5,6 ay kısa diyorsunuz ya. 5 yıl sevgili olup evlenip bu adam aynı kişi mi diyen de var ama. Hani derler ya aynı eve girmeden tanıyamazsın diye. Biraz nasip kısmet sanki. Ve de çok geciksin istemiyorumDaha 2 aydır tanışıyorsunuz ve evlilik için 5-6 ay tanışma çok kısa süre. Ayrıca biyolojik saatiniz geçmiyor, 33 yaş gayet genç bir yaş. Size mesaj atmaya bile üşenen,ilgisiz sevgilinizle eğer evlenirseniz evde iki yabancı gibi oturursunuz. Sohbet etmek, anlaşılmak en büyük ihtiyaçlarımızdan biri. Bunu iyice bir düşünün derim. Bu işler aceleye gelmez.
Yanlış bir kafadasın.Yaşında gecikmişlik yok.Evlenmiş olmak için mi evleniyorsun mutlu olacağın insanla ömür geçirmek için mi.Daha bismillah 2 ay olmuş.Asıl senin acele etmemen lazımKızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
Bunları da geçtim ben başta söyledim evliliğe giden bir ilişki istediğimi. O da ben de düşünüyorum ama birbirimizi iyi tanımalıyız falan dedi haklı da tabii. Ama ben 5,6 ay içinde tanıyıp evlenmek istiyorum. Biyolojik saatten dolayı (33 yaşındayım ) Geçikmişim gibi hissediyorum. Onun araba alma hayali var. 6 ay sonra alacağım falan dedi. Yani bu durumda evlilik daha da gecikecek gibi, kredi de çekecek vs Geç olacak ya da evlilik olmayacak bir ilişkiye emek vermek istemiyorum. Bunu ona nasıl demeliyim zamanla fikri değişir evlilik düşünür mü ya da ? Evlenince birlikte de araba alırız sonuçta ama o arabaya takmış durumda .
15 senedir evliyim düzenli Asla Günaydin İyi geceler falan yazmadim o da yazmadiYaş ilerledikçe mesajlaşma saçma mı geliyor bilmiyorum işte ani karar verip pişman olmak da istemiyorum
Kaç ayda tanınır önerin nedir? Yani haklısın acele etmemek gerekiyor ama yaştan dolayı boşa emek vermek istemiyorumYok, konu sahibi adama bir araba alsın, kendisinin varsa direkt nikah dairesine gitsinler. :))
İnsan 5-6 ayda sınıf arkadaşını ancak tanır, o da az çok. Ama konu sahibi evlenmek istiyor.
Daha ortada gözle görülür bir iletişim yok. Ben böyle bırak evlenmeyi arkadaş olmam. Adamın " önce birbirimizi tanıyalım " demesine sonuna kadar katılıyorum.
Böyle paldır küldür yola çıkan yolda kalır.
Konu sahibi ille de çocuk, ille de çocuk diyorsa adamla hemen evlensin, hemen de çocuk yapsın. Ama 1-2 sene içinde ayrılıp çocuğuna tek bakmayı da göze alsın.
Ay iliski iki aylik mi gözümden kacmisİki aylık sevgilide bı heyecan olur, ne bileyim bı ilgi olur, ki sizde yokmuş, ne konusu acacaksin, adamın öyle bı acelesi yok zorlayacak mısın?
