• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden soğumam lazım lütfen yardım edin:(

Anam sen de dereyi görmeden paçaları sıvamışsın
Ya terkederse diye soğuman gerek öyle mi,hey Allahım..
O zaman ya kocam beni boşarsa diye ben şimdiden soğuk tutayım arayı,kızımı da bana versin diye,ondan soğutayım olsun bitsin.
Olacağın önüne geçilmez,yaşa gör.
Aşk acısı da öldürmüyor hatırlatırım..:delphin:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ayriligin getirdigi üzüntü belli ki epeyce sarsmis seni..
Bence terkedilme endisen ve korkularin bu yüzden..
Bir de söyle düsün; bu cocuk seni sevmeseydi sana ZATEN dönmezdi..
Herseyi zamana ve akisina birak..
Ha, sakin öyle fazla üstüne de düsme, erkek milleti dedigin gibi cabuk havalara giriyor :1closedeyes:
Sevgini belli et ama ilginin asirisina kacma
..
Karsiligini mutlaka göreceksin..

Ayriligin getirdigi üzüntü belli ki epeyce sarsmis seni..
Bence terkedilme endisen ve korkularin bu yüzden..
Bir de söyle düsün; bu cocuk seni sevmeseydi sana ZATEN dönmezdi..
Herseyi zamana ve akisina birak..
Ha, sakin öyle fazla üstüne de düsme, erkek milleti dedigin gibi cabuk havalara giriyor :1closedeyes:
Sevgini belli et ama ilginin asirisina kacma
..
Karsiligini mutlaka göreceksin..

ıstemese dönmezdı
:tomato:

hepinize çok çok teşekkür ederim..iyiki varsınız..ben ona sewiyomusun diyorum sen diye tekrar bana yöneltiyor..sonra bilmiyorum diyor..bugünkü msjnda şunları söyledi..

bak hoşsun tatlısın çok çekicisin beni çok etkiliyosun senden vazgeçemiyorum ama sana şuan sırılsıklam aşık değilim seninde aşık olmadığını biliyorum dedi..

bu msjı bi erkek arkadaşıma okuttum resmen kullanmak istiyor dedi..ben bunu bile bile nasıl dewam ederim..ya resmen içimde patlamaya hazır bi volkan var resmen kan ağlıyor içim..

ve lütfen bi akıl verin ya dewam edicem akışına bırakıcam yada sessiz sedasız kaybolucam ortadan..hattımı kırıp atıcam..her iki şekildede acı çekicem ben ölmek istiyorum bana çok yakın üst katımda oturuyo :çok üzgünüm: çok üzgünüm:((((

hepinize çok çok teşekkür ederim..iyiki varsınız..ben ona sewiyomusun diyorum sen diye tekrar bana yöneltiyor..sonra bilmiyorum diyor..bugünkü msjnda şunları söyledi..

bak hoşsun tatlısın çok çekicisin beni çok etkiliyosun senden vazgeçemiyorum ama sana şuan sırılsıklam aşık değilim seninde aşık olmadığını biliyorum dedi..

bu msjı bi erkek arkadaşıma okuttum resmen kullanmak istiyor dedi..ben bunu bile bile nasıl dewam ederim..ya resmen içimde patlamaya hazır bi volkan var resmen kan ağlıyor içim..

ve lütfen bi akıl verin ya dewam edicem akışına bırakıcam yada sessiz sedasız kaybolucam ortadan..hattımı kırıp atıcam..her iki şekildede acı çekicem ben ölmek istiyorum bana çok yakın üst katımda oturuyo :çok üzgünüm: çok üzgünüm:((((

yanımda olsan varya güzel bi silkelerdim seni :mymeka: yahu bi erkek için değermii?oturursa otursun üst katındaa sen değil o çeksin accıyı ..ona acıı çektirmek istiyorsan en büyük acı onunla apartmanda karşılaştığında hiç yüzüne bakmamak ve aksine herzamankinden dahada güzel olman kendine bakman..üst katında oturuyorsa duygusal müzikler dinlemek yerine hızlı tempolu müzikler dile (düşünsinki takmıyorsun mutusuz değilsin sansın) bak diğer arkadaşında kullanmak istiyor demiş ve bizlerde burda yazıyoruz senin neden hiç dikkatini çekmiyor bu söylenenler?? kendine gel artık dünyada ondan başka erkek yok değil öyle değilmi??

Son düzenleyen: Moderatör:
merve çok haklısın..sanırım ortadan kaybolmak..ayrı kaldığımz ya yengesi geldi çaya ben 1saate dönerim:(

abartma istersen seni sevmeyen biri için değer mi ölmeye?
defet gitsin hayatından adam resmen seni sevmediğini söylemiş zaten daha ne bekliyorsun ayrılmak için

Bazı insanlar acı çekmekten hoşlanır.
O yüzden acılarını kontrol altında tutmamayı seçerler.
Büyütürler,içinden çıkılmaz hale getirirler.

