Porno konusu sitede çok yaygın, herkes aynı şeyden şikayetçi. Bunu sevgilimle konuştum gayet medenice fikrini aldım.
Herkesin tercihidir dedi, ben o aykırı yapmacık şeylerden zevk almıyorum, abartılı taklit hareketler beni cinsellikten soğutuyor ve yapmayacağın ya da partnerinden isteyemeyeceğin şeyleri gizli gizli izlemek bence doğru değil ama izleyen ve çok seven tanıdıklarım da var dedi. Buna gerekçe olarak değişiklik,renk,heyecan diyorlar dedi, izledikleri kadınların görüntüsü, yüzü şekli onlar için bir şey ifade etmiyor, ya da eşlerini düşünüp hayal kurmuyorlar dedi.
Bence siz kadınlar bu durumu çok abartıyorsunuz gibi bir yorumu oldu, her şeyi kendinizle bağdaştırmayın, yanlış yapıyor, yanlış yerden sorun çıkartıyorsunuz dedi. İzleyenlere kızmıyorum çünkü sizin erkek cinselliği konusunda anlamadığınız çok şey var dedi. Anlat o zaman dedim; yeterlilik erkek için kadından çok daha önemli ve bazı erkekler bu yeterliliği sürekli sağlayamıyor ve siz bunu anlamıyorsunuz dedi. Çok soru soruyorsun her şeyi size anlatmamız mümkün değil dedi işi dalgaya vurdu =))
Ama söylediklerine de hak verdim, mantıksız değil. Hele ki sizler bekarsınız, erkek arkadaşının düzenli bir cinsel yaşamı yok üstelik çok da genç. Mide bulandıracak bir durum yok yani, evli olsanız sıkıntını bir derece anlayabilirim ama şu durumda o da dünyayı keşfettiği yaşta.