portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Niye barisacagimi dusundunuz ki?Yahu kaybetmekten korkan adam vurur mu? Siz bu sözlere inanıp barışacak gibi duruyorsunuz ya hadi hayırlısı
Her kavga edisimizde agir hakaretleri var bir de. Sonra da diyor ki beni sen tahrik ettin
Ah ah.Adam öldürse askimdan öldürdüm diyecek piskine bak. Kaybetmekten korkan insan tokat mi atiyormus. Ah eski sevgilim hic beni kaybetmekten korkmamis
Ah ah.
Nasil da seviyordum halbuki.
İlk defa biriyle evliligi dusundum onda da tokat yedim kadere bak. Canim cok aciyor.
Ah ah.
İlk defa biriyle evliligi dusundum onda da tokat yedim kadere bak. Canim cok aciyor.
Gücü kadina yeten , sokakta bir erkege diklenmesinden aciz , kadina gelince güc gosterisi yapan bu tur mahluklardan ayrilinca bi oh cekmek gerekir diye dusunuyorum. Sen tutmus bide acisini yasiyosun. Aci cekilecek adam vaar , adam var yani..Ah ah.
Niye barisacagimi dusundunuz ki?
Gercekten o duruma dusmekten cok korkuyorum cunku bir kere bile olsa bana vurdu ve ileride de vurabileceginin sinyallerini verdi.pek bir ya benimsin ya kara toprağın zihniyetli bir şahsiyet. ileride gazetenin 3. sayfasına konu olduğunda yanındaki fotoğraftaki olmamak için. ayrılın.
Daha sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz.. Kadın döven erkek zavallıdır; bunu unutma. Arkana bakmadan kaç canım, daha yolun başındayken kurtul. Şimdi belki aşıksın falan ama ilerde evlenince aşk değil huzur arıyor insan. Kurtul o adamdanİnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
Tokat 1 defa oldu da cok tartisiyoruz ayrilik noktasina geliyoruz her defasinda hungur hungur agliyor soyle seviyorum boyle seviyorum cok asigim falan filan.her zamanki gibi derken kaçıncı tokat bu?
Yok artık sevgiliden bi fotoğraf yüzünden TOKAT nedir ya !İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?