Sen onlardan olma.
Değmeyecek insanlar için kendini üzme canım.

kullaılmak kötü bir duygu belki bu yüzden kötüyüm..belkide ne istediğini çözemedim belkide çözdüm ama anlamak istemiyorum..belkide ben bir hiçim...

senin üst katında oturan birinden nasıl soğuyacaksın :bbo:
hep karsında olucak zor iş valla
bence o bırakmadan sen bırak :1closedeyes:

ya ben ona ilgi göstemeyince canımbenim die içten konuşuyo ilgilenince umursamaz havalarına giriyor aslında onun yaptığını bende yapıyorum..güzelce anlaşmak varken bu zıtlıklar niye:S sewmiyosan al karşına sewmiyorum de vazgeçemiyorum demek neyin nesi..vazgeçemiyosan sewiyosundur..offffffffffffffff:(

ya ben ona ilgi göstemeyince canımbenim die içten konuşuyo ilgilenince umursamaz havalarına giriyor aslında onun yaptığını bende yapıyorum..güzelce anlaşmak varken bu zıtlıklar niye:S sewmiyosan al karşına sewmiyorum de vazgeçemiyorum demek neyin nesi..vazgeçemiyosan sewiyosundur..offffffffffffffff:(

Canım benim . Zaten adam aşık değilim demiş. Daha ne desin...
Bence sen de artık vazgeç ,unutulmayan aşk yoktur hayatım. Bir süre üzülürsün. sonra başkasını seversin..yeterki iradeli ol..O yakınlarındayken yapamıyorsun besbelli.onun içinde bir alışkanlık olmuş anlaşılan..Ama hiç sağlıklı bir ilişki değil. Hele ölsem filan gibi laflar hiç yakışmıyor.Onu düşündüğün zaman onun seni yeterince sevmediğini düşün bu bile yetirince soğutur insanı ..

haklısınız ama ben birazda olsun ona hak veriyorum zamanında çok üzdüm onu 2günde bir ayrılıyordum en son dayanamadı beni daha fazla üzmene izin vermicem dedi ve gitti..ama tekrar döndü.. herşeyi ilk benden bekliyor ..ben geçenlerde hiç msj atmadım msjlarına karşılık vermedim iftardan sonra msj attım ve ilk kez beni düşündüğnü söyledi..barışalı 1hafta oluyor kafam karışık allah kalbimizdeki yaraları kapatsın nediyim

ona neden kendini sewdirmeye çalışmıyosun die msj attım bilmiyorum artık kendime güvenim yok dedi..okadar aptallaştımki bunun nedemek olduğunu anlamış değilim..:(

Arkadaşım kusura bakma ama kendini hırpalatacak kadar aciz misin sen hele ki gönül işleri için. ıçeriği nedir bilemiyorum sadece ilk mesajınızı okudum demek ki varmışki ağır bişeyler buralara kadar taşımışsınız olayı neden canınızı bu kadar acıtıyorsunuz ki. Canından, temiz duygularından kıymetli mi sanki eğer artısından çok yükünü taşıyorsanız yol verin bence.

yukardada söylediğim gibi bana neden kendini sewdirmiyosun dediğimde kendime artık güvenim yok dedi..neden güvenin yok dedim artık hayat boş geliyor dedi..

ve ona son msjı attım ve dedimki..

beni neden oyalıyosunki mantıklı bi sözün yada hareketin yok..ben senin kahrını yada triplerini çekmek zorundamıyım..? hayır. oda haklısın dedi..cewap yazmadım yazmamda..
yani artık onu aklımdanda kalbimdende sildim..şuan içimde tatlı bi acı var:) okadarda olcak tabi..demekki aşk mewzusunda tüm cesaretini toplayıp içinden geldiği gibi konuşup kararlı bi şekilde bitti diyince ne acı kalıyo ne keder..şuan içim rahat inşallah bir gün bende mutlu olucam:)

İradene hakim olmayı başarırsan her konuda başarılı olursun canım yerimseniben
Anlattıklarını okuyunca ayrılman daha doğru geliyor.. Bu insan sadece etrafında, çok yakınında olduğun için bitirmiyor olabilir.
Daha yaşaman gereken o kadar çok şey var ki.. İnan bana bir süre sonra bunların önemsiz, basit olduğunun sende farkına varacaksın.
Şunu da unutma : Önce sen kendine değer vericeksin, Sonra etrafındakilere bunu yaptıracaksın.
Kimse senden daha değerli değil, herkesede hak ettiği değeri ver.
Aldığın kararlarla her zaman mutlu olman dileğiyle opuyorumnanaktan

Back
X