Sevgilimden ayrıldım ve hediye :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melodyyy

Ziyaretçi
yaa sevgilmden ayrıldım. ayrılmadan önce ona hediye hazırlamıstım bi kutu amaona verememiştim. içinde fotograflarımzdan olusan video bir cerceve verdği bir kurumus gül ve günlüğüm onnla ilgili yazılar ilk sinema biletimz vs.. öle bi kutu hazırlamıstım. sizce bu kutuyu versem mi ona vermesem mi ? belki günlüğü vs. okuyunca fikri değişir ne diyosunuz yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen cok kötüyüm ben onu seviyorum hala :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

'sizce bu kutuyu versem mi ona vermesem mi ? belki günlüğü vs. okuyunca fikri değişir ne diyosunuz'

anladığım kadarıyla ayrılan oymuş...
ayrılma nedeninizi bilmiyorum o yüzden onu yap bunu yap diyemem...

ayrılış nedeninizi bilmiyorum ama barısmak ıstıyorsan tekrar onları vermen işe yarar ama hemen mi versen yoksa biraz seni özlesemi onu bilemiyorum onu tanıyan sensin buna kararı sen veryerimseniben

ne kadar oldu ayrılalı ; kötü mü ayrıldınız ?

3-4 gün oldu ayrılalı . msnden silmedi hala sırnaşık şey ayrılma nedeni benim onu sevdğime bir türlü inanamıyordu. hep sen beni sevmiyorsun diyip duruyordu :çok üzgünüm: ben işte kararsızım . kutu verceksem şimdi mi vereyim yoksa biraz zaman gecsin mi offf ne yapacağımı şaşırdım

fikrinin değişeceğini sanmıyorum.. ben olsam antipatik gelirdi ayrıldıktan sonra böle bi hediye.. ne alaka bunu şimdi bana veriosun die sorardım, belki de geri gönderirdim.. iddialı bi hamle yani..

Bu erkekler de bi tuhaflar he... sevdiğine inanmıyormuş.
Bahaneye gel...

Ben olsam veririm, sevmeyen insan bunlarla uğraşmaz diyerek.
Ondan sonra da inanmıyorum diyecek adamın da "sevmiyosun beni" diyerek ayrılması bahanedir gözümde sadece.

cnm belkide günlüğü okursa fikirleri değişir,sevdiğine inanır eğer bi işe yaramazsa monacımın dedii gibi bahanedir bu o zaman sende üstüne gitmezsin elinden geleni yapmış olcaksın bu aşamadan sonra çünkü.

Seni istemeyeni sen nasıl seviyorsun cnm yapma böyle ya değer mi yani öyle bir insana
yok senin sevgine inanmıyorumuş külahıma anlatsın klava:
Bence verme
Ama karar senin.......
Tek şunu söyliyim sana erkek milletinin ne kadar peşinden koşarsan ne kadar yüz verirsen o kadar kötü sen olursun
Yani hiçbirine deymez

ayrılmak için bahane etmiş..............galıba sız daha cok sevmişiniz ki fıkırleri degişir mi dıye arayış içindesiniz....
bence o kutu yu ver....anlasın sevginizi...
ama ben olsam ....o anlasada ben ona dönmezdim....
benım sevgime inanmıyanla işim olmaz dı....
ve ayrılmak için türlü bahaneler üreten insanlada işim olmazdı.........

eğer onun düşündüğünün aksine seviyorsan verebilirsin... bu hediyeyi daha önce mi hazırlamıştın...
ayrılık yeniymiş... belki de azcık ego tatmini istiyor beyefendi...

istersen ver hediyeyi ama çok da alttan alma...

yani bunlar kendimi ispat etmek için değil ama sana yanlış düşündüğünü göstermek için de...
ama kararına da saygı duyarım de...

sonuçta ne olursa olsun ayrılmak isteyen o ; yalvaracak olan sen değilsin ...

bu arada msnden silmemesine takılma... ben 5 ay önce ayrıldığım adamın msninde hala duruyorum... ben ilk anda sildiğimi söylemiş olmama rağmen :)

bende aynı fikirdeyim bu erkklerin peşinden ne kadar koşarsan biyerleri o kadar cok kalkıyor. zaten hediyeyi asıl verme amacım bana inanması ve pişman olmasını istiyorum. zaten geri dönmek isterse hemen kabul etmem sürünmesini istiyorum

evet canım sürünsün tabii ... acımak filan yok bunlara... bakma gözünün yaşına ... :)

"İlk sinema biletinizi saklayacak " kadar romantiktiniz de ,sevginize nasıl ve neden inandıramadınız ben onu anlayamadım CADIARZU

Ya siz kaybettikten sonra pişman olanlardansınız ya da sevgiliniz sizin sevmediğinizi bahane edip ayrıldı!:uhm:

bence cok gereksız eger kesın bır ayrılıksa...
eger kuslukse ver derım

yaa ben cokf azla belli edemem sevgimi ama biliyordu ona ilkgördğüm andan beri aşıgım o da biliyodu bunu ama takıntı haline mi getirdi anlamadm ki yada dedğiniz gibi bahane yaptı ayrılmak için. küs değiliz su an. sizce hemen vereyim mi zaman gecmesini bekliyeyim mi ?? en yakın arkdsıyl akonustum o sıkılmış olabilir bekle biraz belki geri döner dedi kafam iyice allak bulakoldu

kesinlikle verme ilgide gösterme ona .
senin o kadar güzel duygularla özenerek hazırladığın o kutuyu haketsin önce.şayet verirsen ipleri teslim etmiş olursun...ben şahsen kutudan asla söz etmem beni arayıp yalvarana kadar beklerdim.
erkekler sevgiyi görünce böyle salak salak havaya giriyorlar.şımartma kimseyi şekerim

neyden sıkılmış olabilri canım . sendenmi ??? canı istediği zaman ayrılcak istemediği zaman barışcakmı . . . !!! olmaz öyle şey .sen arkadaşına ne yanıt verdin .demedinmi benim hiç gururum yokmu sanki . sen onun oyuncağımısın güselim . . . madem bu kadar çok seviyorsun ve geri dönmesini istiosun ver hediyeni . ama hediyeni verirken sadece sana ait olan şeylerin bende durmasındn rahatsız olduğunu belirt . oda belki aklına başına alırda kesin dönüş yapar sana . . :S

bence ver ona o kutuyu
belkide bu zamana kadar böyle bi hediye almamistir..
en azindan ona deger verdiginin farkına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…