Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani irmik dün erkekti bugün kadın mi oluvermiş valla kadın ve bu fikirde ise gitsin bu adamla evlensin tam layigi
Her iki cinsiyeti de inkar etmiyor valla
Kadın gibi hitap edenlere kadın olarak erkek gibi hitap edenlere erkek olarak cevap veriyor

yoneticiler telefonla gorusmus olabilir kendisiyle, kadindir. ama yani hem kadin hem erkek gibi de yaziyor olabilir. bu tarz hastalikli davranislari gorduk burada. sanki ayni uyelikten hem kocasi hem kendisi yaziyormus gibi aile dramlarini bile onumuzde yasayanlar oldu. :)

Ya böyle üç rrrli erkek kadınını yaban ellerde, pc başında tek bırakır mı bir kere Sassy?
Arada alfa errrkeğine de soruyor, o "Yaz bakalım" diyordur, yazdırıyordur belki.
Yani İrmik KKda da koruma altında.

Offf errrkek yaaa

Eki Görüntüle 3091965

Yöneticilerin eminliklikle belirttiği cinsiyetine yazmaya karar verdim.
Ay tövbe. Sıkıntılı bir tiple karşı karşıyayız şu an. Bu kadarını da beklemiyordum. Ben başta sadece opportunist bir tip sanmıştım ama kadın rahatsız. Yazık kız valla bak.

Ay tövbe. Sıkıntılı bir tiple karşı karşıyayız şu an. Bu kadarını da beklemiyordum. Ben başta sadece opportunist bir tip sanmıştım ama kadın rahatsız. Yazık kız valla bak.
Birini konuşturmuş olamaz mı kadın görünmek için?
Takıntılı birinde bahsediyoruz sonuçta

Tacizvari! bir söylem alıyosun, durumu kendin çözüyosun. Sonra ne diye erkek arkadaşına anlatıyosun çözdüğün olayı? Herşey erkeğe söylenmez bunu bilmiyor musun? Şimdi erkek arkadaşının serde erkeklik var deyip hanzoluk yapmasına mı kızalım, yoksa sana tacizvari! söylemde bulunan servis şöförünün işten çıkarılmasına mı üzülelim? Bilemedim.

Merhaba,

Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
ilerde farklı arızalara hazırlıklı olun

Hem zorba hem korumaci isiniz biraz zor gibi eger bu kadar baskıyı kaldiramam diyorsaniz bence evlilik icin acele etmeyin derim

%100 kadın ama raporlar ısrarla erkek olduğu yönünde bir ses duyalım bakalım...

Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Sizin gibiler bizleri yalnızca kendinizden koruyun. Başka da bir korumanıza falan ihtiyacımız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X