- 3 Nisan 2015
- 23
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
K
Kızmıdır kadın mıdır erkekmidir belli olamayan biri halknda yaptığım yorum neden canınızı sıkıyor bu kadar da konuyu bekaretten açtınız kişi bayansa bile kız olmadığını açık açık bile ballandıra ballandıra anlatan biri HAYIR da size ne oluyor ?
Onla
Onlar şeriatı çirkinleştiren insanlar ben onlara bakmam kuranda yazan yasaklardan bahsederim sadece .. Belki idam değildir başka bişeydir orasını bilmiyorum tahmini söyledim bu dünyada belki bedeli ödemez ama .... Neyse Allah affetsin ben başka bişey demiyorum . Zinayı hoş gören sizleri de ıslah etsin
Şeriatın doğrusunu siz nerden biliyosunuz peki hiç yaşadınız mı öyle bir yerde, kusura bakmayın da şeriatın uygulandığı yerde siz insan bile sayılmadığınızdan size danışmayacaklar heralde ,kadın olarak neyi savunduğunuzu bilin,burda kimsenin zinayı savunduğu filan da bi tarafınızdan uydurmayın sizin konuşmalarınızadır verilen tepkiler.Din kardeşiniz olarak uzuldm oyle duşunmenize siz uzattınız demediğinizi bırakmadınız .. Şeriat deyince aklınıza arabistan pakistan geldi .. Televizyonlarda gorduğunuz pis insanların
2 erkekle yattığını iddaa ediyor bana geri donsun mu donmesin mi diye soruyor ne diycektim ?Bu halinle ne demek? Ortada kalmak ne demek?
Siz kim oluyorsunuz da bir insanı asagilamaya calisiyorsunuz?
Tartısmak istemiyorum ama konusma tarzınız cok yanlış helede müslümanlığı konusup bu tarzda konusmanız kimseyi bu tarz eleştiremezsiniz kız bi soru sormus sizin takıldıgınız yer bakire olmaması herkesin kendi hayatı günahıda sevabıda kendine be müslümanlık hosgörü dinidir siz aşağılar tarzda konusarak dinimizle alakası olmayan seyler yapıyosunuz tabi müslğmanlık sizin için namaz kılma oruc tutma vs bu tarz seylerle sınırlıysa bişey diyemicem .. Ama bence insanlarla bu şekilde konusmanız çok ama çok yanlış1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendine
Şeriat her yerde canm ben 21 yaşndayım bildiğim doğruları yaşarım sadece yanlışlardan da uzak dururumŞeriatın doğrusunu siz nerden biliyosunuz peki hiç yaşadınız mı öyle bir yerde, kusura bakmayın da şeriatın uygulandığı yerde siz insan bile sayılmadığınızdan size danışmayacaklar heralde ,kadın olarak neyi savunduğunuzu bilin,burda kimsenin zinayı savunduğu filan da bi tarafınızdan uydurmayın sizin konuşmalarınızadır verilen tepkiler.
Ayrıca konu açmışssınız sözde günah olmayan !!! evlilik falı bakıyorsunuz,evliliğin hayırlı olup olmayacağını allah bilir, siz değil ,önce kendinizle çelişmeden yaşayın sonra gelin konuşun.
İsterse 3ncuyle yatar size ne? Sanki ikinci el esyaymis gibi ortada kalmak kimse almaz ne demek..bu nasil bir üslup nasil bir saygisizliktir.2 er
2 erkekle yattığını iddaa ediyor bana geri donsun mu donmesin mi diye soruyor ne diycektim ?
Ben hakaret içerikli aşağılayıcı bişey kullanmadım yanlışını yuzune vurdum belki aklı başına gelir diye burası gerçek hayat değil sonuçta ben söylerim o belki kafasında duşunur birdaha bu tur yanlışlara duşmez diye duşundum. Qma hata bende . BANANETartısmak istemiyorum ama konusma tarzınız cok yanlış helede müslümanlığı konusup bu tarzda konusmanız kimseyi bu tarz eleştiremezsiniz kız bi soru sormus sizin takıldıgınız yer bakire olmaması herkesin kendi hayatı günahıda sevabıda kendine be müslümanlık hosgörü dinidir siz aşağılar tarzda konusarak dinimizle alakası olmayan seyler yapıyosunuz tabi müslğmanlık sizin için namaz kılma oruc tutma vs bu tarz seylerle sınırlıysa bişey diyemicem .. Ama bence insanlarla bu şekilde konusmanız çok ama çok yanlış
Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlarİsterse 3ncuyle yatar size ne? Sanki ikinci el esyaymis gibi ortada kalmak kimse almaz ne demek..bu nasil bir üslup nasil bir saygisizliktir.
