- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Bence hangi konuda neleri ne kadar konuşabileceklerini bir A4'e madde madde yazıp, ellerine verin bu adamların. Öyle daha verimli olur. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gecen kardesime dedim ki, bana bisey olursa telefonumu sen al ve yok et. Kocama bile gosterme dedimaklıma bi caps geldi ama bulamadım.
-ölmüşümdür
-aklıma telefonumdakiler gelir
-dirilir telefonu sıfırlarım
-tekrar ölürüm
bu tam ben skjfrsfn
heh bende de kötü bişey olduğundan değil de arkamdan IQ'um hakkında laf çıkarsa muhtemelen üzüntüden hortlarımBen gecen kardesime dedim ki, bana bisey olursa telefonumu sen al ve yok et. Kocama bile gosterme dedim
Hayir bisey de yok da nolur nolmaz.![]()
Bana da ne edepsizmis hic gorundugu gibi hanimefendi degilmis derler.heh bende de kötü bişey olduğundan değil de arkamdan IQ'um hakkında laf çıkarsa muhtemelen üzüntüden hortlarımşu şekil bakarlar o güldüğüm şeylere ;
Eki Görüntüle 2632878
Ay aynen yaaaa
Kız kıza hiç mi böyle grubunuz yok bu videoların döndüğü
Biz birbirimize gönderip gönderip gülüyoruz.
Karikatürler keza öyle.
Herkesin arkadaşlarıyla ilişkileri farklı.Sizi alintiliyorum ama genel olarak yazmak istiyorum.6 kişilik kiz grubumuz var ama cinsel icerikli muhabbet, fotograf, video pek dönmez hatta foto, video hiç dönmez ve birbirimizi asagi yukari 12 yildir taniyoruz baya samimiyiz yani :)
Bu kizlar benim taa liseden arkadaslarim, cinsellik muhabbetlerini zamaninda liseydeyken cinselligi henuz keşfetmemişken ya da yeni keşfediyorken dilimize dolayip bol bol esprisini yaptik, bol bol uzerine konuşmalar yaptik artik kimse konuşma geregi duymuyor demek.
Arada ufak tefek esprisi illa donebilir ama belli biyerden sonra habire bel alti habire bel alti nebileyim...![]()
Herkesin arkadaşlarıyla ilişkileri farklı.
Farklı arkadaş gruplarımla farklı dozlarda döner muhabbet, bazen gerçekten cılkını çıkarırız. Kimse rahatsız olmadıktan sonra bizim bileceğimiz iş, sonuçta hepimiz nerede kiminle ne konuşacağını bilen insanlarız.
Siz konuşmuyor olabilirsiniz, bu da konuşmak kadar normal bir durum, ama konuşan insanlara da çaktırmadan laf çarpmaya çalışmanın gereği yok, ne bileyim.