sevgilimden ayrıldım çok yalnızım :(

limon1988

yeni başlangıçlara!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
8.570
1.271
163
Diğer
1,5 yıllık ilişkimi anşlaşamadığımız için dün bitirdik:( çok üzülüyorum geçicek biliyorum ama hiç bir şey yapmak içimden gelmiyo :(

yıpratma kendini ...değmez..biliyorum zor oluyor..geçecek..

ahh ah.. simdi ki aklim olacakti 4 ay once...
canim bizde farkli dunya goruslerimiz var, hayattan beklentilerimiz ayri diye ayrildik 4 ay once eski erkek arkadasimla. ayrilmayi isteyen oydu. ben o sirada tatildeydim. ayrilmayi dusunmuyordum ayni sebeplerle ama 5 ay sonra okul bittiginde yani aralik ayinda) o gelse de gelmese de hayatima baska bi yerde devam etmeye kararliydim. yani sonunda eger o gelmek istemeseydi zaten ayrilcaktik..

amann neyse. yani soylemek istedigim bizde anlasamadigimiz icin ayrildik. o zamanlar uzuldum falan ama simdi iyi ki de bitmis diyorum. anlasamadigimiza gore basima gelebilecek en guzel iliski o degildi. eminim hayati ve tarzi bana benzeyen baska adamlarda vardir. sorunsuz beraberligin tadi ne guzel olurdu.. hic olmazsa ayni amaclari olan insanlar falan...

neyse gecicek merak etme. zamana ihtiyacin var sadece.

ne zaman ayrılıklar ve acı çeken insanlar görsem hep şu dizeler gelir aklıma;

"zamanı yıllarla tartanlar yanılırlar,
hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle
hatta çoğu zaman kendiyle bile
yaşanır, içini tohuma bırakır ..
Geçer gider,
geçmez sandıkların bile..."

umarım kısa sürede kendinizi toparlarsınız... hakkınızda hayırlısı olsun...
kim olursa olsun, ayrılıklar hep hüzünlendirmiştir beni :ssz:

O ayrılık zamanı en acı dönemlerden biridir maalesef.
Allah sabır versin diyorum sadece.

teşekkürler kızlar . size önerim bir şeyin olmayacağı baştan belliyse boşuna uğraşmayın ben çok uğraştım çok emek verdim ama karşılığını alamadım sonuç hüsran.

Beni sevgilim terk etti üstelik 4 yıllık bir ilişki ve ben evliliği beklerken... daha 2 ay bile olmadan yeni birisyle fotosunu koymuş... erkekler severken canı oluyorsun ama eyrılınca hiçbişeyi olmuyorsun biz ağlarke onlar başkasını çoktan buluyor...Dua etki erken bitmiş benim gibi fazla zamanın gitmemiş...

canım ya ne kadar zor bir durum :( sen hayatını her şeyini ona göre ayarlıyorsun ama o bırakıp rahatlıkla gidebiliyor. bu kadar kısa sürede yeni birisini hayatlarına nasıl alıyorlar anlamıyorum :( inş. sen de kısa zamanda hak ettiğin mutluluğu bulursun

canım ya ne kadar zor bir durum :( sen hayatını her şeyini ona göre ayarlıyorsun ama o bırakıp rahatlıkla gidebiliyor. bu kadar kısa sürede yeni birisini hayatlarına nasıl alıyorlar anlamıyorum :( inş. sen de kısa zamanda hak ettiğin mutluluğu bulursun

bundan sonra nasıl mutlu olurum bılmıyorum ama inş kımse benım çektığımı çekmez...

1,5 yıllık ilişkimi anşlaşamadığımız için dün bitirdik:( çok üzülüyorum geçicek biliyorum ama hiç bir şey yapmak içimden gelmiyo :(

ilişkinin sınanması geçekten ayrıkla oluyor ben bunu anladım adam sevıyorsa napıp edip o kızın peşini bırakmıyor ama sevmıyorsada bunu sadece böyle anlarsın.. ben öyle anladım delı gıbı guvenıyodum ve ben gıdersem o mahvolur sanırdım hep oyle derdi çunku... ama şimdi sevgilisiyle çok mutlu... ama anlaşamıyorsan cnm bıtmesı ıyı olmuş ne kadar uzarsa zarar.. zaten sevgınız baskınsa o dayanamıcak emın ol ama degılsede yıne şukret kı kurtulmuş olucaksın....