İsterse 3ncuyle yatar size ne? Sanki ikinci el esyaymis gibi ortada kalmak kimse almaz ne demek..bu nasil bir üslup nasil bir saygisizliktir.
Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar
İsterse önüne gelenle birlikte olur sizi ilgilendirme bu ama ve bunu güzel bi dille söylemek var bide sizin kullandıgız cümlelerle bu kadar dindarsanız eğer bence dini tüm anlamıyla yasayın bu yaptıgınız inanılmaz ayıp nuBen hakaret içerikli aşağılayıcı bişey kullanmadım yanlışını yuzune vurdum belki aklı başına gelir diye burası gerçek hayat değil sonuçta ben söylerim o belki kafasında duşunur birdaha bu tur yanlışlara duşmez diye duşundum. Qma hata bende . BANANE
İsterse önüne gelenle birlikte olur sizi ilgilendirme bu ama ve bunu güzel bi dille söylemek var bide sizin kullandıgız cümlelerle bu kadar dindarsanız eğer bence dini tüm anlamıyla yasayın bu yaptıgınız inanılmaz ayıp ve bencede SİZENE uBen hakaret içerikli aşağılayıcı bişey kullanmadım yanlışını yuzune vurdum belki aklı başına gelir diye burası gerçek hayat değil sonuçta ben söylerim o belki kafasında duşunur birdaha bu tur yanlışlara duşmez diye duşundum. Qma hata bende . BANANE
Ben evliyim eşim de bende birbirimizi çok seviyoruz oyle bişey yapacağını zannetmiyorum ki yapsa bile boşanırım siz kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum yada beni cahil mi sandınız ... Neyse işinize bakınArkadas 0 km ondan boyle kendini erkekine sakliyor ve eger uzerine kuma gelirse seriat ta boyle der kabullenir ee malum kocaya karsi gelmekte gunah...
Evet evleniyorlar. Kadini sadece ilk benimle sevissin gerisi dert değil gözüyle seks objesi gibi görmeyip hayat arkadasi olarak görüyorlar.Herkesin hayata bakis acisi aşktan evlilikten beklediği şeyler farklidir sonucta ....Bazilari için bekaret mevzu dahi edilmeyecek bir meseledir..Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar
Belkide hak ediyordur... Siz de bilemessiniz değil mi ?İsterse önüne gelenle birlikte olur sizi ilgilendirme bu ama ve bunu güzel bi dille söylemek var bide sizin kullandıgız cümlelerle bu kadar dindarsanız eğer bence dini tüm anlamıyla yasayın bu yaptıgınız inanılmaz ayıp ve bencede SİZENE u
Ben ev
Ben evliyim eşim de bende birbirimizi çok seviyoruz oyle bişey yapacağını zannetmiyorum ki yapsa bile boşanırım siz kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum yada beni cahil mi sandınız ... Neyse işinize bakın
Bence erkek de kadın da kendini evleneceği kişiye saklamalı .. Kader kısmete inancı olan biri..şahsi goruşune saygı duyarımEvet evleniyorlar. Kadini sadece ilk benimle sevissin gerisi dert değil gözüyle seks objesi gibi görmeyip hayat arkadasi olarak görüyorlar.Herkesin hayata bakis acisi aşktan evlilikten beklediği şeyler farklidir sonucta ....Bazilari için bekaret mevzu dahi edilmeyecek bir meseledir..
Geçmişine bakmayip kalbine insanligina ve sevgisine askina bakanlar var.Ve sizin bir kadina duymadiginiz saygiyi duyan erkekler var.
Siz yapmamis olabilirsiniz doğrunuz bu yönde de olabilir ama sizinle ayni fikirde olmayan kadinlari asagilama hakkiniz yok.
Kendini bilen biri yapmaz ne o şekil ne de sizin savunduğunuz şekil.. Her ikisi de ihanet..21 yasinda evlilik hmm hic sasirmadim bakalim yapmaz insallah ne diyim.
Siz öyle düşünürsünüz biz de buna saygi duyariz. Ama sizinle ayni fikirde olmayan birine kalkip "ortada kalma" "seni kim napsin" "istediğine ver" gibi asagilayici kelimeler kullanamazsiniz. Düşüncelerinizi belirtirken takindiginiz üsluba dikkat etmelisiniz.Bence erkek de kadın da kendini evleneceği kişiye saklamalı .. Kader kısmete inancı olan biri..şahsi goruşune saygı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?