- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Evlendikten sonrada sorun olabileceğini düşünüyorum bende artık
Çünkü sonunda ya cok kotu bir şekilde ayrılacak benden bu gidişle yada evlenince sen beni senelerce beklettin naz yaptın diye sitem edecek
Gerçekten çok üzüldüm sizin içinKotubiri degildi benim hayatim giren hicbiri de ama cinsel olarak malesef hemen biseyler yasamak istiyorlar onlar icin basit bi mesele ama bizim pskolojimiz bozuluyor sonra.. 17 yaşında basinda babasi olmayan boslukta olan bi suru problemi olan kucuk bir kızdan faydalanmak adamlik degilmis ozamanlar adam zannettim sonra noldu hepsi cekti gitti kimi aldatarak kimi evlencez diye kandirsrak baskasiyla evlendi. Olan gururuma oldu bana oldu hatalarla dolu gencligime oldu
Gerçekten diyorum keşke en başından ya hicbisey yaşamamış olsaydık. Yada tamamen yaşanmış olsaydiyada siz kafanızda bu meseleye bu kadar takıntılı olarak vajinismus olup, yıllarca bekleyip kavuşamayan çiftlerden olacaksınız.
evlilik öncesi birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz. bu tercihtir. ama bu tercihiniz konusunda net olun, ve kendi içinizde de bu kadar büyütmeyin
sevgilinizin kötü olduğunu ben de düşünmüyorum. Bunun çözümü de basit aslındaGerçekten diyorum keşke en başından ya hicbisey yaşamamış olsaydık. Yada tamamen yaşanmış olsaydi
Su an 30kusur yasindayim canm evliyim 2 cocuk var sukur esim herseyimi bilir cok da üzülür ama iste gel gör ki pismanligi gecmiyorGerçekten çok üzüldüm sizin için
Inşallah düzgün karakterli bir çıkar karşınıza bundan sonrasında uzulmezsiniz. Şimdi size akıl vermem doğru olmayacak belki ama size bu şekilde yaklaşmak isteyen kişilerden uzak durun. Psikolojik olarak diğer türlüsünü kaldiramiyorsunuz çünkü anladığım kadarıyla
Ben bu sebepten beni aldatirsa gerçekten bunu atlatamam. Belki iyi yapar hakediyorsun diyenler bile çıkar. Ben istiyorum ki kendi isteğimle olsun bu ilişki ama takdir edersiniz ki evli olmadan birlikte olsam hamile kalırım korkusu vs ben bunları kaldiramam. Bir çok şeyden korkuyorum ama en büyüğü bu hamile olma düşüncesi rezil olma düşüncesi. Ama gerçekten yazılan şeyler kafamı o kadar karıştırdı ki ben haklı olduğumu düşünüyordum. Ne yapacagimi şaşırdım suanYarın öbür gün sizi aldattığında da senin yüzünden oldu diyecek kesin bir şey o yüzden yol ayrımı en güzeli Ya sabredip bu konuları kapatıp evlenmemizi bekleyecek ya da ayrılacaksınız İstemediğim bir şeyi zamanından önce asla yapma yani düşünce yapısı herkesin farklıdır evlendiğinde şarttır ya da şart değildir yani Bunu herkesin kafasına göre farklıdır istemediğiniz bir zamanda asla yaşamayın büyük bir travma olur size
Hiç üzülmeyin geçmişi kapatın önünüze bakın madem evlenmissiniz. Sizin adınıza sevindimSu an 30kusur yasindayim canm evliyim 2 cocuk var sukur esim herseyimi bilir cok da üzülür ama iste gel gör ki pismanligi gecmiyor
Konusucam bu konuyu zaten. Ben hep çekindim bugüne kadar hic demedim.hadi evlenelim diye. Suan desem ki ben evlenmek.istiyorum şaşırır muhtemelen. Beklemek istedigimi düşünüyor oZorba degil diyorsun ama cinsellige zorlamasi baski yapmasi da psikolojik siddet...
Ayrica video kismi da seni ikna yontemlerinden biri. Sevgilim izleme tamam biz beraber olalim demeni istiyor.
