- 24 Ekim 2015
- 236
- 417
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Tokat atmak kocası gibi davranmak mı oluyor, bunu bir koca yapsa normal mi görecektik.. Kadınlar böyle düşünmesin bari yazık..Sevgiliyken kocan gibi davranmasına nasıl izin verebiliyorsun yüz veriyorsunuz tepenize çıkıncada hayıflanıyorsunuz bu ne laçkalıktır. Bu zamanda artık tokat atma hakkı babalara analara deil üç kuruşluk elin adamlarına veriliyor. Ana baba atsa evi terkediyorlar vazgeçiyorlar ama elin pis herifinden bu kadar kolay vazgeçemiyorlar. Yazık.
guldum valla :)Kiz yazsana ayrildin mi ayrilmadin mi? Ona gore bombardiman yapicaz
Ayrildim
Agliyor her zamanki gibi.
Her sey seni kaybetmekten korktugum icin oluyor biliyorsun diyor. Ve daha neler neler..
İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
Ayrildim bitti.
O su an bana yalvarmakla mesgul her sey seni kaybetmekten korktugum icin,ben ilk defa asik oldum napayim diyor.
İnstagram ı olan bizler hobi olarak hep aldatırız
geçen instagramdan alışveriş yaptım sanal aldatmayı faaliyete döktüm vurun beniOna gore facebook instagram hesabi olanlarin aldatma ihtimali yuksek. Boyle bir anlayisi var.
Senin de çukun var. Senin de aldatma ihtimalin var deyip yapistirsaydin bitane.Ona gore facebook instagram hesabi olanlarin aldatma ihtimali yuksek. Boyle bir anlayisi var.
İnstagram kullanmiyorum sadece nette gezinirken ünlü bir kisinin sayfasi geldi bir tane paylasiminin ekran goruntusunu aldim
Senin instagramin var beni kimle aldatiyorsun sen nasil bir insansin diye bagirip cagirdi oyle okkali bi tokat atti ki inanin hic canim acimadi ama gururum cok kirildi
Her kavga edisimizde agir hakaretleri var bir de. Sonra da diyor ki beni sen tahrik ettinMide bulantısı böyle tipler. Vurur ağlar çok banel ve kro.
Ona gore facebook instagram hesabi olanlarin aldatma ihtimali yuksek. Boyle bir anlayisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?