Sevgilimden ayrıldım ve hediye :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ilk gordugun andan beri asik oldugunu biliyomus.
Yani sevgine inanmamasi soz konusu deyil bence.
Sevgimi belli edemiyorum derken sogukmu davraniyodun acaba:uhm:.
Onun baska dusuncelere kapilmasina sebep oluyodu belki bu davranisin?

Yinede bekle canim biraz.
Verme daha hediyeni.
Azcik zamana birak bakalim.

Canım seni yani o kutuyu hakediyor olsa yanında olurdu şuan lütfen verme o kutuyu değişen bişey olmayacak

seviyorsan ve onun da seni sevdiğine inanıyorsan gönder gitsin aranız düzelsin. o hediyeden sonra başına taş düşmüş gibi olur zaten. üzgün gecen gunlerine yazık. seviyorsan gerekirse ilk hamle senden de olsa yap derim ben

CADIARZUCADIARZUCADIARZU bir kac gün daha bekleyip duruma göre veririm artık bi yandan bende değmez diyorum. bi yandan da o kadar emek harcadım yapmak için en ince ayrıntısın akadar düşündüm. küçük kçük notlar faln yazdım. hevesimi kursağımda bıraktı salak sey

değmez diye düşünüyorsan uğraşma yorma kendini cevap gelir mi diye düşünmeye başlarsın sonra o daha kötü

sebep buysa vermelisin:1closedeyes:

senin onu sevmediğine inanıyorsa kutunun içindekiler özenle hazırlanan değerli hediye olduğu için inanabilir ve barışabilirsiniz.sende hala sevdiğin için bencede ver canım

cnm senin ona olan aşkını bildiği halde bunu öne sürmesi saçma değil mi sence fisfisfis Bu bir bahane düpedüz herşey ortada...
Şu en yakın arkadaşı da ne demiş öyle ya :" sıkılmış olabilirmiş, BELKİ geri dönermişşş"...
Oh ne ala ya ,sen ne dedin o tüm bunları söylerken ? Umarım karşılığını hakettiği gibi vermişsindir.
"Asıl ben sıkıldım, mümkünse hiç dönmesin,boşuna reddedilmesin..."deseydin...
Yok cnm yok, vallahi emeklerine yazık ,ne hediyesi ,ne notlarından bahsediyosun sen...
Hakedene can feda ,haketmeyene elveda demişler...
Seni haketmeyenin koltuklarını daha fazla kabartmaktan, burnunu daha fazla büyütmekten başka hiçbir işe yaramaz hediyelerin...

Verme de kendini iyice bir şey sanmasın..sevmiyorsun da bir bahane bence..
unutmaya calış daha yeniymiş seni terk eden birini önemseme düşünme derim ..

ben vermiştim. ,
bir şey değişmedi.
üzerine hiç düşme.
hiç hiç düşme.
arama sorma.
bitirmiş gibi davran.
belki gelir.
eğerki üzerine düşer ilgili davranırsan unutamıyorum moduna girersen gelmez.

eğer bir faydası olacaksa ilişkinizin gidişatına neden olmasın

değişebılır özen anlarınız falan var sınema bıletınız...

belki geri döner dediğinde dönerse beni bulamaz dedim zaten. saydırdım baya :roflol: biraz daha beklemeyi düşünüyorum bakalım

ooof şekerım, bak benım son sevgılım oyleydı,
benım sevgıme ınammadı, aylarca ınanmadı ınanmıyorum dedı cok sevıyodum delı dıvane oluyodum ınandıramadık beyfendıyı bıraktı gıttı,
arkasından ınandırmak ıcın nelery aptım sadık ol dıyodu oluyodum erkek sınege bakmıyodum her neyse,
ayrıldı ve bu yalan bı sebep gıbı geldı hala da bı baska acıklama yapmadı

senınkısı de yakında senı msnden de sıler, kutuyu versen tesekkur eder benımksıne ben öle guzel bısey yapmıstım , verdım neyse tesk etttı o kadar, sonra msn vs sıldı aylar sonra...

senın de sonun farklı degıl bıtmıs ama işte ayrılma s ebeplerı senı düşünduruyor döner belkı dıyor hayır dönmıcek. emın ol

canım bence gönderme bir süre hatta arkadaşlarıyla falan konuşma bu tür konuları çünkü onlar mutlaka konuşuyolardır aralarında...
malesef erkekler bu tür olaylarda üzülüp pişman olcaklarına bazen tam tersi etkiyle daha çok şımarıyolar.. biraz zaman derim ben bırak seni kaybetmenin üzüntüsünü yaşasın sen üzüldüğünü belli edip sevindirme onu...

ona değer bi hediyese ver değilse at gitsin.....

bence sevgilin bahane uydurmuş gibi ..kırılmanı istemem ama..erkekler:

ben sana uygun değilim. sen daha iyilerine layıksın

psikolijim çok bzuk belli bi süre görüşmeyelim

sen beni sevmiyorsun sana inanmıyorum...

diyerek ayrılığı zaman :

malesef geri dönüşü olmayan ayrılıklar oluyor..

kendini ağırdan al.. hediye yollama derim ben..

bide merak ettim: sevdigine inanmaması neden miş? yani örnekler verebiliyormu sana?

sudan sebepler işte ver kutuyu bakalım sen zaten seviyosun olmassa olmasın gene denemekten ne çıkar.

en yakın arkadaşı sana sıkılmış olabilir dediyse bişey var başkası olabilir yada o kişi arkadaşı olan senden uzaklaştırmak isteyebilir benim aklıma bin türlü şey gelir o yüzden hemen veririm... kutuyu
sonra da derim ki artık ikimiz için de bunların bir önemi yok ben saklıyordum benim için özel olan şeylerimizi .. ama artık ikimiz arasında bi özellik yok kalmadı... sen de belki görmek istersin dedim... ister baak isterrr at sen bilirsin kandine iyi bak daha görüşmeyelim artık deerdimm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…