- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Banada öle geldi..bence ayrılmadı, Döver de sever de cevabını bekliyor.
Instagram var = aldatiyosun. Kafasi guzelmis. Lutfen ayrildim ondan de.
Yeme bunları güzelim. Yol ver gitsin acizeAyrildim
Agliyor her zamanki gibi.
Her sey seni kaybetmekten korktugum icin oluyor biliyorsun diyor. Ve daha neler neler..
Ayrildim
Her sey seni kaybetmekten korktugum icin oluyor biliyorsun diyor. Ve daha neler neler..
Adam öldürse askimdan öldürdüm diyecek piskine bak. Kaybetmekten korkan insan tokat mi atiyormus. Ah eski sevgilim hic beni kaybetmekten korkmamisAyrildim
pek bir ya benimsin ya kara toprağın zihniyetli bir şahsiyet. ileride gazetenin 3. sayfasına konu olduğunda yanındaki fotoğraftaki olmamak için. ayrılın.Ayrildim
Ayrildim
Yok anacım bekarlar sevgililerini evliler kadar çabuk koyamıyorlar kapıyaInstagram var = aldatiyosun. Kafasi guzelmis. Lutfen ayrildim ondan de.
Ayrildim bitti.Eee bunu kabullenip oturdum mu yani ne yaptın.
Buldumcuk dunyasi iste. Saniyorlar ki bi erkek o. Iki gune barisacak gibi hissettim konu sahibi. Hadi bakalim hayirlisi.Yok anacım bekarlar sevgililerini evliler kadar çabuk koyamıyorlar kapıya
Ayrildim bitti.
O su an bana yalvarmakla mesgul her sey seni kaybetmekten korktugum icin,ben ilk defa asik oldum napayim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?