Sevgilim

Sananeeebex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
32
4
1
27
Sevgilimle 2 yıldır birlikteyız daha oncsınde 5-6 yıllık da birbirimizi tanımışlığımız var. Askere gitti geldı bekledım 12 ay. Benım üniversiteye gitme durumum yoktu gitmeyecektım evde oturacktım oda işini gücünü kurup evlenecektık. Sonra ben liseden mezun oldım ve o askerdeyken unıversıteyi kazandım gitmeye başladım. Hiç istemedi gitme gitme diye tutturdu ama ben dinlendim gittim 7 ay oldu başlayalı oda bana ister istemez destek oluyodu ama artık olmak istemediğini benımde üniversiteye gitmek istemediğini söyledi eğer gidersen ben yokum ama gitmezsen gel evlenelım dıye yalvarıyor. Unıversıtem 2 yıllık bir yılı zaten bitti. O 22 ben 21 yasındayım. İşi var ama evı yok ne yapmalıyım?

bir de soruyor musun?

sevgili/eş insanın mutlak iyiliğini düşünmeli. senin okumanı çalışmanı güçlü mutlu olmanı istemiyorsa biri (sevgili arkadaş aile kim olursa olsun) orada gerçek sevgi yoktur.

ömrün boyunca bu adamın yanında olacağı kesin değil ama mesleğin seni terk etmez, bi sabah kalkıp da seni sevmiyorum diyip gitmez zor gününde kimse kalmasa mesleğin kalır.

bırak adamın yenisini bulursun daha bu yaşta senin başına yuları geçirmeye çalışıyor.

Onun işi de evi de sana bi fayda sağlamayacak.
Önce mesleğini al. Seven insan bekler demicem, seven insan hayallerine destek olur.
Erkek için okul bırakan herkes pişman oluyor burayı az takip edersen görürsün.
Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor

Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor

Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
Babasına sevdiğim biri var okulunu bekliyorum diyemiyor mu?
Sanki 40 yaşında da acele ediyor. Bismillah daha ne yaptınız ya.

Babasına daha gıkını çıkarıp "Benim sevdiğim var" dahi diyemeyen elemanın ola ki evlenirsen ailesinin bir sözüyle seni yarı yolda bırakmayacağından nasıl emin olabiliyorsun?

bence bu kız okur iş sahibi olursa her kahrımı çektiremem döver aldatırsam ayakları üstünde durur çeker gider beni çekmez bana katlanmaz korkusundan yapıyor.

bence bu erkekle evlenmeyin yaşınız küçük daha neler çıkar karşınıza.

okumak istiyorsunuz belli ki kapasiteniz de var kazanmışsınız okuyorsunuz da güzel güzel. elin herifini dinlemeyin. siz akıllı kızsınız gerçeğin farkındasınız aslında burda oku dememizi istediğin için açtın bu konuyu da biliyorum ben içini senin.

Babasına daha gıkını çıkarıp "Benim sevdiğim var" dahi diyemeyen elemanın ola ki evlenirsen ailesinin bir sözüyle seni yarı yolda bırakmayacağından nasıl emin olabiliyorsun?
Önce lerde dıyordu hatta el üstünde tutuyordu ama üniversite olayı girince değişti ve artık orayı bırak gel yoksa ben ayrılırım demeye basladı

Deli gibide sevıyorum çok zor bi karardayım

Önce lerde dıyordu hatta el üstünde tutuyordu ama üniversite olayı girince değişti ve artık orayı bırak gel yoksa ben ayrılırım demeye basladı

Evet belli baya el üstünde tutuyormuş. 1 yılı kalmış üniversiteni dahi okuyup meslek sahibi olmana tahammülü olmayan, ailesine "Benim sevdiğim var okulu 1 yıl sonra bitecek o zaman evleneceğiz" dahi diyemeyip seni alttan alttan tehdit eden adam mı seviyor seni? Sevgi anlayışını biraz düşünmeni tavsiye ederim. Seveceği insandan ziyade ezeceği insan arıyor daha çok.

Aşk bir yere kadar güzelim. Aşk biter, geriye sevgi saygı kalır. Bu adam ve ailesi tarafından her ezildiğinde, eline para verirken 3 kuruşun hesabını yaptığını gördüğünde, çolukla çocukla seni evde bakıcı olarak bırakıp kendisi gezmeye tozmaya gittiğinde el üstünde tutulmayı görürsün. Sana şu an çok uzak geliyordur belki ama okulu bırakman için tehdit eden adamın bunları yapmayacağını zannetme. Fragmanı seyrediyorsun, filme girme derim.

Deli gibide sevıyorum çok zor bi karardayım

onu seviyorsundur elbet.

ama kendini daha çok sev e mi?

yoksa bir gün sevgin biterse kendine çok üzülür çok pişman olursun. "keşke okulumu okusaydım mesleğim olsaydı" diyeceksin.

ama kendini seversen ileride diyeceğin şu olacak "iyi ki kendim için doğru olanı yapmışım"

Başlarda istemese bıle üniversite için yanımda oluyordu hatta dükkan bıle acarım dıyordu sımdı ne oldı da böyle tahammül edemiyor aılesı yuzundrn mı sızce

mantıklı tek bir sebep sorun bu isteği için.

lafa bak ya “ben evde oturacaktım” ne? eliniz kolunuz tutuyor, adamın da işi yok acaba size evde oturma rahatlığı nereden geldi?

çalışmadan 100 yıl yaşayabilirim ama it gibi çalışıyorum okulu bitirmek için, bu kadar rahat olmayın gözünüzü seveyim ya kendinize hayatta biçtiğiniz rol bu olmasın.

Başlarda istemese bıle üniversite için yanımda oluyordu hatta dükkan bıle acarım dıyordu sımdı ne oldı da böyle tahammül edemiyor aılesı yuzundrn mı sızce

okumuş kız seni beğenmez çalışan kız alma falan diyorlardır belki.

ailesi böyle geri kafalıysa zaten çok pişman olursun. sevgilin de ailesiyle bu kadar ayak değiştiriyorsa mutlu olman çok zor.

Başlarda diyordu hatta bana dükkan bılr acarım dıyordu ama ne olduysa şuan asla tahammülü yok ılsıkıyı gözden çıkardı ya ben ya okul diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…