Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o nerde görmedim ajajajj
Bulursam link koyayım. O dürüsttü ama. 2020 den beri kendini gizleyerek kalmış burada. Bir perde varmış evde karısıyla kavga ediyorlarmış bu perde sebebiyle. Ama çok karışık bir perde meselesiydi. Anlamış olsam inanın hiç gocunmam anlatırdım. Ama perde stordu galiba :)

Bulursam link koyayım. O dürüsttü ama. 2020 den beri kendini gizleyerek kalmış burada. Bir perde varmış evde karısıyla kavga ediyorlarmış bu perde sebebiyle. Ama çok karışık bir perde meselesiydi. Anlamış olsam inanın hiç gocunmam anlatırdım. Ama perde stordu galiba :)
Ay hatırladım. Ne tatlı bir abiydi:D

Erkek arkadaşınız zorba.
Siz de bir garipsiniz. Servis şoförü sizi rahatsız ediyor ve bunu iş yerinizle paylaşmak yerine huyunu bildiğiniz zorba erkek arkadaşınızla paylaşıyorsunuz.
Benzeri başıma geldiği için rahat konuşuyorum. Servis şoförü bana mesaj attı. Muhattap olmadan yöneticime mesajı gösterdim. Şikayetçi olduk adam servis şirketinden kovuldu. Şikayetimiz sonuçsuz kalınca bizim patronlar güvenlikçilere adamı dövdürmüştü. Eşime sonradan anlattım olayı.
Bu adamlar okullarda küçük çocuklarla da çalışıyor. Bu sapıkları rezil etmek gerekiyor kusura bakmayın çok pasif davranmışsınız.

İrmikciğim, erkek arkadaşın zorba değil, çok korumacı, errrkek gibi erkek böyle üç rli erkek; diğer erkekler bok yesin yani o derece erkek, testosteron akıyor paçalarından oluk oluk, yürüdüğü kaldırımlar "Erkek yaaa" diye bağırıyor, öylesine bir alfa bu. Yaşatır kadınını bu erkekler, öyle yaşatırlar ki, Rapunzel gibi. Kulelerin tepesinde yaşarsın. Ancak neticede Rapunzel bir prensesti değil mi? İşte bu alfalara ancak sen gibi prensesler gider İrmikciğim. Gir kanatları altına bu aşkın; öyle bir tutkudur ki bu, biz sıradan faniler anlayamayız. Doğaüstü bir şey sizin aşkınız, eşi benzeri görülmemiş. Tıp ilmine bakma, "Hastalıklı, paranoyak manyak" filan diyeceklerdir böyle alfalara ama bunu diyenlerin hepsi epsilon, beta erkeği, kadın filan, kıskançlıklarından diyorlar. Gerçek bir üç rli alfa erkeğinin bilimle de işi olmaz zaten.

Tamamen korumacılıktan bu, true love dedikleri şey. Şiirlere konu olur.
Asla ayrılmayın, evlenin lütfen.
Yorumlarınızı severek okuyorum. Zeki birisiniz belli, çoğu yorumunuza denk geldim .konulara şaka ile bu tarz karşılık vermek zeka ister. Tebrik ederim 🧡

İnanın şirkette arandığımda çok zor bir duruma düştüm yüzüm kızardı nişanlım değil eşim değiş düşünsenize sizi idari işler veya İk arayıp erkek arkadaşınız gelmiş böyle bir talebiniz oldu mu sizi rahatsız etti mi diye soruluyorsunuz ve ondan saklasam hiç anlatmasam yarın bir gün iş ilerlese ona mahçup olurum baştan deseydin ben ona haddini bildirirdim der söylersiniz bu şekilde kendisi halletmeye çalışır ki ben kaç yaşınd abine bireyim neredeyse 30 olacağım hayatımın bir noktasında o olmaya bilir kendimi koruyamaz mıyım yani

Yav haramdan bu kadar uzak abimiz gelmis yalanlardan yalan begen 🤣 oje renkleri falan hep boyle iste insani etkiliyor dimi 🤣 buraya yazarken yuzunde hic kizarma neyim oluyor mu?

Üyelik mi doğrulattı, banlanan üyelik kullanıcı adı değiştirilerek nasıl açıldı?
Erkek olduğundan emin miyiz?

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 burada biz bizeyiz, sen dürüst birine de benziyorsun hep anlatmış sormuşsun ayrıntı ayrıntı. Erkek misin, kadın mısın?

Üyelik mi doğrulattı, banlanan üyelik kullanıcı adı değiştirilerek nasıl açıldı?
Erkek olduğundan emin miyiz?

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 burada biz bizeyiz, sen dürüst birine de benziyorsun hep anlatmış sormuşsun ayrıntı ayrıntı. Erkek misin, kadın mısın?
Kutup ayısı pardon kutupyildizi07 hesabında kendi dedi erkeğim diye ama?

Kutup ayısı pardon kutupyildizi07 hesabında kendi dedi erkeğim diye ama?

Nasıl açıldı hesap?
Teknik bir sorun mu var ki?
Profilde banlı göremiyorum demiştim ya, sayfa yenileyince gitmişti ama Mune konuyu kilitledikten sonra da açıktı üyeliği.
Sonra banlandı.

Bakim, 1 nisan da değil hani yöneticiler bize şaka mı yapıyor desem ashsh

Nasıl açıldı hesap?
Teknik bir sorun mu var ki?
Profilde banlı göremiyorum demiştim ya, sayfa yenileyince gitmişti ama Mune konuyu kilitledikten sonra da açıktı üyeliği.
Sonra banlandı.

Bakim, 1 nisan da değil hani yöneticiler bize şaka mı yapıyor desem ashsh
Konuya odaklanabilir miyiz

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 bak bacım (Erkeksen de bacım, kadınsan da bacım, hepimizin bacısı oldun burada ahsh); sana diğer konuda 934574 sayfa yazmış buradaki insanlar dil dökmüşler. Israrla aynı yerden devam ediyorsun ve geriye iki senecek kalıyor:

1)Mental yardım almaya ihtiyacın var
2)İyi şakşak geçiyorsun

Ben ikinci şıkkı işaretliyorum ve bence de konuya devam.

İrmik bacım, errrkek bu bacım. Errrkek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X