• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden dayak yedim:(

bencede bu arkadaş dayaktan hoşlanıyo belkide dayagı sevgi göstergesi sanıyo yazık acıdım valla

mutsuz günler çok yakında canım benim:47::47:

Arkadaşım gerekenler yazılmış ama bende senin duymak istediklerini yazayım sana.
Şimdilik yat uyu sabah sevgilin eve geldiğindede konuşma siniri geçmişse azcık naz yap barış gitsin aaa ama bak bir daha böyle bir şey yaparsa çok sert tepki vereceginidee söylemeyi unutma!
Ne diyeyim geçmiş olsuun...

vallah, günahını almayım ama konuların tamamını okuduktan sonra olayın iç yüzünü anladım.Zavallı adam nasılda keklenmişş

bu erkekler neden böyle ya...sakın inanma ona biliyorum bu durumu pişman olur işten gelince canım aşkım affet filan ama hepsi yalan devamı gelir durma yanında...

kizlar polise gitmek beni korkutuyor acikcasi. arkadas gitmese daha iyi. Haberlerde ne olaylara sahit oluyoruz. Eeger bir piskopatsa hincini intikamini Allah korusus baska sekillerde alir. Eger istemiyorsa bu kisiyi ondan uzaklassin. Hatta tasinsin yerini yurdunu numarasini adresini degistirsin.

kizlar polise gitmek beni korkutuyor acikcasi. arkadas gitmese daha iyi. Haberlerde ne olaylara sahit oluyoruz. Eeger bir piskopatsa hincini intikamini Allah korusus baska sekillerde alir. Eger istemiyorsa bu kisiyi ondan uzaklassin. Hatta tasinsin yerini yurdunu numarasini adresini degistirsin.

ben baş sayfaları okuduktan sonra yazdığım cevaba pişman oldum boşverin bence...

tekrar söyledim fikir almak iistedim.ama demediğiniz laf kalmamış.dayağı hakettiğimden al daha neler neler.dalga gecen arkadaşlara söylüyorum buraya insanlar yazıyosa vardr bi dertleri.eğer bişeyler biliyosanız yazın gercekten akıl verecekseniz.teşekkürler cok yardımcı oldunuz.konuyu kapatıyorum.artık yazılmasın hiç birşey.iyi geceler herkese

buraya konu açıyorsan yorumlara da açık olacaksın kusura bakma
gidip darp raporu al deniyor yok , polis çağır yok hiçbişeyi beğenmiyosun kardeşim
otur daya ye o zaman tövbe tövbe zorla kötü söyletirler adamı...

bu kişi tam bir psikopat canım, sakına evlenme onunla!
selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam:(

Konu sahibinin diger mesajlarini okuduktan sonra benim de fikrim degisti acikcasi.
Ne yaparsin, etme bulma dunyasi. Ya da korler sagirlar birbirini agirlar mi desem... oyle bir durum olmus iste.

Hanımlar ben ortaya bir şey atmış gibi oldum sanırım ama konularına bakınca görmezden gelemedim. Konu sahibi de gelip aksini iddia etmediğine göre yanılmadım. Ben bir şeye açıklık getirmek istiyorum yine de.

Ben konu sahibini biriyle birlikte olması açısından eleştirmedim. Bi birlikteliğe başlarken yalanla başladığı için yargıladım. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyecek bi insanı yalanla elinizde tutmak ne kazandırır ki? Sonuçta o adam seni sevmiyor, kimseyle birlikte olmamış bir kızı seviyor. Onun tanıdığı kişiyle sen aynı değilsin. Böyle bi birlikteliğim olacağına ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.

Aynı fikirdeyiz anladım zaten ben seni. Sen herşeyi yaşa bir veya fazlası olmuştur olmamıştır sonra kapaklayacak erkek bul kekle her şeyden önce insanın kendisine saygısı olacak. Adam zaten kızı sevmiyor ki kou sahibinin yarattığı sahte karaktere aşık ne gereği var yaşamak istedin yaşadın o adamın günahı neydi peki ? Zar için gelen adamı tekmele gönder kendini yamamış resmen tabi konu sahibi başlar benim başıma gelenleri biliyormusunuz felan hepsi de aynı şeyi söyler gerçekten mahdur olana bile inanmıyoruz artık.

Bende yaşadım ama megafonla bağıracak değilim ve beni ben olduğum için kabul etmeyen sevmeyen adam ile neden bir ömür yaşayayım ki ?

Konu sahibi genitalde ki arkadaşlarında biri erkek arkadaşından para alacakmış felan yazmıştı bne yaptı gerçi bilmem onuda istersen ağla felan sende para kopar başka bir kek bul bu adam yok ise çok döver seni.

Back
X