Merhaba arkadaşlar bir süredir konuştuğum, tanımaya çalıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını söylüyor ve benimde emin olmam için bir süre daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geçiştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak için birlikte değil miyiz diyor ama ben 23/24 yaşında her anlamda yeterince olgun bir insan olduğum halde evlilik yapabileceğimi düşünemiyorum. Temas sevmiyorum. Birinin bana dokunmasını vs... Bu zamana kadar erkeklere karşı da temas, yakınlık anlamında hiçbir ilgi ve istek duyamıyorum. Sadece duygusal tatmin amaçlı biriyle birlikteyim ama onda bile çok zaman ayıramıyorum hep bahane üretiyorum. Gün içinde toplam yarım saatten fazla yazışmak bayıyor, telefonla konuşmak istediğinde ise gönlü olsun diye kabul ediyorum ama 15 dkdan sonra sıkılıyorum aynı evin içinde aynı odada nasıl tahammül edeceğim onu bilmiyorum. Karşımdaki kişiyi sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece. Evlenirsem sorun yaşar mıyım sizce yada psikologa veya psikiyatriste görünsem çaresi var mıdır?