- 27 Şubat 2012
- 17.118
- 29.055
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Aglamadim, yanindan gittikten sonra bile aglamadim. Bombosum, hissizim. Anne-babamdan bir tokat dahi yemedim 5 aydir birlikte oldugum birinden yedim. Ne denir ki?
Duygu somurusu yapiyor, agliyor, annenle konusucam istemeye gelecegim anla ne kadar ciddi oldugumu diyor. Ben de guluyorum geciyorum iste..
Herif tokatli evlenme teklifi yapti ben şokAglamadim, yanindan gittikten sonra bile aglamadim. Bombosum, hissizim. Anne-babamdan bir tokat dahi yemedim 5 aydir birlikte oldugum birinden yedim. Ne denir ki?
Duygu somurusu yapiyor, agliyor, annenle konusucam istemeye gelecegim anla ne kadar ciddi oldugumu diyor. Ben de guluyorum geciyorum iste..
Sevgili değil o, hatta sevgiyle yakından uzaktan alakası olan biri bile değil.
Lutfen kendinize biraz deger verin..
Ben daha diyecek bir sey bulamadim.
Kendinize biraz sayginiz varsa geregini yaparsiniz.
Ben oyle sanmisim..
Ben oyle sanmisim..
Ve sen buna rağmen ondan ayrılmadın sanırım!!! Ayrılmadıysan bitir ilişkini. Bugün bunu yapan yarın ağzını burnunu kırar...İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
Malesef bir begeni hakkimiz var onun icin alinti yapim dedim ayril ayril ayril o el bir kez kalktimi daha da devami gelir bu fragmandi filmin devamida eger ayrilmazsan gelecekAyrıldın mı bize bunun cevabını ver yoksa saçımızı başımızı yolcaz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?