Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ne kadar zor bir durumsen hayatını her şeyini ona göre ayarlıyorsun ama o bırakıp rahatlıkla gidebiliyor. bu kadar kısa sürede yeni birisini hayatlarına nasıl alıyorlar anlamıyorum
inş. sen de kısa zamanda hak ettiğin mutluluğu bulursun
1,5 yıllık ilişkimi anşlaşamadığımız için dün bitirdikçok üzülüyorum geçicek biliyorum ama hiç bir şey yapmak içimden gelmiyo
![]()
haklısın canım. ben kararlar aldım oturup üzülüp yas tutmayacağım arkadşlarla planlar yapıyorum gezip tozup rahatlayacağım. sırf o var hayatımda diye o istemiyor diye çoğu arkadaşıma ister istemez mesafe koymuştum yapacağım çoğu şeyi o mutsuz olmasın diye yapmadım. ertelediğim içimde kalan her şeye başlıyorumcanım sen de öyle yapsan onlar istemiyorsa ne halleri varsa görsün sonuçta anlaşamamızın nedeni oydufedarkarlık yapabilseydi az biraz her şey farklı olurdu. o okulu bitirsin diye dırdır etmedim gelmedi sorun yapmadı uygun olduğu zamanlarda konuştum elimden geldiğince yardım ettim ama o yapmıyor. demek ki yetersizmiş sevgisi. benzer şeyleri yaşamışız hak etmeyecek insanlara fazla değer vermişiz
ben de ayrıldım. napıcaz![]()
canım ben fedakarlık yaptıkça o birşeyler yapmadı. sadece kendi sorunlarına odaklandı bizi yok saymaya başladı. aramıza 15 saatlik mesafe girdi başlarda daha sık görüşebiliyorduk ben çalışıyorum, o hep çalışıp hem kpssye çalışıyor hepsi birikince ilgisizlik başlayınca sorunlar oldu ve bitti.