Sevgilim

Tavsıyelerını dınleyeceğim benı iyileştiren tek şey zamn olacak. Teşekkür ederım

Başlarda diyordu hatta bana dükkan bılr acarım dıyordu ama ne olduysa şuan asla tahammülü yok ılsıkıyı gözden çıkardı ya ben ya okul diyor

Bence karşına daha iyi insanlar çıkar. Daha önünde upuzun bir yol var, tanışacağın insanlar, gireceğin yeni ortamlar var. Neden belli ki çok mutlu olmayacağın, her daim kısıtlanacağın bir evliliğin içine kendini atmaya çalışıyorsun? Seni seven insan sana destek olurdu, seni ayrılmakla tehdit ederek istediklerini yaptırtmaya çalışmazdı. Sevgi bu değil, şu an sana belki seni çok sevdiği için kısıtlıyor gibi geliyor ama seni seven insan tam tersine o yürüyeceğiniz yolda elinden tutar.

İnşallah kendımı seviyorum bu durumumdan hoşnut değilim önüme benım başarımı destekleyen birileri cıkar umarım

elbet çıkar. çıkmasa bile sorun değil sen mutlu keyifli olacaksın çünkü. ama elbet çıkar senin kıstasın bu olur dikkat edersen buna böyle tiplere uzak durursan sana destek veren biri olur yanında eve kapatan değil.

Sinirim bozuldı dedim asla gülmem tabikide
Benim nişanlım çalışmamı istemedi. İşimi bıraktım. Ama şehir dışına sınava gittim usta öğreticilik belgesinden tut dükkan açma yetkisine kadar herşeyi almama destek oldu. Kimse çıkacağı yolun sonunu bilemez. Allah korusun belki ayrılık belki ölüm var yolun sonunda önce kendi garantini kendin al. Gerekirse evlendikten sonra yada açıktan bir şekilde elinde mesleğin bulunsun

Hayatını birleştirmek istediğin insan senin iyiliğini düşünmeli. Eşim bana hep ölümde ayırabilir güvencen olsun derdi.
Ki aklım ve ailemde bunu derdi.

Bir insan neden okumasini istemez ki. Acaba cok kiskaniyor,baskasina bakarsin gönlün kayar mi diye düşünüyor. Ne olursa olsun oku, erkek eline muhtaç olma. Bir meslegin diploman olsun.. surda ne kalmis ilk yilin bitmesine. Hayir okumuş olunca acaba onu ezecegini,ondan ustun olacagini felan mi diye korkuyor anlamadim. Sacma bir istek

Bana seni zor durumda bırakmak için yalan söylüyor gibi geldi.
Oku. Daha yaşın çok genç. Bak burdaki ablalarını çok iyi oku. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma.

Öncelikle 21 yaş evlilik yaşı değil, güzel bir gelecek kurmak için insanın kendini geliştirmesi gereken yaşlardır. Okuma diyen insanla bırakın evlenmeyi, arkadaş bile olmayın. Bu kadar cahil cühela tiplere hayatınızda yer vermeyin. Kendiniz için ne kadar kıymetli bir şey yapıyorsunuz okuyarak. Buna engel olmaya çalışmak size göstere göstere kötülük yapmak demek. Size kıymet veren insan böyle bir kötülük yapar mı? Okuma diyene kadar, o da çalışsın, okusun. İnsanın eğitimle kendini donatması, evlilikten çok daha önemlidir. Çünkü kendinizi geliştiriyorsunuz, geleceğinize yatırım yapıyorsunuz. Okuma, çalışma, evde otur, bütün kaderini benim ellerime bırak istiyor herhalde beyefendi. Bunu kendinize reva görmeyin.

Eğitimin konusunda seni ters yöne iten adamdan ne hayır gelir?
Sen eğitimini tamamlamaya ve ardından da iyi bir iş bulup çalışma hayatına girmeye bak.
Çünkü zor zamanında kimse sana "al kızım bu da senin hakkın karnını doyur" demez.
Eğer senin bir alt yapın varsa, en zor zamanında yine kendine güvenin olur.

Ayrıca 21 yaş nedir ya?
Hangi devirdeyiz de evlilik için bu kadar acele ediyorsunuz?
Hayat daha yeni başlıyor, okulunu bitir, düzenini kur.
Evlilik nasılsa olur.

Evlenmek için ikinizin de yaşı çok genç. Ayrıca senin meslek sahibi olmanı istemiyorsa, üzerinde baskı kurmak istiyor demektir. Senin ekonomik özgürlüğe sahip olman onu rahatsız edecektir. Ben okuyorum senden de bana destek olmanı istiyorum demelisin.

Ilerde konu acarsin esim terketti issiz gucsuz meslek sahibi degilim diye.

Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor

Şu mesajınız bile evlenmemeniz için yeterli.Daha birey olamamış.Okulunu bitir ve meslek sahibi ol.
Beklerse ne ala..Önce can sonra canan demişler..Kendi hayatını kur.

Evlenip okula devam edin bence. Zaten evlenme sürecinde okulunuzun da bir kaç ayı kalmış olur. Sakın sakın okulu bırakmayın çok pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…