• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden soğumam lazım lütfen yardım edin:(

İradene hakim olmayı başarırsan her konuda başarılı olursun canım yerimseniben
Anlattıklarını okuyunca ayrılman daha doğru geliyor.. Bu insan sadece etrafında, çok yakınında olduğun için bitirmiyor olabilir.
Daha yaşaman gereken o kadar çok şey var ki.. İnan bana bir süre sonra bunların önemsiz, basit olduğunun sende farkına varacaksın.
Şunu da unutma : Önce sen kendine değer vericeksin, Sonra etrafındakilere bunu yaptıracaksın.
Kimse senden daha değerli değil, herkesede hak ettiği değeri ver.
Aldığın kararlarla her zaman mutlu olman dileğiyle opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim:) burda tanımadığım insanlar bile benle okadar iyi ilgilendiki o sizin 10da 1iniz kadar bu ilgiyi göstermedi bana..ona mutsuz olduğumu söyledikçe sewindi..benim üsülmem onun okadar çok hoşuna gidiyoduki..hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun...

al işte ben napiim bu sabah günaydın die msj attı..napmaya çalışıyo bu!! ben bundan nasıl kurtulcam:S

al işte ben napiim bu sabah günaydın die msj attı..napmaya çalışıyo bu!! ben bundan nasıl kurtulcam:S

Bak canım ben bu tipleri ii bilirim.Bunun yaptığı şey asalaklık kusura bakma.Ne istediğimi bilmiyor ve bi sure daha bilemıcek.Senın ondan ayrılabileceginede inanmıyor.En guzelı sessızce gıtmektır.ancak o zaman gıttıgını anlar bu tıpler.Bıttı bıle deme.ne atarsa atsın cevap verme.Herseyden onemlısı ıradelı ol ve mutlu olcağına ınan.Ondan oncede bı hayatın vardı.Bılıyorum ona alıştın ondan once nasıl yyasıyodum deyıp aklından cıkartamaıyosun.Ama zorundalık vardırya cıkartmak zorundasın hayatından.Bı zamanlar bende aynı cumleyı duydum sevıyorum ama asık degılım falan demeler bu bıtmış ama ıteklenmekte olan bı ılışkının cumlesıdır.Ben devam ettım uzuldum halada uzuluyorum.Bişeleri zamanında bıtırebilmek cok onemlı.Tavız tavızı getırır canım.

senın kararlı olman Çok guzel...
Herzaman kendıne deger ver karŞındakıne deger verdıkÇe tepene Çıkıo..zaten sen bu Şekılde bıtmesını dÜŞÜosan zaten Çoktan bıtmıŞ bu ılıŞkı..sessızce Çık hayatından bı aÇıklama bıle yapma bakalım nasıl olumuŞŞsanıolarkı bız onlara muhtaÇız...alsın boyunun ÖlÇÜsÜnÜ..

her ikinizde çok haklısınız aylardır ilk kez içim rahat uyandım artık msjlarına cwp verme gereksinimide duymuyorum söktüm attım kalbimden:lepi:

ve bana attığı son mesaj..

O-kusura bakma ama beni çok etkiliyosun çok seksisin..senle konuşupta bunları düşünmemek mümkün değil..rahatsız oluyorsan birdaha yazmam..

BEN-yazma

O-tamam

...insanlar,sewdiklerim beni üzmek hayatımı mahvetmet,hayatımı karartmak için neden bukadar çaba sarfediyolarki..eldende bişey gelmiyor..demekki bende bişeyler var haketmiyorum mutluluğu ve hiçbirzamnda şu yüzüm gülmücek..:mafoldumben:

ve bana attığı son mesaj..

O-kusura bakma ama beni çok etkiliyosun çok seksisin..senle konuşupta bunları düşünmemek mümkün değil..rahatsız oluyorsan birdaha yazmam..

BEN-yazma

O-tamam

...insanlar,sewdiklerim beni üzmek hayatımı mahvetmet,hayatımı karartmak için neden bukadar çaba sarfediyolarki..eldende bişey gelmiyor..demekki bende bişeyler var haketmiyorum mutluluğu ve hiçbirzamnda şu yüzüm gülmücek..:mafoldumben:

canım nıye bu kadar karamsarsın anlamıyorum.Hıc cevap yazmamaılısın bence daha oncede dedım ama sen bıtırmek ıcın hıc adım atmıyosun.Bu sekılde daha cok uzulursun.Bu cocuk cıddı degıl ya bellı bıraz kullanmak amaclı sankı kusura bakma ama

çok garipsin bence de soğumalısın ..daha önce ayrıldım terk ettim diyorsun demek ki soğumuşsun yine öyle yap olsun bitsin..

ayy bırak şunu Allah aşkına ya,seni sevdiği falan yok,baksana çekici geliyorsun ona sadece o kadar.yoldan geçen bir kadına da bu duyguları besler 5 dk içinde.yani birçok kadın çekici gelir erkeklere.sen de onun için onlardan birisin.sevdiği aşık olduğu kişi değilsin.ayrıca bence çok karaktersiz bir erkek.ne istediğini bilmiyor.vaktini ömrünü tatlı canını ve güzelliğini bunun gibilerle harcama.çek restini bir an önce daha ciddi olarak

ayy bırak şunu Allah aşkına ya,seni sevdiği falan yok,baksana çekici geliyorsun ona sadece o kadar.yoldan geçen bir kadına da bu duyguları besler 5 dk içinde.yani birçok kadın çekici gelir erkeklere.sen de onun için onlardan birisin.sevdiği aşık olduğu kişi değilsin.ayrıca bence çok karaktersiz bir erkek.ne istediğini bilmiyor.vaktini ömrünü tatlı canını ve güzelliğini bunun gibilerle harcama.çek restini bir an önce daha ciddi olarak

teşekkür ederim bunun farkına geçte olsa vardım..sewince insanın gözü kör kulakları sağır oluyor..çektim restimi uzak dur benden dedim..şimdi beni neden suçluosun falan ayaklarında ama inanın ummrumda değil içimi nede çok acıttım onun için..şimdi gülüyorum ve acıyorum kendime..çok boş çok basit biriymiş...şimdi içim okadar rahatki en azından kafama takmıyorum ve sevmiyorumda vee soğudumda..

