Sevgilimden izin almak istemiyorum

Bence bu işin doğrusu yanlışı yok, sen kendini rahat hissedeceğin şekilde kararını ver.

Kişisel olarak cevap verecek olursam, evlilik öncesi hiç birbirimize karışmadık, evlilik sonrası da bir mazeret yoksa ayrı tatil planı yapmadık, zaten uzun tatil imkanımız da yok ki

Ama senin konundaki gibi bir durum da bana garip geliyor, erkek arkadaşım da eğer bir mazereti yoksa tatile karılsın derim ben, neden onu katılması yasak ki.

Bu tarz ortamlar hataya meyilli, ben de gidersem aldatmaya meyilli olabilirim, sevgilim de o yuzden istemez boyle diyorsunuz yani :)) evet insanlar bu tarz yerlerde aldatmaya daha meyilli oluyor haklısıniz. Fakat benim sevgilim benim kontrolum altındayken sadık, benim kontrolumden çıkınca aldatmaya meyilli ise zaten bir dakika daha yanımda durmasın. Ayrıca buyuksehirde yaşıyoruz biz aldatma olayi olacak olsa o tatildeki ya da alkollü restorandaki ortam herhangi bir kafede de bulunabilir. Biraz daha zor olur ama bulunur. Konumda aldatmayla ilgili bi şey yok zaten bizim ilişkimizde güven tam, sevgilim ben onu aldatırim diye degil böyle bi şeyi hoş bulmadığını belirterek gitmemi istemiyor. Neden hos bulmadigini sordugumda elle tutulur bi cevap yok ama "elalem ne der" tarzi cevaplar veriyor toplum baskısı anlayacağınız. Ben bunu yenmek istiyorum konumda bundan bahsettim.

Tabi ki de katılması yasak değil. Ama bana tuhaf geliyor kimsenin partneri yokken bi kisinin sevgilisiyle gelmesi. Bi de şu var tabi ki ben onla vakit gecirmekten çok mutlu oluyorum fakat birbirimizin ayrı bi hayatımızın kalmamasini istemiyorum. Birbirimize bağlı olalım ama bağımlı olmayalim. Birlikte gecirdigimiz vakitlerin anlamı olsun.

Elbette öyle ama hep birliktesiniz de bu tatil tek fırsat mı ayrı takılmak için?
Veya şöyle diyim, siz partner olarak arkadaş içinde arkadaş gibi takılamıyor musunuz?
Bu kadar ısrarla erkek arkadaşınızı bu tatilde yanınızda istememek farklı anlamlara gelebilir. En azından bu konuda erkek arkadaşınıza daha açık olmanız gerekir diye düşünüyorum.

empati kur lğtgfen yankış anlama ama isteklerin hiç hoş değil . seviyorsan bağımlılık kaçınılmaz hem bu kotu bir sey değil ki neden seni rahatsız ediyor

Bekar hayatı tatlı geliyorsa, ozleniyorsa o evlilikte bir problem var demektir. Ben görev gibi yapılan evliliklere karsiyim. Evlilik mutlu olmak için yapılmalı. Bekar hayatı tatlı geliyorsa bekarlık daha güzel demektir o zaman insanlar neden evlensin?

Haklısınız. Yanlış anlasildim ben sadece bu tatil için konuşmuyorum. Bu tatile sevgilimle gitsem de olur hiç gitmesem de olur dedigim gibi daha aileme bile danışmadım ki öyle rahat bi aile değildir. Ben bu olaydan yola çıkarak acaba sevgilim "karı kocalar asla birbirinden ayrılamaz" zihniyetinde mi diye endiselendim onun için açtım konuyu.

Yazmayi unutmuşum. Tabi ki eşinden fırsat bulsa aldatacak olan pislikler vardır bu devirde kimseye güven olmaz ama bence sürekli dip dibe olunan, bunaltici evlilikler de aldatmaya çok itiyor. Özellikle erkekleri. Biz resmen şu an rol değiştirdik sevgilimle... Ben aldatırim demiyorum asla böyle bi şey olamaz ama genelde erkekler daha çok özgürlük ister kadınlar karşı çıkar. Şu an çok saskinim.

Bence de bunları sorgula, ama yapıcı olarak.
Çünkü fikirler değişiyor zamanla, ama sen ne istediğini bilip güzelce ifade edersen karlı çıkarsın.
Şahsen ben eskiden örneğin daha sıkan biriydim, şimdilerde daha açık bir insanım. Ama eşimle hep konuşarak ilerledik, arada da birbirimizin huyuna gittik, tabi ki büyük tavizler vermeden ve istemeden.

Aynennnn. Ben evlenince bekar hayatımı ozlemek istemiyorum. Birbirimize bağlı olduğumuz ama alan da biraktigimiz mutlu bi evliliğimız olsun. Tabi ki sürekli ayrı tatiller, ayrı gezmeler olmaz hatta en çok hayat arkadaşınla bir şeyler paylasmalisin tabi ki ama ayda yılda bir de böyle şeyler olsun. Alkole ve kizli erkekli ortama takmışlar. Benim dusundugum şeyler bunlar değil. Olsa da olur olmasa da olur.

