüp sarılmaktan başka türlü yakınlaşmadan bahsetmiş.Neden yakınlaşmasın bence yakınlaşmasında bir sıkıntı yok.İnsan sevdiğini öpebılır,sarılabılır.Abes olan sevgılısının konu sahıbınden boyle bır sey ıstemesı.
Tam olarak dediğiniz sekilde oldu. Benim hatam bu zaten. Düşünemedim en başında böyle ilerleyecegini . Tepkimi en başta koysam belki böyle olmayacaktı. Ben iradeli olamadım oda haklı olarak neden tamamen olmuyor o zaman diyor. Ve benim.verecek bir cevabım bile yokBirlikte olmak istemiyorsan ayrıl o zaman.Hata yapmışsın yakınlaşarak bence.Onları yaşayınca hepsini istemeye başlamış sevgilin.Ya hiç yaşamayacaktın ya da tamamen olacaktı.Böyle olunca onun gözünde sadece bekaret yüzünden birlikte olmuyoruz algısı oluşturdun , o yüzden seni çok sıkıyor bence.Ama olmaz istemediğin bir şey için ısrar eden adamla.Konu ne olursa olsun.
Hakkında hayırlısı olsun.Tam olarak dediğiniz sekilde oldu. Benim hatam bu zaten. Düşünemedim en başında böyle ilerleyecegini . Tepkimi en başta koysam belki böyle olmayacaktı. Ben iradeli olamadım oda haklı olarak neden tamamen olmuyor o zaman diyor. Ve benim.verecek bir cevabım bile yok
Evlendikten sonrada sorun olabileceğini düşünüyorum bende artıkbir şeyler yaşadık kısmına bağlı benin yorumum.
her haltı yiyip, sadece bekaret uğruna böyle bir şey yapıyorsanız, bence sevgiliniz iki yüzlülüğünüzden sıkılmış.
yok basit seyler yasıyorduysanız, size baskı yapmasına izin vermeyin. ne zaman isterseniz o zaman olur.
ama bu durumda da ölçünüz ailem üzülür vs olmasın. kendi kararınızı net verebilen biri olun ki, sizin için önemli olduğunu düşünsün.
yoksa naza çekiyor gibi oluyorsunuz adamın net bir şey istemesi normalleşiyor..
hazır oldum, oluyorum, olacağım vs...
bir de kafanızda bu kadar büyütmeyin bu meseleyi, evlendikten sonra kendi kendinize bu kurduğunuz baskı başka şekilde geri dönebilir. mutsuz olursunuz
Okuyacağım konularinizi mutlaka. Ama inanın kötü biri değilBence em dogrusunu yapiyorsun ve boyle adamlar yüzünden hala pskolojim bozuk oku benim Konularımı ve ilerde pismanlik yasamaman icin bu tur tiplerden uzak dur. Ben kucuktum ayirt edemedim ama senin yasin daha buyuk sanirm keske benide bi uyaran olsaydi
Merhaba,Bir gun gelipte burda böyle bir konu açacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz öyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Çok aşık olduğum bi sevgilim var. Oda beni çok sevdiğini söyler hep bu şekilde de hissettirir. Normal şartlarda hiçbir sorunumuz yok iliskimizde. Tartıştığımız tek bir konu var ve bunu artık aşamiyoruz. 6 senedir birlikteyiz ve sevgilim artık birlikte olmak istediğini söylüyor. Simdiye kadar yakinlasmalarimiz oldu ama suan tek odaklandığı şey bu beni seviyorsan neden beni istemiyosun diyor. Korkularimi anlayamıyor sabretmekten ben bittim sen beni oyaladin bahanelerle geçiştirdin diyor. Ben kendimi boyle birseye psikolojik olarak hazir hissetmiyorum daha once kendimi buna ikna etmeye calisacagima dair soz verdim ama yapamadım. Istesemde yapamıyorum
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dün söyledikleri karşısında yıkıldım bu yüzden. Bana bir süredir cinsel içerikli seyler izlediğini söyledi ve bunun için beni suçluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni sürekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini düşündükçe deliriyorum akli dengeli yitirmek üzereyim aglamaktan gözlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu çok sevdim gerçekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha önce bir başkasını opmemistim bile. Çok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kötü ama ben bunu yapan neden gerçek hayatta aldatmasın diye düşünmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar çok güvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lütfen kırıcı olmadan yorum yazın gerçekten kaldırabilecek durumda değilim hakaretvari sözleri
Sevdiğini bende biliyorum bilmiyorum ama cesaret edemiyorum tek sorun buIyi de ablacim yani adam da hakli, koskoca 6 yil beklemis zaten, az mi uz mu, sevmese niye beklesin? Koskoca adam daha ne kadar eliyle takilsin?
