Sevgilim

Kes ıcımde sevgı olmasa zor durumdayım

seni eve hapsetmek isteyen birini nasıl bu kadar sevdiğini anlamadım doğrusu.

üniversite ortamı görmüşsün az çok insan içine karışmış arkadaş sahibi olmuşsundur. sevgi ne daha iyi anlarsın bence. biraz düşün derim. bence sevgi bu değil.

Belkide benımkı saplantıdan ibarettir

O benı sevse beklerdı bir yıl ıkı yıl ama derdi kendı okumamıs karsısındada öyle birini istyor ben senle olmak istiyorum dememe rağmen kafasında güven problemleri var onu ezeceğime dair. Aslında özünde çok calıskan bir insan yokluk görmus kıymet bılrn biri benıde 6-7 yıl beklemıs biri

özgüven problemi olan adam seni aşağı çeker.

bence seni sevmiyor kusura bakma sevgi bu değil. insan sevdiği eksik kalsın kötü olsun istemez. ben hiçbir sevdiğime bunu reva görmedim. kendini kandırma sen de.

okulumu seçiyorum de bitir bu ilişkiyi. inan 2 ay sonra adamı hatırlamayacaksın bile garanti veriyorum gözün açılınca anlayacaksın çünkü amacı seni eksiltmek ezmekmiş.

kendı benım üniversite okumamı istemiyor tek derdi bu ilişkiyi bıle gözden cıkardı oraya gıden insan istemiyorum diyor

Adamın üniversite okuyan gençlere bakışı "oraya giden insan". Üniversiteyi ne sanıyorsa artık!
Sizce bu adamla aynı vizyonda mısınız? Bu vizyonda mı kalmak istiyorsunuz? Hatta şöyle sorayım; bu vizyona mı maruz kalmak istiyorsunuz?

Benim annem çalışan bir kadındı ve bize hep "Okuyun, meslek sahibi olun, kendi paranızı kazanın. Okursanız buna göre bir çevreniz, buna göre bir eşiniz olur" derdi.
Hayatınız ne yöne gitsin istiyorsunuz bunu düşünün, öyle verin kararınızı. Sizin okumanıza karışan, babasının sözünden çıkmayan bir adamla yaşayacağınız hayat hayal ettiğiniz hayat olmayacak.

O sen beni sevseydın fedakarlık yapar okulu bırakır gelirdin dıyor bende sen sevseydın beklerdın dıyorum böyle bi cıkmaz

O sen beni sevseydın fedakarlık yapar okulu bırakır gelirdin dıyor bende sen sevseydın beklerdın dıyorum böyle bi cıkmaz

bunun nesi çıkmaz? bi yerde ya okulu bırak ya beni diyen bi adam var?

sense beni bekle diyorsun ikisi bir değil ki? daha küçücüksünüz yıllar torbaya mı girdi?

Benım annem calısmadı okumadı da öyle bi aılrden geldım ama annem benım okumama engel olmadı okumanda sakınca yok dedi o yüzden belki kendımı onun yanında babamla annem gbi okumayan kadın aynı vızyonda göruyorum. Ama babam annemı hiç ezmesi arabasına kadar herşey elınin altında vardı

bunun nesi çıkmaz? bi yerde ya okulu bırak ya beni diyen bi adam var?

sense beni bekle diyorsun ikisi bir değil ki? daha küçücüksünüz yıllar torbaya mı girdi?
Ben iyilik istiyorum beraberlik istiyorum ama o demekki Istemiyor aynı konumda değiliz diyor oda haklı belkıde ben zorluyorum

Ben iyilik istiyorum beraberlik istiyorum ama o demekki Istemiyor aynı konumda değiliz diyor oda haklı belkıde ben zorluyorum

sen ya okurum ya ayrılırız dememişsin ama

üstelik bu senin hayatınla ilgili bir karar.

"ya iş bulursun ya ayrılırız" deseydin bile dediğine denk olmazdı. çünkü yine onun faydasına bir istek olurdu.

"ya çalışmazsın ya ayrılırz" dersen onun dediğine denk olur ancak

beni anlıyor musun bilmiyorum gözlerin seviyorum diye perdeyle örtülmüş gibi. aradaki farkı iyi gör

Anlatıklarınızı anlıyorum sanırım benım gözüm kör olmuş kurtulmam gerek bu durumdan

Anlatıklarınızı anlıyorum sanırım benım gözüm kör olmuş kurtulmam gerek bu durumdan

kesinlikle! burda kadınlar diyor ya nası böyle yaptım anlamıyorum diye sizinki de o durum. sadece biz seni iş işten geçmeden uyandırmaya senin yılların geçmeden ayıltmaya çalışıyoruz.

Öyle görmeyin işte. Sınavı kazanmışsınız, okuyorsunuz. Daha çok küçüksünüz evlilik için.
Dünyadaki tek adam bu değil ayrıca. Bu olmaz, başkası olur.

Babanız annenizi ezmemiş ama bu adam sizi ezer. Çünkü kompleksli. Öyle olmasa başarılarınızı desteklerdi. Ama sadece kendini ve kendi hislerini düşünüyor.
Forumda bir dolaşın, o çok seven adamların neler neler yaptığını görürsünüz. Kaderinizi niye şansa bırakasınız ki?

Okula giderken derslerımi hiç sormazdı bende neden hıc sormuyorsun derdim ilgilen belki zor durumda dayım sınavlr vs derdim ama o bana okuldan bahsetme ben istemiyorum o yüzden konuşmam sormam derdi. Okumama karışmıyordu sonradan gitme ayrılırım demeye başladı

kesinlikle! burda kadınlar diyor ya nası böyle yaptım anlamıyorum diye sizinki de o durum. sadece biz seni iş işten geçmeden uyandırmaya senin yılların geçmeden ayıltmaya çalışıyoruz.
Benım için bi tavsiyenız varmı anılar yaşanmışlıklar gözümün önünden hiç gitmiyor.. Keşke bende onun gibi oluyorum haydı eyvallah dıyebilseydım

Tabi ki okul ve bu hanzoya tekme basmak seni gerçekten seven oku mesleğin olsun benim başıma bir şey gelirse sürünme der

Benım için bi tavsiyenız varmı anılar yaşanmışlıklar gözümün önünden hiç gitmiyor.. Keşke bende onun gibi oluyorum haydı eyvallah dıyebilseydım

canım ya. senin yaşında ayrıldığım sevgilimin en ufak bir şeyini hatırlamıyorum zamanla geçicek hepsi çok doğal herşey hatırlatır şimdi ama geçicek bunlar inan ki. bunun doğal olduğunu bile bilmiyorsun daha bak evlilik için çok tecrübesizsin zaten. kendine hobiler bul onlarla ilgilen kafanı dağıt. arkadaşlarınla görüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…