Yanlış düşünüyorsunuz çünkü ben burada öğrendim daha yeni, bir şey yaşamayan erkekler sorunlu oluyormuş. Demek ki sizin erkek arkadaşınız öyle değil. Ne mutlu...
Kaldıramayacağınızı düşündüğünüz şeyleri sormayın. Geçmişe bu kadar kafayı takarsanız da geleceğiniz olmaz.
Sizin için hayatınıza tek giren erkekse sevgiliniz empati yapamadığınız için bu kadar soğumuş olabilirsiniz. Bu hariç soğumanızı gerektiren bir durum yoksa, geçmişle övünme, eskiler arkasından konuşma vs. uzatmayın derim.
Bir önceki yoruma da yazmışsınız tam anlayamadım. Midenizin bulanması tam olarak sizden önce bir şeyler yaşaması mı yoksa günübirlik tarzında ilişkiler mi yaşamış olması?Cevabının böyle olmayacağını bildiğimi sanarak sordum, keşke sormasaydim. Geçmişte bir erkek arkadaşım oldu benim, onunla da hiçbir şey yaşamadım. Kendisi de onunla ilgili hiçbir şey sormadı, benden önce yaşadigin şeyler beni ilgilendirmez dedi ama şuan psikolojik olarak da midem bulanıyor. Sanırım almak istemedigim cevabı aldığım için
Bir önceki yoruma da yazmışsınız tam anlayamadım. Midenizin bulanması tam olarak sizden önce bir şeyler yaşaması mı yoksa günübirlik tarzında ilişkiler mi yaşamış olması?
Günümüzde yaşanan çoğu ilişkiler uzun soluklu da olsa karşılıklı aşkım bebeğim de dense arada sevginin, aşkın olmadığına inandığım için böylesi en azından dürüst gelirdi bana. Bilemedim.Gunubirlik tarzda bir şeyler yaşaması. Karşısındaki insani sevmiş olsa ve bir şeyler yasasa bu kadar kötü olmazdim ben
:)) valla ne desem bilemedim.. diyelimki sende eski iliskilerinde ileri gitmis olsaydin sende onun midesini bulandirsaydin? Hep diyorum herkes dengiyle olsun diye. Kaldiramiycaksan heleki boyle birseyden dolayi soguduysan hic o toplara girmeMerhaba arkadaşlar,
Az önce sevgilimle sohbet ederken konu çok saçma bir şekilde eskilere geldi. Bir şeyler yaşamak anlamında ne kadar ileri gittin dedim kimseyle seninle olduğu kadar ileri gitmedim dedi. Eskiden surekli 1-2 haftalık ilişkileri olmuş amacı da belliymis. Bir 1 senedir çıkıyoruz, aileler tanıştı. Yakında sozumuz olacak.
Demek ki benimle oldugu kadar olmasa da ileri gitmiş diye düşündüm ve midemi bulandırdıgini söyledim. Hala aklimda canlandiriyorum neler yapmış olabilir diye ve kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta keşke benim de onun karşısına bu şekilde sunabilecek bir şeyim olsaydi diyorum.
O ise söyledigim seylerden dolayı kırıldığını, benden öncekilerin önemli olmadığını söyledi. Ama ben soğudum. Ciddi anlamda soğumuş hissediyorum. Nolur akıl verin düşündüğüm şeyler yanlış mı veya nasıl davranmalıyım? Birkaç gün konuşmak istemiyorum
Yanlış düşünüyorsunuz çünkü ben burada öğrendim daha yeni, bir şey yaşamayan erkekler sorunlu oluyormuş. Demek ki sizin erkek arkadaşınız öyle değil. Ne mutlu...
Evet bu beni de rahatsız ederdi hem de çok ederdi. Para karşılığı kadın vücudunun satılması ayrı korkunç iken bunlara alıcı olunması ayrı iğrençlik hem hastalık vs asla güvenmezdim. Size hak veriyorum.Gunubirlik tarzda bir şeyler yaşaması. Karşısındaki insani sevmiş olsa ve bir şeyler yasasa bu kadar kötü olmazdim ben
Yok kadınlar olmuyormus çünkü bizimki belli oluyor ya... Düşünce yapısı önemli değilmiş erkekler duramazmis kadınlar durabilirmis. Duran erkekten de uzak durup bir düşünmek gerekmiş. Böyle yeni şeyler öğreniyoruz işte:)Onu kim uydurmuş? Kaç erkek üzerinden denenmiş?
Çok saçma bir düşünce yapısı bu. İnsanların belli kriterleri olabilir, evlenmeden ilişki yaşamak istemeyebilir, bu onların sorunlu olduğu anlamına mı geliyor? Peki kadınlar? Onlar da yaşamayınca sorunlu mu oluyorlarmış? Yoksa sadece erkeklere özgü mü?
Çok saçma :)))Yok kadınlar olmuyormus çünkü bizimki belli oluyor ya... Düşünce yapısı önemli değilmiş erkekler duramazmis kadınlar durabilirmis. Duran erkekten de uzak durup bir düşünmek gerekmiş. Böyle yeni şeyler öğreniyoruz işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?