Sevgilimden tokat yedim

Ins gülüp geciyosundur yoksa ilerde o sana gülüp gececek kuzum

Herif tokatli evlenme teklifi yapti ben şok

Ben oyle sanmisim..

İnsanlar kendilerini farklı tanıtabilir ya da biz gözümüzde çok büyütmüş de olabiliriz ama gerçek yüzlerini gördükten sonraki tavırlarımız çok önemli. Sen bu kişinin sevmeyi bilmeyen ve sevilmeyi haketmeyen biri olduğunu gördün, lütfen kararının arkasında dur ve barışma

Kişi kendinden bilir işi,ne haltlar yiyosa artık instagramda sende görünce basmış tokadı pislik
Azıcık aklın varsa arkana bile bakmazsın

Ve sen buna rağmen ondan ayrılmadın sanırım!!! Ayrılmadıysan bitir ilişkini. Bugün bunu yapan yarın ağzını burnunu kırar...

5 aydır birlikteymişsin, bu hiçte uzun bi zaman değil. Boşver gitsin. Düşünmeye, üzülmeye değmez.
Erkeklerin köküne kıran girmedı sonuçta, adam gibi birini bulursun

Arkadaslara katiliyorum..bugun tokat atan yarin seni aldatir da, dover de..ve daha neler neler..sakinn izin verme sana yalvarmasina..konusmasin seninle!

Kadina kalkan eller kirilsin!!!

Kadina dayak atan erkek benim gozumde insan degildir. Gitsin gucunu spor aletlerinde denesin.
Siddeti asla kabul etmeyin hanimlar sebebi ne olursa olsun.

Kocan olsaydı da el kaldırmaya hakkı yokken sevgilinin ne haddine!! Bir de kaybetme korkusuyla yapmışmış. Özrü kabahatinden de büyük haspamın. Asla yüzünü çevirip bakma sayın konu sahibi. Bu, ilerde olabilecek felaketlerin başlangıcı...

Siz ne yaptınız? Dilerim o istemiyordu sosyal ağ kullanmamı haklıydı diye bir an bile aklınızdan gećirmemişsinizdir. Bakın insanlar konuşup anlaşabilme kabiliyetine sahip,bizi diğer canlılardan ayıran özelliğimiz bu,dolayısıyla konuşarak gayette aşılabilecek bir konuyu tokat atarak çözmeye çalışan bir insandan hayır gelmez. Zaten yeni bir ilişkiymiş yolunuzu ayırın.

Daha sevgiliyken dayak başladıysa bu işin devamı fiyasko olur. Valla etkiye tepki bana vurana vurmasamda bir şekilde canını acıtırdım lafla da olsa..

Sevgiliyken kocan gibi davranmasına nasıl izin verebiliyorsun yüz veriyorsunuz tepenize çıkıncada hayıflanıyorsunuz bu ne laçkalıktır. Bu zamanda artık tokat atma hakkı babalara analara deil üç kuruşluk elin adamlarına veriliyor. Ana baba atsa evi terkediyorlar vazgeçiyorlar ama elin pis herifinden bu kadar kolay vazgeçemiyorlar. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…