- 25 Mart 2019
- 32
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sananeeebex
-
Tavsıyelerını dınleyeceğim benı iyileştiren tek şey zamn olacak. Teşekkür ederımcanım ya. senin yaşında ayrıldığım sevgilimin en ufak bir şeyini hatırlamıyorum zamanla geçicek hepsi çok doğal herşey hatırlatır şimdi ama geçicek bunlar inan ki. bunun doğal olduğunu bile bilmiyorsun daha bak evlilik için çok tecrübesizsin zaten. kendine hobiler bul onlarla ilgilen kafanı dağıt. arkadaşlarınla görüş.
Tavsıyelerını dınleyeceğim benı iyileştiren tek şey zamn olacak. Teşekkür ederım
Hahaha üzücü bir durum sinirim bozuldu..Bırakırsan iki yıl sonraki konunun başlığı "kocam eve para bırakmıyor" "kayınvalidem herşeye karışıyor" "hiç bir şey istediğim gibi olmuyor" vb başlıklar olur.
İnşallah kendımı seviyorum bu durumumdan hoşnut değilim önüme benım başarımı destekleyen birileri cıkar umarımen başta kendin olacaksınhayat çok güzel nolur hayatının başında güzelliklerden uzak kalma başkaları yüzünden
Başlarda diyordu hatta bana dükkan bılr acarım dıyordu ama ne olduysa şuan asla tahammülü yok ılsıkıyı gözden çıkardı ya ben ya okul diyor
Üzücü olan şeylere güler misin.?Hahaha üzücü bir durum sinirim bozuldu..
Sinirim bozuldı dedim asla gülmem tabikideÜzücü olan şeylere güler misin.?
İnşallah kendımı seviyorum bu durumumdan hoşnut değilim önüme benım başarımı destekleyen birileri cıkar umarım
Benim nişanlım çalışmamı istemedi. İşimi bıraktım. Ama şehir dışına sınava gittim usta öğreticilik belgesinden tut dükkan açma yetkisine kadar herşeyi almama destek oldu. Kimse çıkacağı yolun sonunu bilemez. Allah korusun belki ayrılık belki ölüm var yolun sonunda önce kendi garantini kendin al. Gerekirse evlendikten sonra yada açıktan bir şekilde elinde mesleğin bulunsunSinirim bozuldı dedim asla gülmem tabikide
Çünkü amacı senin iyi olup olmaman mutluluğun mutsuzluğun değil sadece kendini tatmin etmesiO tam tersi okuma diyor
Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?