- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.940
- 1.123
- Konu Sahibi zorbirhayattayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailesini tanıyorum ama utanıyorum söylemeye evini bile biliyorumOf of içim yandı 10 aylık oğlum var dogurana kadar neler yaşadım önce bir düşük yaptım hamileligim çok zor geçti düşük riski erken doğum riski derken piskoljm bozuldu resmen doğum yaptım şu anda o bnm canım onun canı yanınca bn ölüyorum keske böyle olmasaydı bnde 21 yaşındayım o sevgilin tam bir şerefsiz mis Allah'ın belası pislik peki ailesini filan tanıyor musun git soyle bi çare bulsunlar hiç değilse para versinler aldirman için onlarda elini taşın altına koysunlar
selamımı da iletirseniz çok mutlu olurum
Bir kez oldu hamile kaldınız hemen bıraktı sizi. 1 aylık hamilesiniz 4 gün önce söylediniz... Bunlara mı inanmalıyım. Gerçekleri anlatın tutmuyor bu.zaten soğuktu bana 3 4 gün önce söyledim
taktın sen bana kafayı haa burda yardım istiyoruz milletten
Doktor bir çaresine bak:)Tabi :)
Eminim yaşanmıştır.
Valla medeniyetle alakalı bir durum değil bu . Ayrıca şunu da soyliyim kesinlikle merdiven altında vs yaptırmayın sonra Allah korusun öyle hata yaparlar ki bir daha evlat sahibi olamazsınız.merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim
aynen asprin beyinSelami da varmış müdürümMune
Git dersini çalış. Sütünü iç...offf yeter ya bıktım kimseyi ilgilendirmez benim yaşadıklarım ve anlatım tarzım inanmıyosanız yorum yazmayın zorunluluğunuz yok sayfayı terk edin yeter ben burda teselli ya da eleştiri aramaya gelmedim öneri almak için geldim
Zaten bebeyi öldür yada aldır dersek sevgilinden ne farkın kalirmerhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim
O hiç birşey den utanmıyor da sen mi utanıyor Sun git de bn oglunuzdan hamileyim ya bir çare bulun yada aldırmama yardım edin yoksa herşey daha kötü olur deyin mecburen yardım edecekler yoksa başa çıkamazsın canım yada o sevgiline de sen birşey yapmazsan ben ailene soyliycem emin ol tutuşur hiç değilse para verir şerefsiz bn aldırma taraftari değilim ama bu şartlarda dogurabilirmisin bilmiyorum doğurup sokaga atmaktan sa bu daha adil sanki Allah affetsin çok üzüldüm ama git konuş utanmak için gecailesini tanıyorum ama utanıyorum söylemeye evini bile biliyorum
rezil olucam ama dinlicem sizi tek çare tehtid sıkıştırıcam ama önce klinik bulmam lazımO hiç birşey den utanmıyor da sen mi utanıyor Sun git de bn oglunuzdan hamileyim ya bir çare bulun yada aldırmama yardım edin yoksa herşey daha kötü olur deyin mecburen yardım edecekler yoksa başa çıkamazsın canım yada o sevgiline de sen birşey yapmazsan ben ailene soyliycem emin ol tutuşur hiç değilse para verir şerefsiz bn aldırma taraftari değilim ama bu şartlarda dogurabilirmisin bilmiyorum doğurup sokaga atmaktan sa bu daha adil sanki Allah affetsin çok üzüldüm ama git konuş utanmak için gec
Oraları da düşünmüştür herhalde.Î
Bence saf degil fazla cesaretli. Hamile diye doverek oldurecek bir ailesi var ama erkek arkadasiyla sevisiyor hadi sevisti.neyse ailesiyle yaşıyormuş aldirdiginda hastanede kalacak bu ne diyecek bi arkadas eee demeyecekmi geri kafali ailesi nerde kalacan kalamazsin kir dizini otur diye? Bence oturup buna bi care bulmali
E onlarda ailesine soylerO hiç birşey den utanmıyor da sen mi utanıyor Sun git de bn oglunuzdan hamileyim ya bir çare bulun yada aldırmama yardım edin yoksa herşey daha kötü olur deyin mecburen yardım edecekler yoksa başa çıkamazsın canım yada o sevgiline de sen birşey yapmazsan ben ailene soyliycem emin ol tutuşur hiç değilse para verir şerefsiz bn aldırma taraftari değilim ama bu şartlarda dogurabilirmisin bilmiyorum doğurup sokaga atmaktan sa bu daha adil sanki Allah affetsin çok üzüldüm ama git konuş utanmak için gec
rezil olucam ama dinlicem sizi tek çare tehtid sıkıştırıcam ama önce klinik bulmam lazım
[/QUOT bncede dinle ve git soyle Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Ne biçim konuşuyorsun sen bizim doktorlaaynen asprin beyin