Sevgilimden tokat yedim

Her kavga edisimizde agir hakaretleri var bir de. Sonra da diyor ki beni sen tahrik ettin

Şiddet gösteren erkeklerin çoğu evlilik öncesinde bunun belirtilerini veriyor zaten. Bir anda şiddet göstermeye başlamıyorlar.
Adam açık açık size ben kendini konuşarak ifade edemeyecek mahlukun tekiyim diyor. Yarın öbürgün bu adama kanıp evlenirseniz 3. sayfa haberlerinde okuruz sizi.

Adam öldürse askimdan öldürdüm diyecek piskine bak. Kaybetmekten korkan insan tokat mi atiyormus. Ah eski sevgilim hic beni kaybetmekten korkmamis
Ah ah.
Nasil da seviyordum halbuki.
İlk defa biriyle evliligi dusundum onda da tokat yedim kadere bak. Canim cok aciyor.

Ah ah.
İlk defa biriyle evliligi dusundum onda da tokat yedim kadere bak. Canim cok aciyor.

Hiç üzülme ve sakın sözlerine inanıp şans veriyim deme sakın kendine yaparsın. Yaşın daha genç kimleri kimleri seversin merak etme ve o adamla kesinlikle konuşma kesinlikleee..

Ah ah.
Gücü kadina yeten , sokakta bir erkege diklenmesinden aciz , kadina gelince güc gosterisi yapan bu tur mahluklardan ayrilinca bi oh cekmek gerekir diye dusunuyorum. Sen tutmus bide acisini yasiyosun. Aci cekilecek adam vaar , adam var yani..

demekkı senı sosyal paylasım sıtelerınde aldatıyor...
kişi kendınden bilir işi
bugun tokatı kabul eden yarın her turlu sıddetın gelecegını ve ses cıkaramayacagını bılsın
ona gore kararını vermelısın

pek bir ya benimsin ya kara toprağın zihniyetli bir şahsiyet. ileride gazetenin 3. sayfasına konu olduğunda yanındaki fotoğraftaki olmamak için. ayrılın.
Gercekten o duruma dusmekten cok korkuyorum cunku bir kere bile olsa bana vurdu ve ileride de vurabileceginin sinyallerini verdi.
Cok canim sıkkın, cok seviyorum hala ama olmaz artik. Babamdan bile dayak yemedim ben.

Daha sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz.. Kadın döven erkek zavallıdır; bunu unutma. Arkana bakmadan kaç canım, daha yolun başındayken kurtul. Şimdi belki aşıksın falan ama ilerde evlenince aşk değil huzur arıyor insan. Kurtul o adamdan

Sakin hala onunla beraberim demeeeeeeee

Ayrılmak ile en doğrusunu yapmışsın bence bundan sonra asla muhatap olmayıp kendi hayatında onsuz çok mutlu olarak en güzel İntikamı almış olursun sakın farklı intikam yollarına gitme. Başına iş alma derim. Zaten pişmanlık içindeymiş bırak pişmanlıktan gebersin asla tekrar muhatap olma konuşma görüşme

Yok artık sevgiliden bi fotoğraf yüzünden TOKAT nedir ya !

kaçarak uzaklaş..

şimdi sevgiliyken tokat atan adam yarın 3.sayfaya haber yapar..

daha hala ayrılmadıysan yiyeceğin tüm tokatları kabul etmiş sayılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…