Sevgilimden Soğudum Galiba

Bence bu kadar abartacak birşey yok sonuçta yaşanmış ve bitmiş birşey o zaman hayatında siz yoktunuz. Ama ben çok inanmadım diğerleriyle sizin ki kadar ileri gitmediğine mutlaka gitmiştir ama siz etkilenmeyin diye öyle söylüyordur.Adı üstünde ‘geçmiş’ yani çok absürt birşey yaşamadığı sürece geçmişe bu kadar takılı kalmayın.

Yanlış düşünüyorsunuz çünkü ben burada öğrendim daha yeni, bir şey yaşamayan erkekler sorunlu oluyormuş. Demek ki sizin erkek arkadaşınız öyle değil. Ne mutlu...
Tartışma çıkarmak amacında değilim ama lütfen inanmayın şöyle şeylere. Nasıl yani bişey yaşamayan erkekler sorunlu oluyormuş? Kim söylüyor bunu ve neye dayanarak?
Belki adam günahtan kaçıyor, inancı gereği böyle şeylere yanaşmıyor. Yada tercihi bu.
Hemen sorunlu ilan etmek hiçkimsenin haddi değil.

Ben sizi hem haklı hem de bir o kadar haksız buldum.
Şimdi o size göre bir hata yapmış olabilir ama diz hem bu hatayı ayıplıyor hemde keşke bende aynı şeyi yapmış olsaydım diyorsunuz. Yani çamura bulaşmış bir kişiye karşılık vermenin yolu aynı çamura kendininde bulanması olmamalı.

Bana siz soğumak için sebep arıyormuşsunuz gibi geldi. Bir süre kafanızı dinleyin iyice ölçüp tartın ondan sonra söz olayına geçersiniz.

Simdi siz bir şey yaşamış olsanız ve erkek kişisi sizi bununla yargılasa linç ederdik. Eğer kabullenemiyorsaniz bu ilişkiyi bitirmelisiniz aksi hem onun hem sizin için eziyet olacak. Rahat durmayıp sürekli bu konuyu gündeme getireceksiniz. Geçmiş ilişkiler kimini rahatsız eder kimini etmez bu konuya girmeyecegim. Tekrar söyleyeyim kaldıramıyorsaniz devam ettirmeyin.

Adam akıllı davranmış benden öncesi beni ilgilendirmez demiş sizin kurcalamanız yersiz olmuş bence.Soru sormuşsunuz bunun iki cevabı var hazırlıklı değilseniz sormayın ya da madem midenizi bulandırdı ayrılın daha önce bir şey yaşamamış biriyle birlikte olun.Bunun suçlamasını yapmak da ayrı bir saçma birkaç gün konuşmayınca değişecek mi olmuş bitmiş.

Gecmıs gecmıste kaldı boyle dusun
Kurcalamamak lazım
Benım esım hıc anlatmadı benım sormuslugum var tek bır kısıden bahsetmedı banada sormadı
Hep sen teksın der ama yalan bılıyorum

Cevabını kaldıramayacağınız soruları sormayın.
İnsanları dürüstlükleri sebebiyle cezalandırmayın.

Diyelim ki ayrıldınız (ki çok normal her ilişki bitebilir)
O zaman aynı düşünceyle bir sonraki sevgiliniz agziniza tukurse haklı demek olur.
Kendinizi bu durumda düşünün bakalım, hala hak veriyor olur musunuz?
Neden kendinize yakıştıramadıniz şeyleri başkasına yakıştiriyorsunuz?
Bu aşk da değil sevgi de değil.
Düşünce yapınizin 'karim bakire olsun,patlak topla oynamam' diyen kro erkeklerden hiçbir farkı olmadığını gösteren bir ölçüt sadece

Yasiniz kac? Bana biraz evlilik sizin icin cok erken gibi geldi.
Eger kaldiramayacaksaniz erkek arkafasinizin daha onceki iliskilerini, evlenmemenizi tavsiye ederim. Cunku ilerde mutlaka sorun olur.

Kımse gecmişinin hesabını vermek zorunda değil. Soguma olayı da çokk saçma. Madem o kadar önemli bir konuydu başta sorsaydın adama bakir misin diye. Insanların nişeyler yasaması normal yani sevgilileriyle hatta bence yasamadım demesi anormal olurdu.

Eğer bu ilişkiler günü birlik paralı ilişkilerse vizyonsuz insandır benim gozumde, mide bulanılması gereken kisidir.

Sogudunu.. ayrilin. Bir sonraki erkek arkadasiniz size daha once kiminle ne kadar ileri gittiginizi sorsun. Cevabi alinca o da sizden igrenip sizi biraksin. Oylece kimse almasin sizi.

Ne salak sacma geliyor kulaga degil mi? Evet iste sizin bu halinizde o kadar sacma. Taniyin biraz kendinizi yahu. Kaldiramayacaginiz sorular sormayin

Yanlış.
O zihniyeti savunmuyorum ama sizden öncesi sizi niye ilgilendirsin ?
Bir de cevabın öyle olmadığını sanarak da olsa soru sormanız enteresan.
Geçmişle alakalı bir daha bir şey sormayın bence, olumsuz bir tepki alırsam üzülürüm diye düşünün en azından.

Geçmiş için neden size hesap versin ki?geçmişi geri döndüremicek sonuçta...onlar da ayrı tecrübe katmıştır onların yalan senin gerçek olduğunu daha net anlamıştır.falan fişman canım okey?
Sen kafanı başka şeylere yor seni mutlu edecek mi ailesine karşı nasıl?sana sinirlenince ne yapıyor uzatıyor mu?

ne arıyorsunuz erkeklerde ben anlamıyorum. bakir mi evlensinler istiyorsunuz? öyle bir dünya yok maalesef ki olması da çok saçma olurdu. 20 küsürlü yaşlarda ve bakir.. zaten olası da değil de neyse..
adam sizin geçmişinizi umursamazken siz neden onunkini umursuyorsunuz?
oldukça bencilce..

Neden böyle şeyleri soruyorsunuz anlayamıyorum .
Sormayın kapatın o konuları . Hiç girmeyin o kafaya . Çıkamazsınız . Bana ne benden önce ne halt ettiği . Bana sorulsa sinir olurdum . Kaldıramayacaksan evlenme git başkasını al derdim .

ay hem didikliyosunuz hem de hassas mideniz hemen bulanıveriyor. sizle yapınca iyi başkası ile yapınca mı kötü? miden almıyorsa ayrıl madem. adamın senden önce de bi nefsi ve duygusu vardı yani.

Çok saçma soğumanız, birşeyler yaşamış olması gayet normal, alışırsınız fikre yavaş yavaş, daha yeni olduğu için bu soğumanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…