Sevgilisin diye cinsellik yasamak zorunda degilsin, kocan degil.
Cok merakliysa evlenin zaten kac yil olmus.
Evlenmeyi hic dusunmesiniz mi acaba ? Sizz ciddimisiniz bu yazdiklarinizda ? Aldatmaktan beter mi . Neden evlenmeyi dusunmek yerine bu konulari tartisiyisunuz ki. Madem seviyo evlenin yok eger evlenmek istemiyo sadece iliski istiyosa ayriln bukadar basit ... bencede evlenmeden iliskiye girme madem kendini 6 yildr korumussun evlenmeden ikiskiye girme derimBir gun gelipte burda böyle bir konu açacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz öyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Çok aşık olduğum bi sevgilim var. Oda beni çok sevdiğini söyler hep bu şekilde de hissettirir. Normal şartlarda hiçbir sorunumuz yok iliskimizde. Tartıştığımız tek bir konu var ve bunu artık aşamiyoruz. 6 senedir birlikteyiz ve sevgilim artık birlikte olmak istediğini söylüyor. Simdiye kadar yakinlasmalarimiz oldu ama suan tek odaklandığı şey bu beni seviyorsan neden beni istemiyosun diyor. Korkularimi anlayamıyor sabretmekten ben bittim sen beni oyaladin bahanelerle geçiştirdin diyor. Ben kendimi boyle birseye psikolojik olarak hazir hissetmiyorum daha once kendimi buna ikna etmeye calisacagima dair soz verdim ama yapamadım. Istesemde yapamıyorum
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dün söyledikleri karşısında yıkıldım bu yüzden. Bana bir süredir cinsel içerikli seyler izlediğini söyledi ve bunun için beni suçluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni sürekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini düşündükçe deliriyorum akli dengeli yitirmek üzereyim aglamaktan gözlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu çok sevdim gerçekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha önce bir başkasını opmemistim bile. Çok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kötü ama ben bunu yapan neden gerçek hayatta aldatmasın diye düşünmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar çok güvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lütfen kırıcı olmadan yorum yazın gerçekten kaldırabilecek durumda değilim hakaretvari sözleri
Konusucam bu konuyu zaten. Ben hep çekindim bugüne kadar hic demedim.hadi evlenelim diye. Suan desem ki ben evlenmek.istiyorum şaşırır muhtemelen. Beklemek istedigimi düşünüyor o
Bir gun gelipte burda böyle bir konu açacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz öyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Çok aşık olduğum bi sevgilim var. Oda beni çok sevdiğini söyler hep bu şekilde de hissettirir. Normal şartlarda hiçbir sorunumuz yok iliskimizde. Tartıştığımız tek bir konu var ve bunu artık aşamiyoruz. 6 senedir birlikteyiz ve sevgilim artık birlikte olmak istediğini söylüyor. Simdiye kadar yakinlasmalarimiz oldu ama suan tek odaklandığı şey bu beni seviyorsan neden beni istemiyosun diyor. Korkularimi anlayamıyor sabretmekten ben bittim sen beni oyaladin bahanelerle geçiştirdin diyor. Ben kendimi boyle birseye psikolojik olarak hazir hissetmiyorum daha once kendimi buna ikna etmeye calisacagima dair soz verdim ama yapamadım. Istesemde yapamıyorum
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dün söyledikleri karşısında yıkıldım bu yüzden. Bana bir süredir cinsel içerikli seyler izlediğini söyledi ve bunun için beni suçluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni sürekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini düşündükçe deliriyorum akli dengeli yitirmek üzereyim aglamaktan gözlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu çok sevdim gerçekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha önce bir başkasını opmemistim bile. Çok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kötü ama ben bunu yapan neden gerçek hayatta aldatmasın diye düşünmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar çok güvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lütfen kırıcı olmadan yorum yazın gerçekten kaldırabilecek durumda
Evlenin cinsellik sıkıntıda bitsin 6 senenidir sevgilik yasanmazki
En iyisi bizim konuşup ortak bir karar almamiz. Ben zaten herkes her sevgilisiyle birlikte olsun diye düşünmüyorum. Tabiki isteyen istediğini yaşayabilir ama ben istemezdim bunu. Suanki durum ben bu adamla evlenmeyi düşündüğüm için bir sorun benim için. Yoksa yeni tanıştığım biri bana bunları dese çoktan ayrılmıştım hiç problemde etmezdim cevabım net olurdu. Burada yazılanlar beni gerçekten korkuttu yani resmen herkesin ortak fikri bu adam seni ya aldatiyordur yada aldatacaktır bunu yaşamazsaniz yönünde. Ben dünyayı çok mu toz pembe görüyordum bilmiyorum ki. Yapmaz dedim hep kendime yapamaz diye düşündüm içim hep çok rahattı ama artık rahat edemeyecek gibiyimBence sen buradaki goruslere degil kendi karakterine ve aile yapina uygun davran. Yani millet sevgiliyken cinselligi normal karsiliyor diye senin icin de normal olmamali. Sonra pisman olacagin seyleri yapma. Ben eminimki sen su an birlikte olsan sonra pisman olursun. Oyle olmasa bu kadar kendini cekmezdin. Sahsi gorusum bu. Her sevgili olduguyla cinsellik yasasaydi insanlar ohoo..