haklısın canım. ben kararlar aldım oturup üzülüp yas tutmayacağım arkadşlarla planlar yapıyorum gezip tozup rahatlayacağım. sırf o var hayatımda diye o istemiyor diye çoğu arkadaşıma ister istemez mesafe koymuştum yapacağım çoğu şeyi o mutsuz olmasın diye yapmadım. ertelediğim içimde kalan her şeye başlıyorum :D canım sen de öyle yapsan onlar istemiyorsa ne halleri varsa görsün sonuçta anlaşamamızın nedeni oydufedarkarlık yapabilseydi az biraz her şey farklı olurdu. o okulu bitirsin diye dırdır etmedim gelmedi sorun yapmadı uygun olduğu zamanlarda konuştum elimden geldiğince yardım ettim ama o yapmıyor. demek ki yetersizmiş sevgisi. benzer şeyleri yaşamışız hak etmeyecek insanlara fazla değer vermişiz

haklısın canım. ben kararlar aldım oturup üzülüp yas tutmayacağım arkadşlarla planlar yapıyorum gezip tozup rahatlayacağım. sırf o var hayatımda diye o istemiyor diye çoğu arkadaşıma ister istemez mesafe koymuştum yapacağım çoğu şeyi o mutsuz olmasın diye yapmadım. ertelediğim içimde kalan her şeye başlıyorum :D canım sen de öyle yapsan onlar istemiyorsa ne halleri varsa görsün sonuçta anlaşamamızın nedeni oydufedarkarlık yapabilseydi az biraz her şey farklı olurdu. o okulu bitirsin diye dırdır etmedim gelmedi sorun yapmadı uygun olduğu zamanlarda konuştum elimden geldiğince yardım ettim ama o yapmıyor. demek ki yetersizmiş sevgisi. benzer şeyleri yaşamışız hak etmeyecek insanlara fazla değer vermişiz

aynılarını yaptım gercekten emın ol... sen erken kurtulmuşun boşver... ve sakın fedakarlık yapma artık ben aşırı yaptım göruysun sevıyosa döner...

canım senin yanında az da olsa 1,5 yılım gitti :( ben bıraktım her şeyi kendi bilir gerçekten istiyorsa ispatlaması lazım ama soğudum bu olaylardan:( hayırlısı olsun hakkımızda

Sen dua etki aldatilmadin baskasi var diye ayrilmadin seni sevmiyorum artik sözüyle ayrilmadin'.
Anlasamamazligida 1 bucuk yil sonra mi anladiniz ,.. bence bir taraf in degismesiyle anlasmamaliklar baslamisdir,.
Üzmeyin kendinizi Ayrilik birsey bende biliyorum ama ALLAH yazmis demekki.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun..

canım ben fedakarlık yaptıkça o birşeyler yapmadı. sadece kendi sorunlarına odaklandı bizi yok saymaya başladı. aramıza 15 saatlik mesafe girdi başlarda daha sık görüşebiliyorduk ben çalışıyorum, o hep çalışıp hem kpssye çalışıyor hepsi birikince ilgisizlik başlayınca sorunlar oldu ve bitti.

canım ben fedakarlık yaptıkça o birşeyler yapmadı. sadece kendi sorunlarına odaklandı bizi yok saymaya başladı. aramıza 15 saatlik mesafe girdi başlarda daha sık görüşebiliyorduk ben çalışıyorum, o hep çalışıp hem kpssye çalışıyor hepsi birikince ilgisizlik başlayınca sorunlar oldu ve bitti.

aynı şeyleri yasadım canım aynısını.biraz yoğunluğa gırınce senı unutuyorlar helede mesafe varsa buna katlanamıyorlar. tabıkı bu yurekten sevenler için gecerlı degıl. seven sevdıghını bırakamaz baskasına yar etmez. eger kı sen ben herseyı yaptım bu ılişki için dıyorsan daha bısey yapma...o yapsın. sevıyorsa zaten anlaşılacak...arama bıde sakın arama ...yanlız hıssetmenı anlıyorum bunu yurekten hıssdeceksın.. yaşayan bırı olarak dıyorum yerı gelıcek ona mesaj atacaksın bılıyorum sakın yapma bunları... erkek hatasını anlamadıkça kız ne yaparsa yapsın duzelmez...yıne acı cekersın.

Back
X