- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
kızın sevgilime iyliği dokunmuştur çok . buyüzden ona ayrı bi ilgi gösterme olasılığı olabilir mi ? böyle düşünmek istiyoırumama bu durumda bile yinede çok kıskanıyorum ona ayrıcalıklı davranmasını
kızın sevgilime iyliği dokunmuştur çok . buyüzden ona ayrı bi ilgi gösterme olasılığı olabilir mi ? böyle düşünmek istiyoırumama bu durumda bile yinede çok kıskanıyorum ona ayrıcalıklı davranmasını
Kızı bilmem günahını almayım kız normal anlattığına göre ama sevgilin pek normal değil..
Bence sevgilin o kızı fazla önemsiyor..
Nedenini bilemem..
Arkadaş olarak fazla değer veriyor olabilir, ya da başka birşey bilemicem..daha net cevap için sevgilinin bakışlarını ses tonunu bilmem lazım kızla konuşurken..
ama sebep ne olursa olsun hoşuma gitmedi bu durum..
kızdan uzaklaşın yani sürekli birlikte takılmayın..
eğer sevgilin buna karşı çıkacak olursa rahatsızlığını açıkla bence sevgiline.
O kız arkadaşın hakkında bir şey diyemem bilmiyorum ama sevgilin hiç normal değil.Bu davranış bence kardeşçe bir şey de değil.Tamam arada arkadaşlarının da fikrini almalı jest yapmalı bunlar normal olması gereken şeyler.Ama sen onun sevgilisiysen önceliği sen olmalısın.Bir şey danışacaksa da sana danışmalı.
Nasıl sabrediyorsun bilmiyorum ama gerçekten peygamber sabrı varmış sende.Benim sevgilim böyle bir şey yapacak direk ilişkimi bitirmiştim.Ki öyle hastalıklı kıskanç birisi de değilimdir.
Erkek arkadaşın bunları yapabiliyorsa seni hem önemsemiyor hem de saygı göstermiyor demektir.Bence artık tavrını koy.
Zaten bence insan sevgilisiyle daha çok başbaşa vakit geçirmelidir.Ben doğru bulmuyorum sürekli grupça takılmayı.Ne derece birbirinizi tanıyabilirsiniz ki o şekilde?Tabi ki arada arkadaşlarla da buluşulur hep beraber ama siz dozunu kaçırmışsınız bence.
Siz ve sevgiliniz kaç yaşındasınız ?
Bi'zamanlar yurtta kalıyorum üni 2 falan...
Yan odada 3 kız kalıyo yedikleri içtikleri bir.
2 kızın sevgilisi var.
Adları X,Y,Z olsun. Bi'gün Z sevgilisiyle küçük bi'şeyden tartışıyo X ve Y ise durumu toparlamak yerine aa senin sevgilin şöyle kötü, böyle pis derken alttan girip üstten çıkarak dolduruyolar kızı. Sonra ne mi oldu Z sevgilisinden ayrıldı. Sonra bi'baktık sevgilisi olan diğer oda arkadaşı da ayrıldı ve Z'nin sevgilisiyle başladı
Bunlar da aynı ortamda olurdu hep beraber takılırlardı.
Oluyo yani bu tip şeyler olmaz kardeş gibi deme neticede kardeşi değil.
Ben arkadaşıma çok değer de versem önceliğim o ortamda sevgilimin düşüncesi olur neticede kalbimde o var, o mutlu olursa ben de olucam.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bence biraz pembe gözlüklerin dışına çıkarak fesat düşünceyle de etrafı gözlemlemek lazım:44:
Bu arada siz hangi ara elele göz göze romantik bi'şeyler konuşuyosunuz, sarılıyosunuz vs vs. hep bi'arada olmak ilişkiye büyük zarar. Biz de sınıf arkadaşıydık sevgilimle ortamdan kopmadık ama yeri geldi biz kaçıyoruz dedik başbaşa gittik, yeri geldi sürü halinde dolandık. Dengeyi kurmanız lazım.
sen de ona aynını yap. yaşamadan hissedemez muhtemelen senin ne hissettiğini.
triplere girer srat asar hiç çekilmez vallahi öyle :) ama yapmak lazım dediğin gibi anlar belki beni o zaman
bilemiyorum . hiç o şekilde ikisni yanyana getiemiyorum . olmAZ yani.fesat düşünsemde olmaz. el ele gözgöze çok nadir olluyo. genelde malesef grupçayızç sevgilim benle falza zaman geçirmek istemiyo. canı sıkılıyo benleyken biliyorum.bi defasında ağzından kaçırmıştı . ama nekdar az görüşürsek okdar çok özlermişisz birbirmizi ve daha iyi zaman geçirimişisz birlikte. toparlamasıda böyle olmuştu :)
Ve sen hala birliktesin öyle mi?:44:
İnsan tamam değişiklik ister, arkadaşlarımızla nebiliyim sohbet, muhabbet, piknik vs olsun ister de sevgilisiyle de yalnız kalmak ister.
Bak biz de diyorum ya arkadaş ortamındayız hep benden önce sevgilim diyo bi'şey yapalım başbaşa nebiliyim yemeğe gidelim vs. diyo.
Çünkü biz de ark.ortamında bi'nevi kanka gibiyiz
Bence ilişkinde pürüzler var sen görmek istemiyosun:44:
biraz da sen surat as o zaman :) walla ben onun merkezi olmalıyım, bence buna daha fazla izin verme.
merkezi geçtim umrunda olayım yeter diyorum . ben en baştan ipleri verdim eline. bu çok büyük bi hata oldu. daha ağırdan satsydm kendimi eminim şimdi daha farklı olurdu herşey. daha değerli olurdum gözünde ve o arkadaşa değil bana danışırdı çoğuı şeyinidaha çok önemserdi beni . kaybetme korksu olurdu . çok yanlış yaptım . aslada düzelmez bu durum şimdi
merkezi geçtim umrunda olayım yeter diyorum . ben en baştan ipleri verdim eline. bu çok büyük bi hata oldu. daha ağırdan satsydm kendimi eminim şimdi daha farklı olurdu herşey. daha değerli olurdum gözünde ve o arkadaşa değil bana danışırdı çoğuı şeyinidaha çok önemserdi beni . kaybetme korksu olurdu . çok yanlış yaptım . aslada düzelmez bu durum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?