Sevgilimden tokat yedim

Ay aslında çok iyi biri beni seviyor kıskandığı için yaptı, bir daha olmaz deyip devam ederseniz bile bile lades dersiniz
Bu gelecekte yiyeceğiniz dayakların fragmanı

Sen Instagram da kullanabilirsin, sen beğendiğin bir şeyi de takip edebilirsin. Aldatmak mı oluyor bu?
Tokat.. Annen baban seni nasıl yetiştirdi, o kim ki?
Sevgilim deme artık, yerlerde sürünse pişman da olsa ayrıl.
Bu hastalıklı bir ruh. Hep söylerim, yine söylüyorum; kıskançlık en tehlikeli ruh hastalıklarından biridir..
Sen düşünsene, onun yüzünden kim bilir nelerden kısıtlıyorsun kendini.. İnternet, sosyal medya, arkadaşlar, kıyafet, isteklerin, hevesin, gençliğin gi-di-yor! Değmez, sağlıklı bir ruh bunları yapmaz. Hayat, kimsenin egosuna harcanmayacak kadar güzel..

Tokat atmak kocası gibi davranmak mı oluyor, bunu bir koca yapsa normal mi görecektik.. Kadınlar böyle düşünmesin bari yazık..

Simdi bunu yapabilecek cesareti varsa daha sonra neler yapar kim bilir

Binlerce kere sizden özür dileyip bir daha asla yapmayacağına yemin edebilir. Sakın ola ki inanmayın. Bu kıskançlık hastalık derecesinde tehlikeli ve inanın tedavi edilemez. Kadına şiddete kadın dur demedikçe kimse dur demeyecektir. Lütfen Ayrılın...

Ayrildim
Agliyor her zamanki gibi.
Her sey seni kaybetmekten korktugum icin oluyor biliyorsun diyor. Ve daha neler neler..

Birinin sevgilisinden ayrıldığını görmeyi beklyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Kaybetmekten korkan adama bak. Kafa göz dalmayı sevgi gösterisi sanıyor.
Her zaman ki gibi dediğine göre ilk de değil bunlar doğru mu anladım?
Umarım ağlamalarına inanmazsın.

Kocam beni kaybetmek istiyor demek ki. Bunun hesabını sorarım ona.

İnstagram'ım var Facebook'um var aldatmaktan baya sabıkalıyım o zaman ben
Sevgiliniz kendine güvensiz bir ergen.
Ayrıldıysanız barışmaya kalkmayın.

fiziksel olarak canın acımamıştır ama kalbin kırılması o tokadın acısından 1000 kat daha kötüdür. böyle birşeye bu kadar sinirlenen adam evden seni çıkarmaz üstüne de herşeye döver. bunu yutabilecek misin?

Ayrildim bitti.

O su an bana yalvarmakla mesgul her sey seni kaybetmekten korktugum icin,ben ilk defa asik oldum napayim diyor.

Asık olan insan değil tokat atmak ,saçının teline kıyamaz.Böyle kro açıklamalarına hala inananlar varmı ki hala söylüyorlar ya..çok sevdim ondan dövdüm :) ne kadar şiddetli döversem bilki sevgim o kadar büyük..beyim beni çok sevdiğinden kıskaniyür..(kıskançlığın psikolojide tek açıklaması vardır ; özgüvensizlik ve çok tehlikelidir)

Bizim burdada var yakim arkadasim cok severek evlendiler. Nisanliyken dayagi yedi apartmana rezil oldu genede evlendi asikti ya. Kocasi tabi evlenince hep dovdu morarti her yerini. Kiz anne evine doniyodu iciuodu agliyodu zirliyodu seviyorum intihar ederim falanlar filanlar duyman lazim ama bir hafta sonra gene dayak olmasada tokat tokat olmasada ana avrat sovuyodu hayatimizda hic duymadigimiz degisik kufurler. Kiz korkudan ayrilamiyoda ailesine zarar vermekle korkutuyo belinde silahi dolasiyo adam ortalikta bir tanede kizlari oldu baska kadinlarlada aldatiyo. Disariya karsida cok iyi biri inanamazsin bu onadammi diye ama o adam. Yani bu aglamalar falan hikaye seven adam sevdine kiyamaz. Sende arkadasimin kervanina katilmak istiyosan sana hayatta basarilar canim o tokatin devami tabikide gelicek aglayip ozurde diler sende affeder devam eder gidersin. Yada ayrilir kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…