Sevgilimden ayrıldım ama???

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Hanımlar sınıfımı geçtim şükür .En son bılıyorsunuz ayrılıp annemın evıne gelmıstım.Fakat annesi aradı kendisi sürekli arıyor ben cevap vermıyorum konuşmak istediğini söylüyor ne yapayım??

Ben final için kendisinin yanına gitmiştim ev işleri konusunda aşırı anlaşmazlığımız olmustu sınavında verdiği stresle bir de kendimi hizmetçi gibi hissetmemin verdiği sinirle evden ayrılmıstım.
Sınav için gelmişken benden bir çok şey beklemişti.Hatta ütü konusunda aşırı daraltmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar sınıfımı geçtim şükür .En son bılıyorsunuz ayrılıp annemın evıne gelmıstım.Fakat annesi aradı kendisi sürekli arıyor ben cevap vermıyorum konuşmak istediğini söylüyor ne yapayım??
Konuyu bilmiyorum ama ayrılmışsınız artık. Engelleyin bitsin. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Ayrıca annesi ne alaka kaç yaşındasınız?

şimdi öncelikle sizin kadar önemli bir şahsiyetin konusunu aklımda tutmadığım için özür dilerim(!)

belki benim gibi hafızası zayıf ve geçmiş konulara dönüp bakmaya üşenen arkadaşlar vardır, o güzel parmaklarınız yorulacak ama lütfedip, 3-4 cümlelik geçmişe dair bir özet yazarsanız, daha iyi anlaşılır.

Konuyu bilmiyorum ama ayrılmışsınız artık. Engelleyin bitsin. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Ayrıca annesi ne alaka kaç yaşındasınız?
Ya aslında nasıl yapılacagını bılmıyorum diğer konumdan alıntılabılıyormuyum neyse biz birlikte yaşıyorduk ben final için onun yanına gitmiştim evet kendisi de yapıyor iş ama ben sınav için yanına gitmişken bendne bir şeyler beklemesi bana aşırı batıyordu bundan tartısıyorduk ondan dolayı

şimdi öncelikle sizin kadar önemli bir şahsiyetin konusunu aklımda tutmadığım için özür dilerim(!)

belki benim gibi hafızası zayıf ve geçmiş konulara dönüp bakmaya üşenen arkadaşlar vardır, o güzel parmaklarınız yorulacak ama lütfedip, 3-4 cümlelik geçmişe dair bir özet yazarsanız, daha iyi anlaşılır.

Bazı hanımlar hemen hatırlıyor Ne olduğunu, ben de bilmiyorum. Günde yüzlerce konu okuyoruz, bize de günah değil mi?

Kusura bakmayın ama laf sokar tarzda yazmanıza gerek yok ben cevap verıyorum zaten tutmak da zorun da değilsiniz ha yorum yazmak zorunda hiç değilsiniz vaktinizden çaldığım için ben özür dilerim

Bazı hanımlar hemen hatırlıyor Ne olduğunu, ben de bilmiyorum. Günde yüzlerce konu okuyoruz, bize de günah değil mi?
Hanım efendı yazdım zaten bir arkadasa cevap ha sizin tepkını daha hoş evet hata yapmısım kusura bakmayın

Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP
YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ

Az önce yine kavga ettik sinemaya gidicez neden bakmadım diyor bana da dün şey demıstı kampanya varmıs ondan her yerden yaratlanılmıyormus gidecegımız yerın adını bılmedıgımden bakmadım dedim işte bundan bahsedıyorum ben dedi yapmıyor bir sey dedi

Öncelikle hepınıze çok teşekkür ederim ben restimi çektim yarım gidiyorum şuan pek iyi bir durumda değilim açıkçası yorumlarınızı bekliyorum.

Evime geldim kızlar çok sağolun yeni fırsatını bulabildim.Annesi beni aramış ailemleydim duymadım geri dönsem mi?
3nity 3nity üşenmedim sizin için baktım☺️😄

Ya aslında nasıl yapılacagını bılmıyorum diğer konumdan alıntılabılıyormuyum neyse biz birlikte yaşıyorduk ben final için onun yanına gitmiştim evet kendisi de yapıyor iş ama ben sınav için yanına gitmişken bendne bir şeyler beklemesi bana aşırı batıyordu bundan tartısıyorduk ondan dolayı
Ben alıntıladım ilk konunuzu. Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla.

