- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.522
- 498
- Konu Sahibi yalnizkus_
O zaman kız istemiyorsa elini tutmasını onlara ne. Size ne. Düzgün yorum yapın.Ay konuyu nerelere getirdiniz ya. Ayrıca onuda yapabilirler kime ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kız istemiyorsa elini tutmasını onlara ne. Size ne. Düzgün yorum yapın.Ay konuyu nerelere getirdiniz ya. Ayrıca onuda yapabilirler kime ne?
Bana göre gayet düzgün bir yorum. Size yorum beğendirmek zorunda değilim. 2 aydır sevgili olduğu birinin elini bile tutmak istememesi normal mi sizce? Konu sahibide demiş zaten bende ne istediğimi bilmiyorum diye. Demek ki duygularından emin değil. E bu durumda yazık değil mi karşısındakine? Aynısını bir erkek yapsa duygularından emin değilsen neden kızla birliktesin yazık değil mi demez miydik?O zaman kız istemiyorsa elini tutmasını onlara ne. Size ne. Düzgün yorum yapın.
İşte bunlar hep seks djejdjeEl ele tutuşmak ne ara seks oldu ya. Bu konu nasıl geldi buraya?Ahahahahah gece gece hiç güleceğim yoktu. İnsanlardan korkmayın bu kadar.
Eski konuları gözden geçirdim, temas sevmiyor konu sahibi. Öyle evlenmeden olmazcı bir his alamadım, sıkıntısı çok başka geldi bana. Muhabbet seviyor sohbet seviyor sadece. Hoş, bazen onu da sevmiyor.İşte bunlar hep seks djejdje![]()
Bence konu sahibi henüz gerçekten aşık olmamış hiç kimseyeEski konuları gözden geçirdim, temas sevmiyor konu sahibi. Öyle evlenmeden olmazcı bir his alamadım, sıkıntısı çok başka geldi bana. Muhabbet seviyor sohbet seviyor sadece. Hoş, bazen onu da sevmiyor.Bi konusuna demişim, bu sevgililik değil kankalık diye. Buna da demiş bulundum.
![]()
Evet inş adamı terk edersinİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan ama
Uğraşsın diye uğraşmıyorum
Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.
Hayır inançlarla ilgili bir durum değil
Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?
Alakası yok bence
İki ay oldu daha ama
Yaprak dökümü değildi o ama neyse
Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürler
Teşekkür ederim
Başlığa cevap: ya ne tacizi sevgili adi üstünde,yoldan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa mi sankiİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Hemen kamera kayıtlarını alın ve Aman Tanrım, elimi tutmak istiyor diye şikayet edin.İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Yani kız ıstemıyor temas nıye sevgılı olmasın Yorumları okudukca inanamadım. Zorladıysa gırer bence tacıze. İstemıyor belkı teması ıyıce tanıyımca kurmak ıstıyorİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Kafede yediğini içtiğini odetmek için heralde, bilmiyorum ki.Şimdi de bunlar çıktı
El tutmak masum bişi ya ayrıca elini bile tutmuyorsan neden sevgilin ki? El ense çekerken bile temas gerekli
Ben hatırladım sanki konu sahibini. Bilinçaltında temasa bu kadar karşı olmasına sebep olan bir şey olabileceğinden bahsetmiştik. İnatla bir travmam olsa hatırlardım, öyle bir şey yok demiştiEski konuları gözden geçirdim, temas sevmiyor konu sahibi. Öyle evlenmeden olmazcı bir his alamadım, sıkıntısı çok başka geldi bana. Muhabbet seviyor sohbet seviyor sadece. Hoş, bazen onu da sevmiyor.Bi konusuna demişim, bu sevgililik değil kankalık diye. Buna da demiş bulundum.
![]()