aslında bir yandanda üzülüyorum kendime ben nie başkaları gibi aylarca yıllarca aşk acısı çekemiorm ya kahretsin:teytey:

LÜTFEN OKUYUN VE YORUM YAPIN...

O msjı ailemin okuduğunu söylemiştim geçenlerde ona..bugün hiç bir msjına cvp vermedim işten gelirken msj attı dolaşalımmı diye..tamam dedim herzamnki yerimize gittik..ve şu konuşmalar geçti..

O-Biz eskisi gibi birlikte olsak ben ailenin yüzüne nasıl bakcam? msjlarımı okuttun onlara..
(gülümsedim o bişeyler anlatmaya çalışıodu..ben sustum sonunda bi yere oturduk..)
BEN-ben aşığım..halen çok sewiyorum..unutamıyorum..hemde senelerdir sewiyorum..elimi bile tutmamıştı biliyomusun:)
O-Kim?ertanmı?
BEN-Hayır 1.sınıftayken çıkmıştık adı murat..onun için sabahlara kadar uykusuz kalıyodum..onu görünce içim gidiyodu..ama bunların hiçbirisi sende olmadı:S
O-neden ayrıldınız..?
BEN-saçma sapan hareketlerim vardı..benim için durağa geliodu ben git telle konuşuyorum diyodum..
O-ewe gitcekmisin?
BEN-ewt ..

(kalktık yürüdük sonra hiç konuşmadık..ewe yaklaşınca durduk..)
O-kendine iyi bak..
BEN-şu dakkadan sonra siliyorum seni..hakkındada iyi yada kötü hiçbiey söylemem kimseye:)
(gülümseyerek dedim ve arkamı dönüp gittim..hoşçakal bile demeden..)

HERŞEY BU KADAR ıLK KEZ BÖYLE BıR AYRILIK YAŞIYORUM FıLM GıBı:) SıZıN FıKıRLERıNıZı MERAK EDıYORUM..SANIRIM BU SÖZLERDEN SONRA ARTIK ARAMAZ AMA NE DÜŞÜNÜR ACABA..??

keşke barışmasaydın canım,
çok nadir barışınca eskisi gibi olanlar.ben karşıyım açıkçası yeniden başlamaya.
bak şimdi mesela benim halim de muallak.teli kapattıktan sonra herşey bitti dedim kendi kendime.
ama kendi kendime tabi...şimdi düşününce konuşmamgerektiğini anlıyorum.o yüzden sen sen ol,öfkeyle bir işe kalkışma...

canım sürekli sevişmekten bahseden bırısı demedın ki hiçbir cümlende en azından ben görmedim.ama şu var hem barışıyorsun gıdıyorsun görüşüyorsun hemde başka bırısını sevdıgını söylüyorsun ne gerek varmışkı görüşmeye.o zaman şöyle söyliyim onun kalıtesıne ınerek kendı kaliteni keşke düşürmeseydin.

canım sürekli sevişmekten bahseden bırısı demedın ki hiçbir cümlende en azından ben görmedim.ama şu var hem barışıyorsun gıdıyorsun görüşüyorsun hemde başka bırısını sevdıgını söylüyorsun ne gerek varmışkı görüşmeye.o zaman şöyle söyliyim onun kalıtesıne ınerek kendı kaliteni keşke düşürmeseydin.

1ay önce barışmıştık ama onun amacı farklıymış bunu anladım..başka türlü ne o benden kopabiliodu ne ben ondan..hiç bir msjına cvp vermicem diyordum yapamıodum..birincisine olmazsa 2.msjına karşılık veriyordum..alışkanlıktı bizimkisi..tamamen kopmak istediğim için böyle yaptım artık cılkından çıkmıştı hareketlerimiz..bundan sonrada gözünde ne olursam olayım umrumda değil.

kusura bakma ama çok tuhaf geldi yazdıkların,yaptıkların...sana çok seksisin diyor,niyetini anladım diyorsun çok basit bir insan diyorsun yine gidip buluşuyorsun,o sana ailenin yüzüne nasıl bakarım diyor,sen muratı çok seviyorum diyorsun,ne alakası var elini dahi tutmayan biri diye o anda anlatmana.Madem amacının farklı olduğunu anladın ,başkasını örnek göstereceğine ağzının payını verseydin.O sözleri söylediği anda yapıştırıcaktın lafı,daha ne buluşup anlamsız konuşmalar yapıyorsun ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
sewiyorum diye bir kelime yok seviyorum diye bildigimiz bir kelime var bu bir.. :umursamaz:
mafoldum diye bir kelime yok, mahvoldum diye bir kelime var bu iki..
Konunu psikoloji bölümüne acmissin ama buraya bir aciklama yapmadan yardim istiyorsun..
Sevdigini söylemiyorsa ve bu merak icini kemiriyorsa sor ona.
Beni seviyor musun? sevmiyor musun?
Cevabi ya evet olacak yada hayir hepsi bu!

Back
X