Yaşı gidiyor diye netleyecekmis ama hata yükleniyor gibi geldi banaAy iliski iki aylik mi gözümden kacmis
2 ayda neyini tanidin ayol
Aslin da ayni evde yasamaya baslayinca gercekten tanirsinKaç ayda tanınır önerin nedir? Yani haklısın acele etmemek gerekiyor ama yaştan dolayı boşa emek vermek istemiyorum
Yorum için teşekkür ederim zamana bırakayım haklısınızBence evlilik konusu açmayın
zaten siz baştan söylemişsiniz niyetinizi
Beyefendi araba almaktan bahsetmişse
Önceliği araba almak, evlilik değildir
Hem zaten çok erken bu konuları açmak için
Seviyorsanız zamana bırakın hem tanımış olursunuz
Bende mesaj ilgi beklerim sizin gibi
Birde şöyle bir şey var bir erkek evlilik fikrini kafasına koymuşsaYorum için teşekkür ederim zamana bırakayım haklısınız
Şimdi tek tek gideyim 33 yaşındasınız bir erkek canı isteyip mesaj atıyorsa canı istemeyip atmıyorsa onun sevgisini başta bir sorgulamak lazım demek ki sizi cepte biliyor bu 1 ,2 ayda evlilik düşünmez kimse ki siz evlenmek amacıyla mı bir araya geldiniz bu da önemli bir soru yoksa sevgili olmak mı amaç bence seni oyalıyor tavrını koy ben evlilik niyetiyle bir araya geldim de yoksa birbirimizi oyalamayalımm de yani konuş çizgini çek yok o yok şu bahane diyorsa da bırak o adam evlilik düşünmüyor demektir araba senden önemliyse alsın arabasını kullansın boşuna zaman geçirmeKızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
Bunları da geçtim ben başta söyledim evliliğe giden bir ilişki istediğimi. O da ben de düşünüyorum ama birbirimizi iyi tanımalıyız falan dedi haklı da tabii. Ama ben 5,6 ay içinde tanıyıp evlenmek istiyorum. Biyolojik saatten dolayı (33 yaşındayım ) Geçikmişim gibi hissediyorum. Onun araba alma hayali var. 6 ay sonra alacağım falan dedi. Yani bu durumda evlilik daha da gecikecek gibi, kredi de çekecek vs Geç olacak ya da evlilik olmayacak bir ilişkiye emek vermek istemiyorum. Bunu ona nasıl demeliyim zamanla fikri değişir evlilik düşünür mü ya da ? Evlenince birlikte de araba alırız sonuçta ama o arabaya takmış durumda .
Benim için 2 sene, ama sana güzellik yapayım en az 1 sene diyeyim. :)Kaç ayda tanınır önerin nedir? Yani haklısın acele etmemek gerekiyor ama yaştan dolayı boşa emek vermek istemiyorum
Adam senle sevgili olduğunun farkında bile değil nerdeyse evlilik diyorsun. 2 ayda neresine güvendin?Kızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
Yok, konu sahibi adama bir araba alsın, kendisinin varsa direkt nikah dairesine gitsinler. :))
Yaşım geçiyor telaşıyla muhtemelen yanlış evlilik yapacaksınız adınıza çok üzüldüm zaten 33 yıl beklemişsin kendini layık gördüğün bu mu 2-3 yıl daha beklesen hiçbir şey kaybetmezsin senin bebek gibi sevilmeye ilgi görmeye hakkın yok mu ? Erkekler sevdiği kadını bulunca bunları kadının düşünmesinegerek kalmazKızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
İlk başta çok mu ilgiliydi yani. Yani ilkte çok yükselenlere de acele gelen acele gider diyorlar ya. Ya da o çok abartı ilgi yapmacık da diyorlarİki aylık sevgilide bı heyecan olur, ne bileyim bı ilgi olur, ki sizde yokmuş, ne konusu acacaksin, adamın öyle bı acelesi yok, biraz da bahane sunuyor gibi, evlenelim diye zorlayacak mısın?
Bende kısa sürede tanışıp evlendim ama ilgi alaka artarak gitti, aksi olsa yürümezdi.
Yani sizde ideal süre ne olmalı. Kaç ayda bir insanı tanışabiliriz. Evlenmek için evlensem şimdiye kadar evlenirdim inanın. İçime sinsin seveyim ve mantığıma da uysun tamam benim içinYanlış bir kafadasın.Yaşında gecikmişlik yok.Evlenmiş olmak için mi evleniyorsun mutlu olacağın insanla ömür geçirmek için mi.Daha bismillah 2 ay olmuş.Asıl senin acele etmemen lazım
Teşekkür ederim15 senedir evliyim düzenli Asla Günaydin İyi geceler falan yazmadim o da yazmadi
Bunlar kücük detaylar büyük resmi gör
Adam liste yapmis olabilir araba ev dügün gibi
33 yaş yasli gec degil bunu kafana takma
Evlenmek icin de evlen me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?