Sevgilime bişey oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var. Sevgilim çok iyi çok sakin bi insandır. Kolay kolay kavga etmeyiz. Ben sinirliyimdie hatta o alttan alır. Kibar ağzından kötü söz çıkmayan kendi haline okumuş etmiş gayet kültürlü kitap kurdu bi insan. Düne kadar böyle düşünüyordum. Dün adama bişey oldu. Alkol tüketirdi normalde ama hiç sarhoş olduğunu görmemiştim bugüne kadar. Arada bir az alırdı. Bu sıra dikkatimi çekti daha sık içmeye başladı. Geçen görüntülü konuşuyoruz elinde viski yurt dışından kuzeni hediye etmiş. Neyse bişe demedim. 4-5 gün geçti aradan arkadaşlarla göl kenarına gidicez aşkım dedi içcez biraz dedi. Yine bişe demedim. Arada bir ara haber ver dedim. Gölde beni aradı konuşuyoruz kahkahalar atıyo her lafıma birazdan geçcem eve dedi seni çok seviyorum aşkım bitanem hayatım herşeyimsin falan bağırıyor böyle seni seviyorumm aşığııım diye. Salak salak gülüyor herşeye falan. Dili dolaşıyor falan. Göl de eve biraz uzak araçsız gidilmiyor. Bekledim bekledim aramadı. Saat 1 de arıcam dedi saat oldu 2 ses yok mesaj attım. Aralıklarla bikaç kez daha mesaj attım. Gene ses yok. Aradım aradım açmadı defalarca aradım. Yattım uyumaya çalıştım uyuyamadım meraktan. İlk defa böyle olmuştu çünkü içerdi ama böyle olmazdı. Sabaha kadar meraktan uyuyamadım. Ne annesinin telefonu var bende ne bi arkadaşının. Başka bi şehirdeyim. Neyse 12 aramamda açtı paşamız. Özür diledi ama sarhoştu hala tam kendine gelememişti ağzıma geleni saydım yat zıbar yarın görüşcez dedim. Bugün mesaj attı aradı açmadım sürekli aradı en sonunda açtım defalarca kez özür diledi bi daha kesinlikle olmayacak dedi annesiyle falan da konuştum. Ne oldu niye bu kadar içtin hiç böyle yapmazdın tadında bırakırdın dedim sohbet muhabbet fazla kaçırdım dedi dün sana ne söylediğimi bile hatırlamıyorum dedi bi daha asla bu kadar içmem başım çatlıyor özür dilerim seni de üzdüm ama söz bidaha olmayacak dedi. Ancak içkiye mesafeli olan hatta ağzına bile koymamış bi insan olarak ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Abartmıyor cozutmuyor tanıdığımda öyleydi diye ses etmiyordum ama bu olay bazı konularda fikrimi değiştirdi. Gelecek kurmayı düşünüyoruz ilerde bana sorun yaşatır mı bu adam? Bizim ailede içen yok ben görmedim de hiç böyle şeyler tecrübeli kişilerden tavsiye bekliyorum. Sizce bu ilişkiye devam etmeliyim yoksa sorun yaşar mıyım ilerde ben

Zaten daha çok yenisiniz 4 yıl değilki hiç böyle görmedim diye şaşırıyosunuz. Demekki böyle huyları var arada da olsa abartıyor içmeyi. Bence tehlikeli birşey . Yol yakınken dönün derim.

Arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var. Sevgilim çok iyi çok sakin bi insandır. Kolay kolay kavga etmeyiz. Ben sinirliyimdie hatta o alttan alır. Kibar ağzından kötü söz çıkmayan kendi haline okumuş etmiş gayet kültürlü kitap kurdu bi insan. Düne kadar böyle düşünüyordum. Dün adama bişey oldu. Alkol tüketirdi normalde ama hiç sarhoş olduğunu görmemiştim bugüne kadar. Arada bir az alırdı. Bu sıra dikkatimi çekti daha sık içmeye başladı. Geçen görüntülü konuşuyoruz elinde viski yurt dışından kuzeni hediye etmiş. Neyse bişe demedim. 4-5 gün geçti aradan arkadaşlarla göl kenarına gidicez aşkım dedi içcez biraz dedi. Yine bişe demedim. Arada bir ara haber ver dedim. Gölde beni aradı konuşuyoruz kahkahalar atıyo her lafıma birazdan geçcem eve dedi seni çok seviyorum aşkım bitanem hayatım herşeyimsin falan bağırıyor böyle seni seviyorumm aşığııım diye. Salak salak gülüyor herşeye falan. Dili dolaşıyor falan. Göl de eve biraz uzak araçsız gidilmiyor. Bekledim bekledim aramadı. Saat 1 de arıcam dedi saat oldu 2 ses yok mesaj attım. Aralıklarla bikaç kez daha mesaj attım. Gene ses yok. Aradım aradım açmadı defalarca aradım. Yattım uyumaya çalıştım uyuyamadım meraktan. Başına bi şey mi geldi kaza falan mı yaptı diye kırt tane şey geldi aklıma. İlk defa böyle olmuştu çünkü içerdi ama böyle olmazdı. Sabaha kadar meraktan uyuyamadım. Ne annesinin telefonu var bende ne bi arkadaşının. Başka bi şehirdeyim. Neyse 12. aramamda açtı paşamız. Sızıp kalmış. Özür diledi ama sarhoştu hala tam kendine gelememişti ağzıma geleni saydım yat zıbar yarın görüşcez dedim. Bugün mesaj attı aradı açmadım sürekli aradı en sonunda açtım defalarca kez özür diledi bi daha kesinlikle olmayacak dedi annesiyle falan da konuştum. Ne oldu niye bu kadar içtin hiç böyle yapmazdın tadında bırakırdın dedim sohbet muhabbet fazla kaçırdım dedi dün sana ne söylediğimi bile hatırlamıyorum dedi bi daha asla bu kadar içmem başım çatlıyor özür dilerim seni de üzdüm ama söz bidaha olmayacak dedi. Ancak içkiye mesafeli olan hatta ağzına bile koymamış bi insan olarak ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Abartmıyor cozutmuyor tanıdığımda öyleydi diye ses etmiyordum ama bu olay bazı konularda fikrimi değiştirdi. Gelecek kurmayı düşünüyoruz ilerde bana sorun yaşatır mı bu adam? Bizim ailede içen yok ben görmedim de hiç böyle şeyler tecrübeli kişilerden tavsiye bekliyorum. Sizce bu ilişkiye devam etmeli miyim yoksa sorun yaşar mıyım ilerde ben
Sakın onunla evlenip te hayatını mahvetme
İnsanlar değişmez bunu da unutma

Canim icki icen adamdan hayir gelmiyor .. bi agziyla icen var ayda yilda bi bide boyle ailende icki icen yoksa hele hic bulasma bu ise ..

Adam bal gibi de alkol aliyor
Zaten cok yenisiniz daha iyice tanimiyorsun.

Alkole bakis acin nasil bilemem ama icince iyi iciyor demek ki.

Karar senin.

Yaşı kaç sevgilinizin?
25 ve altiysa gençlik zamanları,ileride zaten midesi kaldırmaz, eski tadı da almaz. Yani sosyal içiciyse kırk yılda bir muhabbet ortamında içer.
Ama 25den büyükse ve hala limitini bilmeden içiyorsa sorumluluk sahibi olmayan, ergen akıllı bir adam demektir. Baş k..ina tekmeyi, rahatla.

* Bu arada alkol düşmanı değilim. İçki içmeyen bir insanla evlenmeyi de düşünmüyorum. ama limitini bilmeyen koca koca adamlar gerçekten çok aciz geliyor

4 ay zaten ileriye dönük bir şeyler düşünmek için çok kısa bir süre. Eğer duygularınız yoğunsa karar vermek için daha çok şey paylaşmalısınız ki verdiğiniz karar sağlıklı olsun ciddi ciddi konuşun belkide bir dönemden geçiyordur

eşimde biz sevgiliyken hatta ilk tanıştığımızda arkadaşlarıyla içerdi.. kendini hiiiç kaybetmedi okadar ortamı oldu. ama evlendiğimizden beri sadece birlikte içiyoruz. Oda yılbaşında aileler toplanınca falan oldu... yani evlenme bu adamla falan diyenler için diyorum. adamı tanıyan sensin. ilerde yaparmı içkiye bağımlımı senin bileceğin konu..

Ya ne kadar çabuk asıp kesiyorsunuz arkadaşlar, bir kez yaptı diyor dört ayda daha önce hiç görmemiş böyle bir durumu, bitirmek için bir neden olabilir mi bu durum? Çok acımasız bir yaklaşım. Neticede hemen yarın evlenmiyorsunuz, biraz bekleyin izlemeye devam edin, eğer bu durum onun tercihiyse ve istekliyse zaten mutlaka tekrar yapacaktır. Tekrarı halinde de o zaman hayat tarzımız uymuyor dersiniz ayırrsınız yollarınızı. Ama dediği gibi kendisi de deneyip görünce pişman olduysa durum anlaşılır.. Naçizane fikrim..
sevgiler

burdan evlen/evlenme diyenleri pat diye dinlemek saçma.adamı tanıyan sensin, her yönden tanıyan sensin yani.adam alkol alabilir ama alkolik değil sonuçta.arada fazla da içebilir bunu herkes yapabilir.senin ailene alkol girmediğinden garipsemiş olabilirsin.evlenip evlenmeme kıstası bu olmamalı.

Ben kitap okumasına takıldım kitap okuyunca çok mu iyi oluyor insanlar ne psikopatlar var kitap okuyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X