Kimse ile iliski yasamak zorunda degilsiniz evliyken yada sevgiliyken ..Cinsellik ozel bir durumdur iki tarafda isterse olur (obur turlusu tecavuz istismar zaten)eger sizi seviyorsa beklemek zorunda bu resmen zorbalik mecbur hissetiriyor seven adam boyle seyleri izleyip tatmin oluyorsa bile neden soyluyor size .seven adam bekler sizi sık bogaz etmez anlar .Bence ayril guzelim boyle anlayisi olmayan adamdan bi cacik olmaz .Bir gun gelipte burda böyle bir konu açacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz öyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dün söyledikleri karşısında yıkıldım bu yüzden. Bana bir süredir cinsel içerikli seyler izlediğini söyledi ve bunun için beni suçluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni sürekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini düşündükçe deliriyorum akli dengeli yitirmek üzereyim aglamaktan gözlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu çok sevdim gerçekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha önce bir başkasını opmemistim bile. Çok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kötü ama ben bunu yapan neden gerçek hayatta aldatmasın diye düşünmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar çok güvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lütfen kırıcı olmadan yorum yazın gerçekten kaldırabilecek durumda değilim hakaretvari sözleri
Evlenmek istemiyorsan neden 6 senedir birliktelik yaşıyorsun ? Evlenin evlenemeyecekseniz oda kendine evlenecek kız bulsun sende eğlenecek birini bulBence sen buradaki goruslere degil kendi karakterine ve aile yapina uygun davran. Yani millet sevgiliyken cinselligi normal karsiliyor diye senin icin de normal olmamali. Sonra pisman olacagin seyleri yapma. Ben eminimki sen su an birlikte olsan sonra pisman olursun. Oyle olmasa bu kadar kendini cekmezdin. Sahsi gorusum bu. Her sevgili olduguyla cinsellik yasasaydi insanlar ohoo..
Aldatacak olsaydı 6 senedir seninle olmazdı ama evlenin artık yaşadığınız el ele bile olsa uygun değilEn iyisi bizim konuşup ortak bir karar almamiz. Ben zaten herkes her sevgilisiyle birlikte olsun diye düşünmüyorum. Tabiki isteyen istediğini yaşayabilir ama ben istemezdim bunu. Suanki durum ben bu adamla evlenmeyi düşündüğüm için bir sorun benim için. Yoksa yeni tanıştığım biri bana bunları dese çoktan ayrılmıştım hiç problemde etmezdim cevabım net olurdu. Burada yazılanlar beni gerçekten korkuttu yani resmen herkesin ortak fikri bu adam seni ya aldatiyordur yada aldatacaktır bunu yaşamazsaniz yönünde. Ben dünyayı çok mu toz pembe görüyordum bilmiyorum ki. Yapmaz dedim hep kendime yapamaz diye düşündüm içim hep çok rahattı ama artık rahat edemeyecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?