Sevgilime bana gorucu gelcegini söyledim ?

Bütün yorumları okumadım ama gayet mantıklı tepki vermiş, ne yapsaydı yani ???
Seni aişe içinde sıkıntıya sokmamak için hoşgeldin de odana geç demiş oldukça mantıklı ,ne demesini istiyordunuz ki.

Çok saçmalamışsınız ya. Aşırı. Sevgiliniz gayet güzel konuşmuş

Görücüyü baba ayarlıyor bir de. Çok ilginç.

Benim babamla ilişkim çok rahattır. Sevgilim olduğunu gizleme gereği duyacağım bir insan değil.
Ama babamın gelip "arkadaşımın oğlu var" diye öneride bulunacağını hayal bile edemedim şu an. Babam bana niye koca önersin ya?
Hani marjinal bizdik?
Aynennnn

Mantıklı konuşmuşdaha ne desin gelip kaçıracam felan mi?

Senin ki tam safmiş gariban isteyeyim demis . :KK70:
"Normal" kafada biri bu muhabbetin altinda yatani gorur sana yol verirdi. 😁😁

Şu "bana gorucu geliyor kiskancliktan cildir ve ertesi gun istemeye gelin" ayaklarini birakin artik yav.

Gerçekten çok kiro bir muhabet bu. Adam islerini ayarlamamis daha, evlilige hazir degil daha. Konu sahibide adami evlenmeyi zorluyor. Eminim bide yasi küçüktür.

Halbuki burdaki bir kaç konu okusa, evliligin ne kadar zor oldugunu anlardi. Hele bastan evlenmek istemeyen bir erkek ile daha zor oldugunu.

Ben sevgilisi olsaydim asil ben ayrilirdim. Oyun ile, taktik ile beni evlenmeye zorluyor diye.

Gerçekten çok kiro bir muhabet bu. Adam islerini ayarlamamis daha, evlilige hazir degil daha. Konu sahibide adami evlenmeyi zorluyor. Eminim bide yasi küçüktür.

Halbuki burdaki bir kaç konu okusa, evliligin ne kadar zor oldugunu anlardi. Hele bastan evlenmek istemeyen bir erkek ile daha zor oldugunu.

Ben sevgilisi olsaydim asil ben ayrilirdim. Oyun ile, taktik ile beni evlenmeye zorluyor diye.

Cocukcagizin da yasi kucuk diye tahmin ediyorum. Yoksa ayrilmasa bile en iyi ihtimalle dalga gecerdi 😁😁😁😁 ciddi ciddi isteyeyim demezdi.

Babamın arkadaşının oğlu benimle görüşmek istiyormuş . Dün bize gelmişler haftasonunda benim tanışmam için gelmeyi düşünüyorlarmış . Annem istemiyo ama babam çok.israr ediyo . Benimde sevgilim var ve babam bilmiyo . Babamla kavga ettik

Bend e bu durumu sevgilime anlattım. Onun suanki isi evlenmeye uygun degil.Oda şaşırdı biraz üzüldü . Sonra bana eğer babanin verme gibi niyeti varsa gelip ben isterim is fln önemli değil dedi . Sonra babana desene konustugun var diye dedi bende şuan söyleyemem dedim. Sonra bana dediki misafirliğe gelince bi hoşgeldiniz dersin sonra içeri geçersin babana da istemiyorum dersin dedi. Bende bunu nasıl söylersin nasıl bu kadar rahatsın
.ben zaten görüşmem asla sen nasıl böyle konuşursun dedim ayrıldım . Ona gore o haklıymış babam zorla görüştururmus fln sizce haklimiyim
Hep o izlediğiniz abuk sabuk dizilerden oluyor bunlar karamurat mı bu yaw napsın çocuk daha illa aksiyon olsun drama olsun can sıkıntısı tabi sende haklısın

Ne yapması gerektiğini anlamadım. "Hazırla bohçanı bu gece kaçıyoruz" mu demeliydi? "Gelip isteyelim, söyle babana" demiş reddetmişsiniz, "çıkma odandan tavrını koy" demiş umursamıyor diye kızmış ayrılmışsınız. Bi hoşsunuz hemşire.

tamam, yürü gidiyoruz evleniyoruz mu demeliydi anlamadım ki.
mantıklı olan herşeyi söylemiş ama ayrılmanız iyi olmuş. sizin aklınıza uyup da mantıksız birşey yapmamış.

o size benzer bir davranışla gelseydi ne yapardınız. mesela ailem biriyle tanışmamı istiyor deseydi, tavrınız ne olurdu.

Soyle dusun sevgılının babasıı bı kız bulsa ona bakmaya gıdecegız dese oda sızı soylemese ve gıtse sen ne yapardın cocuk bısey bıle dememıs ne yapsaydı gelıp oorayı yakarım yıkarımmı deseydı. Sevgılın oldugunu soylememen senın sorunun cocuk ne yapablır

Back
X