Sevgilime Evlilik Konusunu Nasıl Açmalıyım

Adam senle sevgili olduğunun farkında bile değil nerdeyse evlilik diyorsun. 2 ayda neresine güvendin?
Hemen evlenelim demedim ki benim önümdeki plan evlilik onunki araba . Az çok konuşmada anlaşılır ya niyetinin ne olduğu. Ama tam nasıl tanırım bilmiyorum ama çok uzasın da istemiyorum

İlgilenince de güzel ilgileniyor ama. Seviyorum mantığıma da uyuyor. Ekonomik şartlar zor ama ben ona çok takılmam

Konu sahibi adamın hal ve hareketlerinde bile istikrar yok. Evlenip bu adam aynı kişi mi diyenler muhtemelen yeterince tanımadan evlenenler,evlenince düzelir kafasında olanlar ve sizin gibi evlenmek için acele edenler.

Size gelince bir yandan seviyorum, mantığıma uyuyor diyorsunuz, diger taraftan böyle devam ederse olmaz içimde bir şeyleri oturtmam lazım diyorsunuz.

Sizin belli ki çok aceleniz var umarım bu eceleyle yanlış bir evlilik yapmazsınız. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
İlk başta çok mu ilgiliydi yani. Yani ilkte çok yükselenlere de acele gelen acele gider diyorlar ya. Ya da o çok abartı ilgi yapmacık da diyorlar
Yoo aşırı bı ilgi yoktu ama günaydın, iyi geceelr benden önce yazardı mesela, gün içinde nasılsın derste misin, çıkışta alayım kahve içelim gibi ara ara mesajları olurdu, ilk mesajlasmalar daha mesafeliydi ama görüşmeye başladıktan sonra daha yoğundu, düzenli konuşmak görüşmek isterdi, inan aşırı ilgili olanı da gördüm tirt çıkıyor ama eşim aşırı ilgiden ziyade düşünceli hissi veriyordu, evlendik 6 sene oldu hala hergün işteyken nasılsın, yoruldun mu, günün nasıl diye ya da canım sıkıldı yoğunum iki dk kafam dağılsın diye arar mesaj atar.

Senin sıkıntın sadece ilgi değil bence, adam istese belli eder zaten, iki ay kısa bı süre, arabayı bahane ediyor su an süreci uzatmak için, eminim halinden tavrından konuyu anliyordur, anlamak işine gelmiyordur, boşuna üzerine gitme

Anladım haklısınız teşekkür ederim

Gecikmişsiniz gibi hissetmeniz sebebiyle sizi tam anlamıyla istemeyen bir adamla evlilik ne kadar mantıklı bilemedim.Aynı yaştayız.Artık biraz daha mantıklı düşünmeniz gerekmez miydi?Adam tam anlamıyla sizinle ilgileniyor olsaydı sizinle ilgili planlar yapardı ve siz böyle sorular sormazdınız burada.Sizi gerçekten isteyen biriyle hayatınızı birleştirmeniz gerekir.Bununla da bitmiyor bir sürü kriter var ama siz daha temel konuyu bile atlamışsınız

Bu işin pazarlığı olmaz . Anlaşması da olmaz . Yıllardır tanışıp görüşen insanlar bile evlendikten sonra pişman olabilir sadece çocuk için evlenmek istiyorum diyorsunuz kısacası o zaman en akıllıca yolu direkt olarak görücü usulü ile çocuk isteyen bir insanla tanışamk ve evlenmek .

Mesaj olayı benım ıcın büyük sıkıntı. Bence acın konuyu ama konuyu kapatacaktır. Bı insanı 6 ayda tanırız ya. Bıyolojık yaş dıyıpte bulduğun bır pislıklede evlenme. O yaşı saati allah bılır.

Biyolojik saatin geçmesin diye 2 aydır tanıdığın adama evlilik baskısı yapmak biraz bencilce degil mi sence de? Senin biyolojik saatin bu bakalim adamınki geçiyor mu? Adamı ömrünü geçirecek kadar seviyor musun, sana uygun mu, bu adamdan baba olur mu bunları mı düşünsen once acaba? Birkaç ay daha geçiversin biyolojik saat bir sey olmaz. İstisnalar illa ki vardır ama iki ayda bana evlenelim baskısı yapan birinden ben kaçarak uzaklaşirdim herhalde.

Ek: ilişkiniz daha tam bir sevgililik aşamasında bile değil henüz flört dönemi gibi davranıyorsunuz. Gün içindeki arama konuşma rutininize bakarak söylüyorum

Yani sizde ideal süre ne olmalı. Kaç ayda bir insanı tanışabiliriz. Evlenmek için evlensem şimdiye kadar evlenirdim inanın. İçime sinsin seveyim ve mantığıma da uysun tamam benim için
En az bir yıl daha fazla olursa daha iyi tabi iyice tanımalı.İkinci ayda evlilik kafasına girmissiniz ilginç geldi bana.Evlilik düşündüğünüze göre 2.ayda içinize sinmiş.Diyecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…