Konu sahibi öpüşüp sarılmaktan başka türlü yakınlaşmadan bahsetmiş.
Bana kalsa herkes öpüşsün sarılsın, insanlar içindeki enerjiyi salsın.
Kotubiri degildi benim hayatim giren hicbiri de ama cinsel olarak malesef hemen biseyler yasamak istiyorlar onlar icin basit bi mesele ama bizim pskolojimiz bozuluyor sonra.. 17 yaşında basinda babasi olmayan boslukta olan bi suru problemi olan kucuk bir kızdan faydalanmak adamlik degilmis ozamanlar adam zannettim sonra noldu hepsi cekti gitti kimi aldatarak kimi evlencez diye kandirsrak baskasiyla evlendi. Olan gururuma oldu bana oldu hatalarla dolu gencligime olduOkuyacağım konularinizi mutlaka. Ama inanın kötü biri değil
Sorun olacak denilen bu yazdıkların değil, vajinismus gibi bir problemle karşılaşacaksın demek istiyor diğer arkadaş sanırım.Evlendikten sonrada sorun olabileceğini düşünüyorum bende artık
Çünkü sonunda ya cok kotu bir şekilde ayrılacak benden bu gidişle yada evlenince sen beni senelerce beklettin naz yaptın diye sitem edecek
Öyle olup olmadığımdan bende şüpheliyim. Bu kadar korku normal.mi fazla mi bilmiyorumMadem evlenene kadar beklemek istiyorsunuz o zaman “yakınlaşmaları” da yapmayın. Sonra buraya değişik değişik konular açıyorsunuz.
Evlenmeden olmaz diyorsanız ve bunun sebebi vajinismus gibi bir problem değilse diğer yakınlaşmaları da yapmadan bekleyin.
Düşünmek bile istemiyorum gercekten ama olabilir gibi çünkü ben gerçekten korkuyorumSorun olacak denilen bu yazdıkların değil, vajinismus gibi bir problemle karşılaşacaksın demek istiyor diğer arkadaş sanırım.
Ki bu konuyu bu kadar kafaya taktıktan sonra vajinismus olman işten bile değil. 6-7 sene bekleyen adam bir de böyle bir şeyle karşılaşırsa evlendikten sonra sen o zaman gör şenliği.
Yarın öbür gün sizi aldattığında da senin yüzünden oldu diyecek kesin bir şey o yüzden yol ayrımı en güzeli Ya sabredip bu konuları kapatıp evlenmemizi bekleyecek ya da ayrılacaksınız İstemediğim bir şeyi zamanından önce asla yapma yani düşünce yapısı herkesin farklıdır evlendiğinde şarttır ya da şart değildir yani Bunu herkesin kafasına göre farklıdır istemediğiniz bir zamanda asla yaşamayın büyük bir travma olur sizeBir gun gelipte burda böyle bir konu açacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz öyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Çok aşık olduğum bi sevgilim var. Oda beni çok sevdiğini söyler hep bu şekilde de hissettirir. Normal şartlarda hiçbir sorunumuz yok iliskimizde. Tartıştığımız tek bir konu var ve bunu artık aşamiyoruz. 6 senedir birlikteyiz ve sevgilim artık birlikte olmak istediğini söylüyor. Simdiye kadar yakinlasmalarimiz oldu ama suan tek odaklandığı şey bu beni seviyorsan neden beni istemiyosun diyor. Korkularimi anlayamıyor sabretmekten ben bittim sen beni oyaladin bahanelerle geçiştirdin diyor. Ben kendimi boyle birseye psikolojik olarak hazir hissetmiyorum daha once kendimi buna ikna etmeye calisacagima dair soz verdim ama yapamadım. Istesemde yapamıyorum
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dün söyledikleri karşısında yıkıldım bu yüzden. Bana bir süredir cinsel içerikli seyler izlediğini söyledi ve bunun için beni suçluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni sürekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini düşündükçe deliriyorum akli dengeli yitirmek üzereyim aglamaktan gözlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu çok sevdim gerçekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha önce bir başkasını opmemistim bile. Çok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kötü ama ben bunu yapan neden gerçek hayatta aldatmasın diye düşünmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar çok güvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lütfen kırıcı olmadan yorum yazın gerçekten kaldırabilecek durumda değilim hakaretvari sözleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?