Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

Afedersiniz, neyi ballandıra ballandıra anlatmışım? Ben buraya yardım istemeye, bir fikir almaya geldim onun için her ayrıntısını anlattımki tam bir akıl verebilin diye.Önemli olan benim bakire olup olmamam değil, hakanın çoğu erkekte olan "bacak arası" derdinde olmaması.
O sapkın arapları örnek almadığını, sadece Kuranı örnek aldığını söylüyorsun ve Zinanın cezasının idam olduğunu söylüyorsun, belli oluyorki Kuranı anlamak yerine sadece okumayı seçmişsin.

Din kardeşiniz olarak uzuldm oyle duşunmenize siz uzattınız demediğinizi bırakmadınız .. Şeriat deyince aklınıza arabistan pakistan geldi .. Televizyonlarda gorduğunuz pis insanların
Şeriatın doğrusunu siz nerden biliyosunuz peki hiç yaşadınız mı öyle bir yerde, kusura bakmayın da şeriatın uygulandığı yerde siz insan bile sayılmadığınızdan size danışmayacaklar heralde ,kadın olarak neyi savunduğunuzu bilin,burda kimsenin zinayı savunduğu filan da bi tarafınızdan uydurmayın sizin konuşmalarınızadır verilen tepkiler.

Ayrıca konu açmışssınız sözde günah olmayan !!! evlilik falı bakıyorsunuz,evliliğin hayırlı olup olmayacağını allah bilir, siz değil ,önce kendinizle çelişmeden yaşayın sonra gelin konuşun.

Tartısmak istemiyorum ama konusma tarzınız cok yanlış helede müslümanlığı konusup bu tarzda konusmanız kimseyi bu tarz eleştiremezsiniz kız bi soru sormus sizin takıldıgınız yer bakire olmaması herkesin kendi hayatı günahıda sevabıda kendine be müslümanlık hosgörü dinidir siz aşağılar tarzda konusarak dinimizle alakası olmayan seyler yapıyosunuz tabi müslğmanlık sizin için namaz kılma oruc tutma vs bu tarz seylerle sınırlıysa bişey diyemicem .. Ama bence insanlarla bu şekilde konusmanız çok ama çok yanlış

Şe Şeriat her yerde canm ben 21 yaşndayım bildiğim doğruları yaşarım sadece yanlışlardan da uzak dururum

Ben hakaret içerikli aşağılayıcı bişey kullanmadım yanlışını yuzune vurdum belki aklı başına gelir diye burası gerçek hayat değil sonuçta ben söylerim o belki kafasında duşunur birdaha bu tur yanlışlara duşmez diye duşundum. Qma hata bende . BANANE

İsterse 3ncuyle yatar size ne? Sanki ikinci el esyaymis gibi ortada kalmak kimse almaz ne demek..bu nasil bir üslup nasil bir saygisizliktir.
Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar

İsterse 3ncuyle yatar size ne? Sanki ikinci el esyaymis gibi ortada kalmak kimse almaz ne demek..bu nasil bir üslup nasil bir saygisizliktir.

Arkadas 0 km ondan boyle kendini erkekine sakliyor ve eger uzerine kuma gelirse seriat ta boyle der kabullenir ee malum kocaya karsi gelmekte gunah...

İsterse önüne gelenle birlikte olur sizi ilgilendirme bu ama ve bunu güzel bi dille söylemek var bide sizin kullandıgız cümlelerle bu kadar dindarsanız eğer bence dini tüm anlamıyla yasayın bu yaptıgınız inanılmaz ayıp nu

İsterse önüne gelenle birlikte olur sizi ilgilendirme bu ama ve bunu güzel bi dille söylemek var bide sizin kullandıgız cümlelerle bu kadar dindarsanız eğer bence dini tüm anlamıyla yasayın bu yaptıgınız inanılmaz ayıp ve bencede SİZENE u

Ben ev
Arkadas 0 km ondan boyle kendini erkekine sakliyor ve eger uzerine kuma gelirse seriat ta boyle der kabullenir ee malum kocaya karsi gelmekte gunah...
Ben evliyim eşim de bende birbirimizi çok seviyoruz oyle bişey yapacağını zannetmiyorum ki yapsa bile boşanırım siz kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum yada beni cahil mi sandınız ... Neyse işinize bakın

Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar
Evet evleniyorlar. Kadini sadece ilk benimle sevissin gerisi dert değil gözüyle seks objesi gibi görmeyip hayat arkadasi olarak görüyorlar.Herkesin hayata bakis acisi aşktan evlilikten beklediği şeyler farklidir sonucta ....Bazilari için bekaret mevzu dahi edilmeyecek bir meseledir..

Geçmişine bakmayip kalbine insanligina ve sevgisine askina bakanlar var.Ve sizin bir kadina duymadiginiz saygiyi duyan erkekler var.

Siz yapmamis olabilirsiniz doğrunuz bu yönde de olabilir ama sizinle ayni fikirde olmayan kadinlari asagilama hakkiniz yok.

Belkide hak ediyordur... Siz de bilemessiniz değil mi ?

21 yasinda evlilik hmm hic sasirmadim bakalim yapmaz insallah ne diyim.

Bence erkek de kadın da kendini evleneceği kişiye saklamalı .. Kader kısmete inancı olan biri..şahsi goruşune saygı duyarım

Bence erkek de kadın da kendini evleneceği kişiye saklamalı .. Kader kısmete inancı olan biri..şahsi goruşune saygı duyarım
Siz öyle düşünürsünüz biz de buna saygi duyariz. Ama sizinle ayni fikirde olmayan birine kalkip "ortada kalma" "seni kim napsin" "istediğine ver" gibi asagilayici kelimeler kullanamazsiniz. Düşüncelerinizi belirtirken takindiginiz üsluba dikkat etmelisiniz.

Burada insanlarla yüz yüze değilsiniz diye istediğimi yazarim diye algilamamalisiniz. Nasil dusuncelerinize saygi bekliyorsaniz aynisini göstermek zorundasiniz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…