- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Ayrildim bitti.
O su an bana yalvarmakla mesgul her sey seni kaybetmekten korktugum icin,ben ilk defa asik oldum napayim diyor.
Nasil odetecegim?O kadar sinirlendim ki...
Yazdım yazdım sildim!
Ama bunu ona ödetin, lütfen öyle bir ödetin ki ileride eşine, yavrusuna vuramasın şeref yoksunu!
Tokatı yemişsin ve sen hâlâ ona eski sevgilim yerine sevgilim diyorsun.İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
Şikayet edin polise?Nasil odetecegim?
Elimde ondan ayrilmaktan her yerden engellemekten baska bir sey gelmiyor.
hayatına devam ederek ödet bence. ve instagram açNasil odetecegim?
Elimde ondan ayrilmaktan her yerden engellemekten baska bir sey gelmiyor.
Henuz yeni ayrildigim icin eski sifatini koymamisim, aliskanligima verin.İsabet olmuş, HEMEN ayrılıyorsunuz. En fazla 1 yıl üzülürsünüz, o da abartı bir zaman zaten. 1 kere şiddet uygulayan, hep yapar emin olun.
Ayrıca başlık sevgilimden değil, eski sevgilimden olmalıydı.
Siddete basvuran bir insan asla huyundan vaz gecmez. Siddet alkol gibi bagimliliktir, derinden kazinmis bir inanctir, bir ruhsal sakatliktir. Ailesinde siddet gormusse, annesine babasi siddet uygulamissa o da size uygulayacaktir. Bu tur insnalardan uzak durun, o siddet uyguladigini bile bilmiyor, siddetin ne oldugunu bilmiyor.Henuz yeni ayrildigim icin eski sifatini koymamisim, aliskanligima verin.
Ben unuturum, zaten farkli yerlerde okuyoruz kafami dagitmam kolay olacak. Ama o cok zorlanacak biliyorum, cunku asik degil bildiginiz saplanti ondaki.
Kadınlar catladi burda yahu sen daha rahatsin
Bitti bitti..Ayrıldın mı bize bunun cevabını ver yoksa saçımızı başımızı yolcaz burda
yeni nesil kadinlari mazo yetisiyorlar. sonuc: affedilen hiyar= tirmanan siddet ....Kadınlar catladi burda yahu sen daha rahatsin
barışacak çünkü.. anlaşılmıyor mu mesajlarından..
Hanimefendi henuz olayin sokundayim ve arka arkaya bir suru insan yaziyor sagolsun nasil herkese aciklayici ve canimin yandigini hissettiren mesaj yazabilirim ki?Kadınlar catladi burda yahu sen daha rahatsin
yeni nesil kadinlari mazo yetisiyorlar. sonuc: affedilen hiyar= tirmanan siddet ....
yeni nesil kadinlari mazo yetisiyorlar. sonuc: affedilen hiyar= tirmanan siddet ....
Hanimefendi henuz olayin sokundayim ve arka arkaya bir suru insan yaziyor sagolsun nasil herkese aciklayici ve canimin yandigini hissettiren mesaj yazabilirim ki?
Onun karşısında ağlamadın inşallah?
Ayrıldın inşallah?
Bir kıskançlık furyası türedi herkes acaip atarlı kıskanç filan? Noluyor biri anlatsın.
O gereksiz için sakın ama sakın üzülme olurmu.. Belki gururun kırıldı, ama evlensen falan Allah korusun, bir ömür bu manyağın kahrını çekmek vardı.. Belki Allahın lütfu sana bu hareketi, kim bilir ne adilikler yaptı sen görmek istemedin.. Geçmiş olsun, Allah sizi daha iyiler ile karşılaştırsın inşallah..Bitti bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?