- Konu Sahibi melodyyy
-
3-4 gün oldu ayrılalı . msnden silmedi hala sırnaşık şey ayrılma nedeni benim onu sevdğime bir türlü inanamıyordu. hep sen beni sevmiyorsun diyip duruyordu :çok üzgünüm: ben işte kararsızım . kutu verceksem şimdi mi vereyim yoksa biraz zaman gecsin mi offf ne yapacağımı şaşırdım
yaa ben cokf azla belli edemem sevgimi ama biliyordu ona ilkgördğüm andan beri aşıgım o da biliyodu bunu ama takıntı haline mi getirdi anlamadm kiyada dedğiniz gibi bahane yaptı ayrılmak için. küs değiliz su an. sizce hemen vereyim mi zaman gecmesini bekliyeyim mi ?? en yakın arkdsıyl akonustum o sıkılmış olabilir bekle biraz belki geri döner dedi kafam iyice allak bulakoldu
cnm senin ona olan aşkını bildiği halde bunu öne sürmesi saçma değil mi sence fisfisfis Bu bir bahane düpedüz herşey ortada...
Şu en yakın arkadaşı da ne demiş öyle ya :" sıkılmış olabilirmiş, BELKİ geri dönermişşş"...
Oh ne ala ya ,sen ne dedin o tüm bunları söylerken ? Umarım karşılığını hakettiği gibi vermişsindir.
"Asıl ben sıkıldım, mümkünse hiç dönmesin,boşuna reddedilmesin..."deseydin...
Yok cnm yok, vallahi emeklerine yazık ,ne hediyesi ,ne notlarından bahsediyosun sen...
Hakedene can feda ,haketmeyene elveda demişler...
Seni haketmeyenin koltuklarını daha fazla kabartmaktan, burnunu daha fazla büyütmekten başka hiçbir işe yaramaz hediyelerin...
3-4 gün oldu ayrılalı . msnden silmedi hala sırnaşık şey ayrılma nedeni benim onu sevdğime bir türlü inanamıyordu. hep sen beni sevmiyorsun diyip duruyordu :çok üzgünüm: ben işte kararsızım . kutu verceksem şimdi mi vereyim yoksa biraz zaman gecsin mi offf ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?