sevgilimden ayrıldım çok yalnızım :(

bende birini çok seviyorum 1,5 yıldır beraberiz yalnız ilk aylarımızdayken eski kız arkadaşıyla yattı ve bunu benden vicdanından gizleyemedi şimdi ayrı olduklarını görüşmediklerini biliyorum çok sevdiğim için yoksaydm unuttum beni sevdiğine inanıyorum her dediğime yapıyor güven veriyor bugün gel iste desem evlenebilcğimizide biliorum ama kesinlikle unutulmuyomuş insanın içinde uhte kalıyomuş bunu anladım hala devam ediyoruz bilmem sonumuz ne olacak...

bugün aradı son birşans verelim bize dedi. kendisi daha istekliydi bitirmek konusunda şimdi ne oldu bilmiyorum yoruldum artık. ben o kadar sevip ciddi düşünürken sorunları aşma taraftarıyken o daha kolayına kaçtı. şimdi çark etti , ne istiyor bilmiyorum ben bir şekilde yoluma bakmak istiyorum ama onu da seviyorum :(

Ben de bu kervana dün gece katıldım. Bana yalan söyledi -her ne kadar inkar etse de- bu yüzden ilk anlar çok sinirliydim ama sabah uyandığımda yani telefonuma hiç mesaj gelmediğini gördüğümde sinirlilik yerini üzüntüye bırakmaya başladı. Bizim de uzun süreli bir ilişkimiz vardı, alışkanlık olsa gerek gözlerim hep telefonda. Bugün aradı defalarca açmadım, son olarak da mesaj yollamış veda etmek için. Nafile. Bir kere o şüphe akla girince, güven kaybedilince hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kaldı ki zor ihtimal de olsa ben unuttum olanları ya da inandım ona, bu sefer de ailem kesinlikle onay vermez. İmkansızlaştık ve birbirimizin arşivlerinde yer alıyoruz artık yeni insanlara yer açmak için, onun bu konuda benden daha hızlı olacağına da eminim... Zaman her şeyin ilacıdır, hıçkıra hıçkıra ağlayacak değilim... O değil de bazen pişmanlık duyuyorum onunla olan birlikteliğim için, sevgili olmasaydık daha iyi hatırlayabilirdik belki de birbirimizi. Nefret etmeye mi başlıyorum ne...:43:

buraya ilk açtığım konu ve tötarlı olarak bitti bu sefer geri dönüşü yokken daha fazla aşık olunup daha da alışılınıp bitti ve daha fazla acı var

şimdi kesinkes bitti mi yani limoş :53:
üzüldüm gerçekten.
ve maalesef ki tek çaresi zaman :50:

canım ya ne kadar zor bir durum :( sen hayatını her şeyini ona göre ayarlıyorsun ama o bırakıp rahatlıkla gidebiliyor. bu kadar kısa sürede yeni birisini hayatlarına nasıl alıyorlar anlamıyorum :( inş. sen de kısa zamanda hak ettiğin mutluluğu bulursun

Hic kimse vazgecilmez degildir...unutulmayacak hicbir sey yok ama her seferinde uzuluuz ask acisina degil mi
Hobiler edinin onunla gecirdiginiz zamani baska seylere ayırin kendinizi dinlemeyin oda siz olmadan yasiyor degil mi siZin gibi uzuluyor mudur szce bunlara cvp buldugunuzda daha iyi hisssedeceksiniz

şimdi kesinkes bitti mi yani limoş :53:
üzüldüm gerçekten.
ve maalesef ki tek çaresi zaman :50:

evet canım bi ömür mysuzluktansa diye sözde karar verdik o karar verdi daha çok. içim acıyo sos ya :(
hayırlısını istiyorum

Hic kimse vazgecilmez degildir...unutulmayacak hicbir sey yok ama her seferinde uzuluuz ask acisina degil mi
Hobiler edinin onunla gecirdiginiz zamani baska seylere ayırin kendinizi dinlemeyin oda siz olmadan yasiyor degil mi siZin gibi uzuluyor mudur szce bunlara cvp buldugunuzda daha iyi hisssedeceksiniz

bunları hep düşünüyorum :( inşallah geçer tez vakitte ve mutlu olabilirim. sağol desteğin için :16:

evet canım bi ömür mysuzluktansa diye sözde karar verdik o karar verdi daha çok. içim acıyo sos ya :(
hayırlısını istiyorum

bunları hep düşünüyorum :( inşallah geçer tez vakitte ve mutlu olabilirim. sağol desteğin için :16:

seni çok iyi anlıyorum canım. umarım zaman senin için çabuk geçer.
biz yanındayız unutma :31:

Back
X