Aynennnn. Ben evlenince bekar hayatımı ozlemek istemiyorum. Birbirimize bağlı olduğumuz ama alan da biraktigimiz mutlu bi evliliğimız olsun. Tabi ki sürekli ayrı tatiller, ayrı gezmeler olmaz hatta en çok hayat arkadaşınla bir şeyler paylasmalisin tabi ki ama ayda yılda bir de böyle şeyler olsun. Alkole ve kizli erkekli ortama takmışlar. Benim dusundugum şeyler bunlar değil. Olsa da olur olmasa da olur.

bende izin vermezdim net.tabiki ayrı hayatlarımız olucak zaman zaman. evliyiz ama ördek ailesi değilizya her yere beraber gidelim ama içkili bir ortam sonrasında pansiyon ben olsam izin vermem açıkcası.
Siz de "izin vermeyecegini" söyleyenlerdensiniz. Peki neden?

Birçok kez yazdım. Konuda belirtememisim galiba. Olay "sevgilim bu tatile gelsin mi" değil. Olay sevgilim "ciftler ayrı gayrı bi şey yapamaz" zihniyetinde mi? Öyleyse napmaliyim

Birçok kez yazdım. Konuda belirtememisim galiba. Olay "sevgilim bu tatile gelsin mi" değil. Olay sevgilim "ciftler ayrı gayrı bi şey yapamaz" zihniyetinde mi? Öyleyse napmaliyim

Ben zaten yorumumda fikrimi belirttim. Ayrı tatiller yapmak ters geliyor diye...

Seninle aynı fikirdeyim konu sahibi..

Elbette hayat arkadaşı özel ve en çok vakit geçirilecek olan kişi ancak arkadaşlarla da tatile, içmeye, herhangi bir sosyal aktiviteye gidilmeli ..

Benim naçizane tavsiyem bu konuda dünya görüşünün benzer olduğu biriyle daha Mutlu olacağın yönünde..

Pek çok çift var çevremde bu hususta ayrı düşünen ve ayrı takılmak isteyen taraf evliliğini zehir zemberek anlatıyor ulu orta hep.. Kadın da olsa bu baskıyı uygulayan erkek de olsa hoş değil.

İki kişi de gönülden aynı görüşe sahipse ve birbiri olmadan bir ömür ayrı sosyal aktivite geliştirmeyi istemeyecekse eyvallah ama onlar da o kadar azınlık ki..

Sizin düşünce yapınıza neden ters? Böyle bi şey olursa ne sakıncası olabilir? Aldatılmaktan mi korkuyorsunuz?
aldatıcak insan her zaman aldatır.ilk msjımda da yazdığım gibi ördek ailesi değiliz tabiki bizimde kendimize göre yaşantılarımız
olucak.fakat körü körünede bu gibi olayda git demem.erkek erkeğe benim tanıdığım kişilerle bara da gidebilir fakat bensiz bir gece geçirmesini istemem keza oda istemez.burda konu illa aldatmak değil içinin rahat olması durumu.alkol var sonuçta işin içinde birde.kavga çıkar vs bunlarda benim için bir neden.
Sizin düşünce yapınıza neden ters? Böyle bi şey olursa ne sakıncası olabilir? Aldatılmaktan mi korkuyorsunuz?

Siz normal iki sevgiliden bahsetmissiniz ki evet böyle bir durumda daha 1 aylik tanistigin belki de 2 ay sonra ayrilacagin bir kisiyi her yere dahil etmek mantikli olmaz. Ben yorumumu genel olarak degil de merhabay`in iliskisi üzerine yapmistim. Ciddi bir iliskide birinin gittigi yere digerinin gidememe mantigi benim icin yanlis. Kiz kiza ya da erkek erkege takilmak istenir bunu anlarim fakat diger tüm durumlarda bana da teklif edilmesini beklerim. Elbetteki nisanlimin her gittigi yere cocuk gibi pesinden gitmem ama bana teklif dahi edilmeyen, bilerek uzak tutuldugum bir ortam benim aklima farkli dusunceler getirir. Nisanlimla 11 yildir görüsüyoruz ve hic ben neden gelemiyorum diye tartismadik. Diger mesajimda da yazdigim gibi ciddi dusunulen bir iliskide bana kalirsa tabiiki her gidilen yere yapisik ikiz gibi gidilmez ama kesinlikle istiyorsa sevgilimin de gelebilecegi bir yer olmali. Aksi benim icin rahatsiz edici olur. Bahsettigim iliski türü daha saglam temelleri olmayan degil de daha cok yillarin verilmis oldugu artik ciddiyeti binmesi beklenen iliski türüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…