Sevgilimden tokat yedim

O kadar sinirlendim ki...
Yazdım yazdım sildim!
Ama bunu ona ödetin, lütfen öyle bir ödetin ki ileride eşine, yavrusuna vuramasın şeref yoksunu!
Nasil odetecegim?

Elimde ondan ayrilmaktan her yerden engellemekten baska bir sey gelmiyor.

Tokatı yemişsin ve sen hâlâ ona eski sevgilim yerine sevgilim diyorsun.

Nasil odetecegim?

Elimde ondan ayrilmaktan her yerden engellemekten baska bir sey gelmiyor.
Şikayet edin polise?
Afişe edin onun nasıl bir tür (hayvan demeye dilim varmıyor, havancıkların adını lekeleyeceğim için) olduğunu herkes görsün..
Öğrenci ise, okulunda şikayetçi olun.
Bir yaptırımı olmalı bunun!

Henuz yeni ayrildigim icin eski sifatini koymamisim, aliskanligima verin.

Ben unuturum, zaten farkli yerlerde okuyoruz kafami dagitmam kolay olacak. Ama o cok zorlanacak biliyorum, cunku asik degil bildiginiz saplanti ondaki.

Henuz yeni ayrildigim icin eski sifatini koymamisim, aliskanligima verin.

Ben unuturum, zaten farkli yerlerde okuyoruz kafami dagitmam kolay olacak. Ama o cok zorlanacak biliyorum, cunku asik degil bildiginiz saplanti ondaki.
Siddete basvuran bir insan asla huyundan vaz gecmez. Siddet alkol gibi bagimliliktir, derinden kazinmis bir inanctir, bir ruhsal sakatliktir. Ailesinde siddet gormusse, annesine babasi siddet uygulamissa o da size uygulayacaktir. Bu tur insnalardan uzak durun, o siddet uyguladigini bile bilmiyor, siddetin ne oldugunu bilmiyor.

Hanimefendi henuz olayin sokundayim ve arka arkaya bir suru insan yaziyor sagolsun nasil herkese aciklayici ve canimin yandigini hissettiren mesaj yazabilirim ki?

Onlar yazacaklar sende düşündüklerini yazacaksin okuruz biz tatlım. Herkesin yazmasini beklerken cevaplamaya fırsatın olmaz. Neyse zaten ayrilmissin barışma bidaha

Onun karşısında ağlamadın inşallah?
Ayrıldın inşallah?

Aglamadim, yanindan gittikten sonra bile aglamadim. Bombosum, hissizim. Anne-babamdan bir tokat dahi yemedim 5 aydir birlikte oldugum birinden yedim. Ne denir ki?

Duygu somurusu yapiyor, agliyor, annenle konusucam istemeye gelecegim anla ne kadar ciddi oldugumu diyor. Ben de guluyorum geciyorum iste..

O gereksiz için sakın ama sakın üzülme olurmu.. Belki gururun kırıldı, ama evlensen falan Allah korusun, bir ömür bu manyağın kahrını çekmek vardı.. Belki Allahın lütfu sana bu hareketi, kim bilir ne adilikler yaptı sen görmek istemedin.. Geçmiş olsun, Allah sizi daha iyiler ile karşılaştırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…