ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim
Evlilik hazırlığında olan arkadaşa evlilikle ilgili komik-cinsellik de içerebilen bir video gonderilebilir.
Instagramda görmüştür, arkadaşı da evleniyor ya hemen aklına o gelip atmıştır.
Kaldi ki atan arkadaşını bağlar.
Kavga konusu değil ki bu.
Ayrıca hem kadınlar hem erkekler sevgililerinin duysa sinir olacağı -ama hayatın doğal akışında normal olan- davranışlarda bulunurlar. Belki erkeklerinki kendi aralarında belalti konuşmalar olabilir. Sizinle yaşadığı cinselligi anlatmadığı sürece mesele yok bence.
Benim eski bir erkek arkadaşım da bir spor dalında görevliydi. Evinde bilgisayar yoktu ve o zamanlar (fi tarihi) telefondan internete girmek kolay değildi,onun telefonu zaten tuşluydu. Bazen etkinlik -toplanti tarihi falan paylaşması gerekince bana SMS atardı,ben onun facesine girip gizli spor grununa yazardım ilanı.
Ama Allah'ım, resmen apış arası kokan iğrenç bir sayfaydi. Oyuncuların çogunu tanıyordum, temiz yüzlü,kibar çocuklardı. Onca zaman aynı ev ortamında zaman geçirdik ,en kullanılan küfür olan a.k bile demezlerdi lafın velisi. Cidden çok terbiyeli insanlardı. Ama insan içinde... o grupta neler neler okudum. Düşün ki maclar ve rakiplerden baska bir şey hakkinda konuşulmayan bir gruptu. Ama onda bile benim midemi bulandiracak benzetmeler,tabirler,ilginç bir hayal gücüyle kurulan cümleler vardı :))
O yüzden ben inanırım valla, en temiz yüzlü adam bile arkadaş ortamında ağzını bozabilir.
(Bir de takıldığım çocuk vardı. Yine temiz yüzlü,iyi aile çocuğu. 6 yıllık da bir arkadaş olduğumuz dönem olmuştu öncesinde. O da çok kibar, yanında küfür etseler uyaracak bir çocuktu. Ve Galatasaray asigiydi,en güzel yerden kombinesi vardı. Her maça mutlaka gider her maç öncesi/o gün çalışıyorsa sonrası eğlencelere katılırdı (şu yüz erkeğin beraber gezip slogan attıgi). Ben futbolu böyle bir yer bilmezdim. Stadyuma girmemle ömrümce duymadığım küfürleri duymam bir oldu. Maçı izledik, çıktık. Resmen küfür hafızam genişledi. Bir saate yakın bir metro sırası bekledik. Orada da insanlar hep bir ağızdan öyle ahlaksız küfürler ediyordu ki çocuk duymayayim diye kulağımı kapatti

o ortamı görünce ben de anladım ki Bu çocuk da -yaninda kadin olmadığında- ağzının ayarı bozulan biri. Çünkü yoksa imkanı yok kimse bile bile her hafta buraya gelmez,öncesinde sonrasında bu kalabalık holiganlarla takılmaz. Demek ki o da holiganlardan...dışarıdan belli eder mi?? Asla )
O yüzden sevgiliniz arkadaşlarıyla seviyesiz muhabbet de etse sasirmayin