Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Biraz hasta geldi ruhunuz bana.

Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan ama

Uğraşsın diye uğraşmıyorum 😁

Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.

Hayır inançlarla ilgili bir durum değil

Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?

Alakası yok bence

İki ay oldu daha ama

Yaprak dökümü değildi o ama neyse

Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürler

Teşekkür ederim
2 ay mı oldu daha? Ya bişey sorucam siz neden sevgili yapıyorsunuz ki. Kanka yapın siz. Sevgililiğin olayını kaldıramayacaksanız kanka yapın, tertemiz. Elinizi tutturmadan gayet hoş vakit geçirebilirsiniz.

İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.
Katılıyorum 👍 görüşüne saygı duymalı. Öyle biri istemiyorsa ayrılsın gitsen. Sevgili oldun diye illa el ele tutuşmak zorunda değilsin. Sevgililik tanıma aşaması sonuçta. Şimdi sevgili olanlar direk ilişki yaşadığı için insanlara bu absürt bir olay gibi geliyor ama aslında olması gereken bu. Daha 2 ay olmuş 2 sene değil.

Katılıyorum 👍 görüşüne saygı duymalı. Öyle biri istemiyorsa ayrılsın gitsen. Sevgili oldun diye illa el ele tutuşmak zorunda değilsin. Sevgililik tanıma aşaması sonuçta. Şimdi sevgili olanlar direk ilişki yaşadığı için insanlara bu absürt bir olay gibi geliyor ama aslında olması gereken bu. Daha 2 ay olmuş 2 sene değil.
Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir

Siz benim görüşümü beğenmezseniz bende beğenmem 😀 sevgili olunca ilişkiye mi girsin istiyorsunuz 😀

Komik değil aksine saçma bir durum bence biri beğenmedi diye yorum beğenmemek. Ben yorumlarınızı beğenmediğim için o emojiyi bırakıyorum kısasa kısas yapmıyorum. Ben neden isteyeyim istemeyeyim onu da saçma buldum ama neyse sevgili olmak=ilişkiye girmek demek değil. Eli eline değince bile rahatsız olunuyorsa sevgili olunmamalı ama evet

Evet onu savunanlar onu yapıyor heralde 🤷🏻‍♀️
Yapsınlar… da herkes birbirine saygı duymak zorunda. Neden sevgili oldun falan boş laf. ailesinden çekiniyordur, inancına aykırıdır, kendimize hakim olamazsak diye korkuyordur…. İnsan kendini ortaya koyar. İster kabul eder karşı taraf ister etmez.

Komik değil aksine saçma bir durum bence biri beğenmedi diye yorum beğenmemek. Ben yorumlarınızı beğenmediğim için o emojiyi bırakıyorum kısasa kısas yapmıyorum. Ben neden isteyeyim istemeyeyim onu da saçma buldum ama neyse sevgili olmak=ilişkiye girmek demek değil. Eli eline değince bile rahatsız olunuyorsa sevgili olunmamalı ama evet
Haklısın herkes el ele tutuşmalı

Yapsınlar… da herkes birbirine saygı duymak zorunda. Neden sevgili oldun falan boş laf. ailesinden çekiniyordur, inancına aykırıdır, kendimize hakim olamazsak diye korkuyordur…. İnsan kendini ortaya koyar. İster kabul eder karşı taraf ister etmez.
Aynen bu görüşü sadece ikimiz savunuyoruz 😀

Onu yapmayacağını nerden biliyorsunuz daha 2 ay olmuş tanışalı ve kız istemediğini belirtmiş
Tamam,kesin yapar🙂.Bu arada dini hassasiyeti olanlar el ele tutuşmuyor,bunu anlarım ama dini hassasiyetim yok demiş konu sahibi.İstemiyorsa ayrılsın madem,ama öyle bir yazmış ki,sanki adam taciz etmiş gibi.

Back
X