sevgilim yüzünden kendime güvenimi kaybediyorum..

MeLiKe3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
51
1
0
İzmir
merhaba arkadaslar herkes sevdiginden güzel sözler duymak ister. Kuşkusuzdur ki her kadının sevdigi erkek tarafından gururunun okşanması hepimizin istedigi seylerden biridir. Sevgilimle 7 senedir beraberim ilk zamanlar sürekli iltifat ederdi bana beni sevdigini hissettirirdi. Ancak su an eksil birşeyler var. Ne bir güzel söz söylüyor ne bana beni begendigini hissettiriyor. Tamam beni sevdigini az cok biliyorum ama bana bayan oldugumu hissettirmiyor ben ondan güzel sözler duymak istiyorum ama ne bir iltifat ne de gururumu okşayacak bir kelime söylemiyor. Tv de cıkan kadınlara benden fazla iltifat ediyorudur. Şimdi bazılarınız bana sevdigini biliyorsun madem niye iltifat istiyorsun diyecek belki ama istiyorum işte sevgilimin beni begendigini hissetmek istiyorum. Kendimde sürekli kusurlar aramaya basladım sokaktaki bir kadının guzel oldugunu ya da baska bir şekilde begendigini söyluyorda niye beni begenmiyor diye dusunmeye basladım. Beni gören herkes ilk basta gözlerimin nekada güzel oldugunu söyler ama benim sevgilim birgunden bir gune bununla ilgili tek bir kelime etmedi. Biraz uzun oldu arkadaslar ama sizin sevgiliniz nasıl bu konularda sizce bu eksiklik buyuk bir eksiklimi yoksa küçük mü? görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden cok teşekkürler

7 senelik bir beraberlikten bahsediyorsun canım.

Erkek arkadaşından sürekli aynı ilgili beklemek biraz düşününce saçma değil mi sence de?

Bu sefer de sıkıcı olmayacak mıydı? Her giydiğine, yaptığına iltifat alsan?

Bunu bir düşünmeni isterim. Aslında ortada bir sorun yok.

Normal hiç şaşırmadım sinir oluyorum böyle şeyler gördükçe. :47:
Herşey karşılıklı tatlım sende ona hissetir anlasın gerçi onun pek umrunda olcagını sanmıyorum :50:
Zorla hiçbişey olmuyo kadınlar hep ilgi şefkat bekler ama malesef :51:

Son düzenleme:
haklısın bencede canım katılıyorum sana sonuna kadar.erkeklere göre cicim ayları geçince ilişki monotonlaşıyor.alışkanlık haline geliyor sanırım.bence buluşacağınız zaman kendinde farklılıklar yarat mesela giyim tarzıını değiştir,saçının kesim tarzını değştir.en önemlisi de kendin için bir şeyler yap.erkekler kırmızıyı çok severlermiş,buluşacağında kırmızı ruj kırmızı oje sür ve topuklu ayakkabı giy. dikkat çekersin eminimki:)dışaardaki insanlarda sana bakınca eminim kıskançlık oluşacaktır yeniden ilgilenmeye başlayacaktırr:)gerçi bilmiyorum belkide bu yazdıklarımı yapıyorsundur ama yine de söylim dedimm:)

Onu şaşırtmaya ne dersin... :82:
Kesinlikle işe yarar. :36:
Mesela hep pantolon giyiyorsan arada bir etek giy :31:
Hep spor ayakkabı giyiniyorsan arada bir topuklu giy. :54:
Onu şaşırt ve ilgisini çek :81:
Saçını hep düz yapıyorsan arada da kıvırcık yap. :32:
Makyaj tarzını değiş, ruj rengini mesela :24:
Bir de umursamaz davran bazı bazı sebebini sorduğunda da unuttuğunu söyle :37:
Her zaman işe yarar :31:

7 senelik ilişki sonuçta ve karşındaki erkek
ne yazıkki normal bi durum
ama kendini biraz değiştirmek bile işe yarayabilir