Sevgilime baba dedim... Utanıyorum

Yalnışlıkla baba demişsin gülünmüş geçilmiş ciddiye alınacak bir konu değil heee bende bazen abartığım oluyor eşime ayağına çorap giy üşütücen rüzgarlı havada hırka al derim bazen tamam annecim offff yaaa bu ne der sonra kendimi sirkeler sanane kızım kaç yaşındaki adama sen niye çoçuk müdahale ediyorsun derim bırakırım karışmayı bazen unutupda karıştığımda hemen toparlarım kendimi:KK66:

O da bisey mi evlenmeden önce sohbet sirasinda babamla anneme aşkım diye hitap ettiğim oldu evlendim sohbet sirasinda kvdeme ve gorumceme aşkım diye hitap ederken kendimi yakaladim.Ask dolu kadınım peh :)

Yanlışlıkla olmuş gül geç. Ne var ki bu da ? Onun sonradan uzatıp enteresan şakalar yapması saçma.

Aferin benim kızıma nedir yahu?
Kusura bakmayın ama attığı oyuncağı getiren evcil hayvanı takdir etmek gibi geldi bana.
Birde çenenizin altını okşasayıp iki kraker verseymiş bari.
Bu arada benimde eşime abi demişliğim var, o da bana sık sık erkek kardeşinin ismiyle seslenir.
Sıkıntı tinne.

Bende bı kere sabahın korunde erkek arkadasıma atacagım mesajı dayıma atmıstım.. Gunaydın askım canım cıcımlı.. Dayımda cevap vermıstı.Hala hatırladıgında gulerız.Oda benım askım gıbı hıssetmesını dusunmek sacmalık olurdu..

hahha k.bkmayın ama çok güldüm :D benmkide bana yavrum der bnde o zaman kızı gibi mi hissetmeliyim :) alakası yok bence

utanıyorum deyince babanla aranda sorun var sevmiyorsun da ondan utanıyorsun sandım, ayrıca keşke seni annen baban gibi düşünse merak etse keşke öyle biri olsa kimse ailen gibi olamaz çok rahatsızsan şakayı abartma kızım falan diye hitap etme dersin, amann aranızdaki aşk şehvet tutku biter allah korusun :KK53:

Ne güzel işte baban varmış ki o kelimeye ağzın alışık. Babası ölenler veya ayrı olanların içi cız eder.

daha sonrada soyle oluyor
bı cok defa kocama oglum oglusum ege dedıgım cok oluyor :KK49:

valla ben bazen esime diyorum
babam gibi oldugundan deil, o gun telde babamla falan konusuduysam yanlislikla çikior agzimdan
hiç bozuntuya vermeyip bisey olmamis gibi devame diyorum :KK70::KK70:

Back
X