arkadaşlar sevgilime atkı örmek istiyorum.ama işin kötü tarafı atkı örmeyi bilmiyorum. anneme bi arkadaşımla iddiaya girdim dedimç ama yaptığımın çok basit olmasını da istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle kolay gelsin bende geçen sene örmüştüm :) aynen hiç bişey örmeyi bilmiyordum şehir dışında okuyorum yurtta görevli bi abla yardımıyla öğrendim zaten kolay bişey emin ol alışıyo elin bakmadan örüyosun bi süre sonra.buarada atkı zaten çok farklı olamazki standart bişey ör erkekler de önem vermez okadar basit olmasın şöyle olsun böyle olsun diye sen örüyosun sonuçta ben 2 ters 2 düz ördüm gayet güzel oluyo..
Valla sevgilim de aynı şeyi söyledi sen simdi başlarsın 1 yıla bitmez gibi şeyler. inat ettim bende kışa kadar örmek istiyorum bu arada teşekkür ederim cevap içinn
öncelikle kolay gelsin bende geçen sene örmüştüm :) aynen hiç bişey örmeyi bilmiyordum şehir dışında okuyorum yurtta görevli bi abla yardımıyla öğrendim zaten kolay bişey emin ol alışıyo elin bakmadan örüyosun bi süre sonra.buarada atkı zaten çok farklı olamazki standart bişey ör erkekler de önem vermez okadar basit olmasın şöyle olsun böyle olsun diye sen örüyosun sonuçta ben 2 ters 2 düz ördüm gayet güzel oluyo..
Atkı genelde lastik örgüden yapılır en güzel o şekilde çünkü. Hiç bilmediğini düşünerek baktım videolara başlamandan bitirmene kadar hepsini gösteriyor.
İki ya da üç renk çizgili yapabilirsin lastik örgüde çok güzel gözküyor.
Asıl bere nasıl örülür onu söyleyin bana
Bu arada çabuk bitmesi için kalın şiş ve kalın iple ör
Atkı genelde lastik örgüden yapılır en güzel o şekilde çünkü. Hiç bilmediğini düşünerek baktım videolara başlamandan bitirmene kadar hepsini gösteriyor.
İki ya da üç renk çizgili yapabilirsin lastik örgüde çok güzel gözküyor.
Asıl bere nasıl örülür onu söyleyin bana
Bu arada çabuk bitmesi için kalın şiş ve kalın iple ör
hiç bi bilgim yok gerçekten sadece küçükken annem bişeyler göstermşti biraz başlamıştım ama sıkılıp bırakmıştım ve hiç bişey hatırlamıyorum bu videolar baya işime yarıcak teşekkür ederim