Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

O zaman kız istemiyorsa elini tutmasını onlara ne. Size ne. Düzgün yorum yapın.
Bana göre gayet düzgün bir yorum. Size yorum beğendirmek zorunda değilim. 2 aydır sevgili olduğu birinin elini bile tutmak istememesi normal mi sizce? Konu sahibide demiş zaten bende ne istediğimi bilmiyorum diye. Demek ki duygularından emin değil. E bu durumda yazık değil mi karşısındakine? Aynısını bir erkek yapsa duygularından emin değilsen neden kızla birliktesin yazık değil mi demez miydik?

İşte bunlar hep seks djejdje🤣🤣
Eski konuları gözden geçirdim, temas sevmiyor konu sahibi. Öyle evlenmeden olmazcı bir his alamadım, sıkıntısı çok başka geldi bana. Muhabbet seviyor sohbet seviyor sadece. Hoş, bazen onu da sevmiyor. 😂 Bi konusuna demişim, bu sevgililik değil kankalık diye. Buna da demiş bulundum. 🥲

Eski konuları gözden geçirdim, temas sevmiyor konu sahibi. Öyle evlenmeden olmazcı bir his alamadım, sıkıntısı çok başka geldi bana. Muhabbet seviyor sohbet seviyor sadece. Hoş, bazen onu da sevmiyor. 😂 Bi konusuna demişim, bu sevgililik değil kankalık diye. Buna da demiş bulundum. 🥲
Bence konu sahibi henüz gerçekten aşık olmamış hiç kimseye

İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Evet inş adamı terk edersin

Sorduğunuz soruyu cevaplamak gerekirse, karşılıklı rızaya dayalı olmayan davranışlar tacize girer.

Ama iki aydır sevgili olduğunuzu iddia ettiğiniz birinin elini tutmak istemiyorsanız ortada ciddi bir sorun var. Bence önce bu sorunu çözün.

Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan ama

Uğraşsın diye uğraşmıyorum 😁

Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.

Hayır inançlarla ilgili bir durum değil

Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?

Alakası yok bence

İki ay oldu daha ama

Yaprak dökümü değildi o ama neyse

Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürler

Teşekkür ederim

Neden böyle hissettiginizi tam olarak bilmedigim icin yorum yapmak zor. Ciddi cikiyorsaniz o da temas etmek istemistir. El ele tutusmanin sizin icinde problem olmasina anlam veremedi heralde. Öyle veya böyle erkekten cok sizin ic dünyanizda ne oluyor o önemli. Sevgiliniz sınırlarınıza saygı duymuyorsa ayrilirsiniz onda problem yok, ama genel olarak iliski kurmakta/sürdürmekte problemler yasiyorsaniz ilk onlari cözüp öyle birileri ile görüsmeniz daha iyi olur

İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Başlığa cevap: ya ne tacizi sevgili adi üstünde,yoldan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa mi sanki 🤷🏻‍♀️

Yaşınız kac? Bence bu kisiyle ilgili birsey hissetmiyorsunuz, sadece vakit gecirip sohbet etmek hosunuza gidiyor. Sevgililik degil de arkadaslik gibi. Istemediginiz birseyi yapmak zorunda degilsiniz tabi ki ama el ele tutusmak da cinsellik degildir. Elini bile tutmak istemiyorsaniz acikca konusup bu iliskiyi bitirin bence, karsi tarafa yazik. Daha fazla surdurnenin anlami yok.

Hemen kamera kayıtlarını alın ve Aman Tanrım, elimi tutmak istiyor diye şikayet edin.

Yahu bu kadar katı iseniz, sevgilim dediğiniz adama kartı bir ilginiz yoktur zaten. Adamın yerinde olsam ayrılırım, hem onu bırakıp gittiğiniz için hem de aranızda bir çekim olmadığı için. Bırak elini tutmayı, insan çok aşık olunca ya da sevince yemek bile istiyor yanındakini. Yani ben öyleyim

Yani kız ıstemıyor temas nıye sevgılı olmasın Yorumları okudukca inanamadım. Zorladıysa gırer bence tacıze. İstemıyor belkı teması ıyıce tanıyımca kurmak ıstıyor

Şimdi de bunlar çıktı 🤐
El tutmak masum bişi ya ayrıca elini bile tutmuyorsan neden sevgilin ki? El ense çekerken bile temas gerekli
Kafede yediğini içtiğini odetmek için heralde, bilmiyorum ki.
İnsan elini tutunca sapik muamelesi yaptığı kişiyle neden sevgili olur ki? Bu kadar hassassan hiç görüşme,evlilik niyetin varsa da görücü falan gelsinler,aile içinde, usulüne uygun tanış. Biriyle flört ediyorsan gerekliklerine de uy yani

Ben hatırladım sanki konu sahibini. Bilinçaltında temasa bu kadar karşı olmasına sebep olan bir şey olabileceğinden bahsetmiştik. İnatla bir travmam olsa hatırlardım, öyle bir şey yok demişti :D

Back
X