Ben alıntıladım ilk konunuzu. Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla.
Çok sağolun yeni üye değilim ama yeni aktifim ama şimdide bir annesi bir kendisi arıyor yaşadığım şehre gelecek diye korkuyorum kavga ettiğimizde öyle huyları vardır annem de hiç iyi tepki vermez

Kusura bakmayın ama laf sokar tarzda yazmanıza gerek yok ben cevap verıyorum zaten tutmak da zorun da değilsiniz ha yorum yazmak zorunda hiç değilsiniz vaktinizden çaldığım için ben özür dilerim

bak kuzum, gençsin, öğrencisin,
elindeki telefonu hepimizden daha iyi kullanıyorsun.
konunu can havliyle de açmış değilsin, bir acil durum değil.
sosyal mecralarda, kendini bizden çok daha iyi ifade edebileceğine de eminim.
öyle oluyor mu, böyle oluyor mu diyeceğine, dene.
bak önizleme seçeneği var, bak bakalım nasıl görünüyor.
bir daha oku, anlaşılır mı?
bir kaç sonra mesajında yazmışsın, 3/4 cümle ile özet oluyormuş demekki?
kendine yaptığın işi özenli yapma ve kontrol etme alışkanlığı geliştirmeni öneririm.
hayatının her aşamasında kazandırır.

Kendini standart üstü görmekten vazgeçtiğin zaman ancak doğruyu yapabilirsin.

bak kuzum, gençsin, öğrencisin,
elindeki telefonu hepimizden daha iyi kullanıyorsun.
konunu can havliyle de açmış değilsin, bir acil durum değil.
sosyal mecralarda, kendini bizden çok daha iyi ifade edebileceğine de eminim.
öyle oluyor mu, böyle oluyor mu diyeceğine, dene.
bak önizleme seçeneği var, bak bakalım nasıl görünüyor.
bir daha oku, anlaşılır mı?
bir kaç sonra mesajında yazmışsın, 3/4 cümle ile özet oluyormuş demekki?
kendine yaptığın işi özenli yapma ve kontrol etme alışkanlığı geliştirmeni öneririm.
hayatının her aşamasında kazandırır.
Aslında bana göre can havliydi çünkü kafamı oldukça meşgul ediyor elbette haklısınız ama

Kendini standart üstü görmekten vazgeçtiğin zaman ancak doğruyu yapabilirsin.
Benim onu yazma sebebim epey farklıydı herkes gibi siz de yanlış anlamıssınız sürekli bana birlikte yapıcaz yardımcı falan almıcaz diyordu fakat umarım okuşı bitirebilirsem ikimizin de maaşı belli bir satndartın ustundw olacagı için yazdım anlamıyorum ki kimseye küçümseyici de davranmadım

Çok sağolun yeni üye değilim ama yeni aktifim ama şimdide bir annesi bir kendisi arıyor yaşadığım şehre gelecek diye korkuyorum kavga ettiğimizde öyle huyları vardır annem de hiç iyi tepki vermez
Tamam da normal bir kavga değil ki ayrılmışsınız. Kesin tepkinizi koymanız lazım.
Ayrıca nişan yok düğün yok annesinin araya girmesi ne saçma.

Tamam da normal bir kavga değil ki ayrılmışsınız. Kesin tepkinizi koymanız lazım.
Ayrıca nişan yok düğün yok annesinin araya girmesi ne saçma.
Annesiyla fazlasıyla gorumustuk sanırım bundan dolayı evet ayrıldım ama sürekli aramalar mesaj atmalar özür dilemeler sevgisinden şüphem yoktu ama işte ben de öyle bir adamla yapamazdım

Benim onu yazma sebebim epey farklıydı herkes gibi siz de yanlış anlamıssınız sürekli bana birlikte yapıcaz yardımcı falan almıcaz diyordu fakat umarım okuşı bitirebilirsem ikimizin de maaşı belli bir satndartın ustundw olacagı için yazdım anlamıyorum ki kimseye küçümseyici de davranmadım

geçim sıkıntısı yoksa kadının ev işlerinde kendi rahatlığı için yardımcı alması normal.
çalışan kadının ise bence şart.
bütün haftayı işte geçirip, haftasonu temizliğe gömülmesine gerek yok. kazandığının tadını çıkarması onun da hakkı.
yine söyleyeyim, geçim sıkıntısı yoksa.

sizin durumunuzda, ayrılmışsınız, son bir mesaj atın, tekrar omunla görüşmek istemediğinizi ısrar ederse tatsızlık olacagını yazın. her yerden engelleyin.

geçim sıkıntısı yoksa kadının ev işlerinde kendi rahatlığı için yardımcı alması normal.
çalışan kadının ise bence şart.
bütün haftayı işte geçirip, haftasonu temizliğe gömülmesine gerek yok. kazandığının tadını çıkarması onun da hakkı.
yine söyleyeyim, geçim sıkıntısı yoksa.

sizin durumunuzda, ayrılmışsınız, son bir mesaj atın, tekrar omunla görüşmek istemediğinizi ısrar ederse tatsızlık olacagını yazın. her yerden engelleyin.
Annesine ne demeliyim bilmiyorum evet ben onu tam olarak söylemek istemiştim ki bu olaydan sonra kendimi aşırı yetersiz hissetmeye başlamıştım

Back
X