Sevgilime inanmıyorum

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar bana yardım edin sevgilime inanmıyorum.Aslında inanıyorum ama bu sene okul bitti evde dura dura kafayı yiyorum galiba olan sinirimi ondan çıkıyorum.Çocuk akşama kadar çalışıyo bizim için ilerde güzel bi yaşantımız olması için çalışıyorum yoksa ben bilmiyomuyum diğerleri gibi gezip tozmayı diyo.Ben bu laflara bile kızıyorum sen beni sevmiyosun diyorum.Küsüp ağlıyorum kendimide onuda çok üzüyorum.
Bu sene askere gidecekti sırf benim yüzümden gitmedi bi saat bile konuşamasak küsüp ayrılalım diyosun nişanı takmadan gitmiycem dedi.Bende istiyorum onunla nişanlanmayı ama gereksiz kıskançlıklarım ve güvensizliğim yüzünden çarşıya bile çıksa kızlara bakıyosun diye gereksiz kıskançlıklar yapıyorum.Kanıtla diyorum hiç bişiy yapmıyo buluşmamız lazım diyo sadece tlf da görüşüyoruz ona inanmadığımı söyleyelden beri buluşmuyoruz o kadar ısrar ediyo evin önüne geliyo beni görmek için çıkmıyorum.
Bunları o yapsa bi dk bile durmaz ayrılırdım ama o hergün yorgun argın eve geliyo tam rahat edicem dinlenicem derken bide benle uğraşıyo üzülüy kadar anlatıyo beni sevdiğni annesinin üstüne yemin ettiriyorum ediyo.Ben gne buluyorum bişiyler.=((
Neyse kısa kesicem anlamışsınızdır durumu nasıl düzelicem ben bana bi akıl verin

Son düzenleme:
fazla naz aşık usandırır derler. yazık çocukcağızın sabrı taşar da yetti artık derse o zaman düzelirsiniz de inş o duruma gelmeyin.

sorun kısaca sende sanırım canım

biraz daha anlayıslı olup daha az kıskanabilirisn

Son düzenleme:
ewd sorun bende biliyorum.4,5 senelik bi ilişkimiz var benim okul bu sene bitti.Eskiden sürekli beraberdik okul çıkışları geliyodu dersaneden kaçıyodum bazen kaçamasam bile teneffüs araları bekliyodu.Ama sınavdan sonra iyi bi puan aldım üni ye gitme beni bırakma dedi bende açıköğretimden üni okuyorum.Çalışmamı istemiyo bi ara öyle bunaldım ki kendime zarar vermeye başladım.O zmn çalış ama evlenince yok dedi tmm dedim işe başladım ama ordakilerle anlaşamadım bi erkek vardı askerden gelmiş sürekli benle ilgileniyodu korktum bıraktım işi şimdi gene evdeyim yaa off=((

şimdi bile benle uğraşıyo 2 saat arkadaşlarıyla oturdu beni unuttu die demediğmi bırakmadım ben hiç böyle yapmazdım yaa=((
Buraya böyle yazıyorum ama ona neler neler diyorum oooff

cnm kafanı dağıtabılcek bişiler bulsan ıı olur bnce bu cocuk senı sewıyo gerçekten..yoksa bole selere hangı erkek dayanabilir ki? bı kursa falan gıt wakıt gecırcek bişiler bul..

şimdiden yaptıklarınızdan pişmanlık duyuyorsunuz ileride sizi bu sebeple bırakırsa inanın bunu kaldıramazsınız.
sizin anlattığınız gibisi zor bulunur canım bence değerini bil ne fazla şımart ne de böyle delirt.
en iyisimi siz bir doktordan yardım alın belki faydalı olur yoksa yazık edeceksizniz sevginize.
Bu arada arkadaşınız bu kadar müsamaha göstermeseydi sizde bu kadar abartamazdınız diye düşünüyorum
yanılıyomuyum

sen böyle devam edersen bu cocugu kayip edersin.. sonra basini taslara vursanda yaramaz
gereksiz yere kiskanmalarini bence kontroll altina al .. okadar seni sevdigini anlatiyorsa baska kizlara bakcagini sanmiyorum.. ona güvenmelisin.. kafana yerlestirmelisin..
ayricada anlayisli ol bence biraz, bak sizin geleceginiz icin sabahtan aksama kadar calisiyor, keyfi icinmi calisiyor? sizin icin calisiyor! hergün öpüp basina koyman gerekir.. bunu bu devirde kim yapar kolay kolay... benim sevgilimde sabahtan aksama kadar calisiyor sirf bizim icin.. herzaman bizim icin dayanaiyorum askim ilerde bebegimizde olunca güzel hayat yasiyalim diye der.. bende allah razi olsun diyip onu mutlu ederim güzel seyler söylerim destek veririm.. günler olur 5-6 gün telefonda sesini duymadigim olur ölürüm özlemden, zaman zamam bende zamanin yok iste söyle iste böyle sevmiyorsun falan derdim ama artik biraktim cok sükür cünkü bizim icin calisan birine o yorgunluguyla bende güzel söz duymak isterken neden zaman yok su yok bu yok diyimki? yazik günah.. sende aklini basina al derim nankörlük bencillik etme.. sizin icin calisiyorsa allah razi olsun de destek ver yaninda ol.. gereksiz kiskancliklar yapipta basina kakarsan sogur ve onu kayip edersin.. erkekler cok cabik bunalir nekadar severse sevsin bi dereceden sonra bunaliyorlar ve ipler kopuyor.. benden söylemesi.. son pismanlik neye yarar demissler.. cok naz asik usandirir demisler.. :97:

Sen bunları istemsizce mi yapıyorsun ?
Adam kapının önüne geliyor ve çıkmıyorsun dışarı.
Bence derdi olan o. Biraz daha anlayışlı olmalısın.
Çünlü onu kaybedebilirsin. Bu senin elinde olan birşey.
Sen yapmazsan kimse yardımcı olamaz sana.
Dene bi ya. Ben aşkıma melek gibi olucam de.
Onu mutlu etmek için herşyi yapıcam de.
Madem sende seviyorsun bu kadar.. Adam da adam gibi bir adam.
Bu aşkı saçmalıklarla harcaman gerek yok.
Melek ol ona. Bak zaten senin de içinde var bu.
Huysuzluk ediyorsun. Bunu kendinde biliyorsun. burdan belli içinde iyi birşeyler olduğu.
Biraz zorlasan herşey yolunda gidicek emin ol.

ben bundan hiç bişey anlamadım.olayları o kadar objektif görüyorsun ki her cümlende çocuğu haklı çıkarmak için büyük çaba göstermişsin.nasıl oluyor da kendine saçma aykırı mantıksız gelen şeyleri yapabiliyorsun anlamış değilim.ya fazla şımarıklık yapıyorsun ya da kişilik bozukluğu falan olabilir bi psikiyatriste gitmeni öneririm

canım sana olan aşkını biyere kadar ispat etmeye çalışacak ondan sonra yeter artık diyecek emin ol.seninki bıraz şımarıklığı giriyor bu kadar sevip kıskanıp ne demek görüşmemek,kapıya çıkmamak.sıkarsın.bu durum atamamen senin mekuliyetsizliğinle alakalı sürekli onu nüşünüp napıyo,kızlara bakıyomu,böyle olmaz unutma sevmeyen bir erkeği zorla bir dakika tutamazsın.bu yüzden bir an önce kendine meşguliyet bul sevgilin senin hayatının sadece bir parçası senin hayatta başka uğraşların da olmalı

ya sen onu gercekten seviyomusun, bana sanki ayrilmak icin elinden geleni yapiyomussun gibi geldi??! ya fazla simariklik yapiyosun ona karsi yada ayrilmak icin elinden geleni yapiyosun! eger onu gercekten seviyosan bence hemen vaz gec bu huyundan kendine evde oyalanacak biseyler bul, disari cik, ne bilim yeterki bu kadar kiskanc ve simarik olma

bence evde oturmaktan bunalıma girmişsin.ben işe başlamadan önce sürekli aynı şeyleri yapmaktan kafayı sıyıracaktım.hergün aynı geçiyordu,hatta günleri bile karıştırmaya başlamıştımneyse ki çalışıyorum yani uğraşacak birşeyler buldum.seni gerçekten çok iyi anlıyorum.erkek arkadaşına da böyle davranmanın sebebi bence sıkıntıdan,yapacak bişey bulamıyorsun ve çocuğa yükleniyorsun.onunla uğraşıyorsun,neyse ki çocuk anlayışlıymış başka erkek olsa bu kadar şeye daynamazdı.sana tavsiyem bir işe gir,iş yoksa el işleriyle uğraş örgü dantel falan hatta erkek arkadaşına atkı,bere,kazak falan ör bence çok hoşuna gider:) aöf derslerine çalış,boş durma yani,anca kendini böyle düzeltirsin diye düşünüyorum.gez toz dışarı çık yanii.bu kadar sorun haline getirilecek bişey yok.hayat kısa mutlu olmaya çalış.

Son düzenleme:
böyle devam edersen erkek arkadasin seni birakir.. biyere kadar altan alip seviyorum der sonra eeeeeh yetti beee yettti deyip tekmeyi vurursa sana hic aglama bence evde sIkIliyorsan kendini mesgul edecek seyler bulmalisin, sen tam aksine onun üzerine gidiyorsun zamanin yok ilgilenmiyon vs vs gibisinden.. zaten isten yorgun adam birde gelip basina kakiyorsun valla acikcasi kimse katlanmaz buna bende kendine ceki düzen vermelisin.. hemde cok ACIL

Arkadaşının yerine kendini koymalısın ve ona göre davranmalısın.
Boşluktan olabilir, işe girebilirsin veya kurslara devam edebilirsin.
Yine de olmuyorsa tedavi boyutunda olabilir. İhmal etmemelisin.

Canım inan bana ben o kadr kıskancım kiii..eşimde öyle..ama hayatı brbrimize zindan etmedik.hiç bi zamanda ooff yetti bu kıskançlık demedik.hee kaynanam görümcem vs bana çook kıskançsın diyo ama kendi oğullarını görmüyolar öncelikle kendi kıskançlıklarını hesaba katmıyorlar..her neyse..biz eşimle aşırı kıskancızdırr.ama kesinlikle güven sorunu yokturr..o yüzden nereye gittin beni sevmiyosun her dk gezelim vs. konuşmaları olmaz..sen böyle yapmaya devam edersen çocuk bıkar..yakında o da sana deer beni sevmiyosun diye.kendi kendine düşün bence.yoksa ikinizede yazık edersin çocuğun canına tak eder valla...bende arkadaşları çağırdğı zman keşke gitmese derim hiç yanımdan ayrılmasa isterim..ama şunu düşünürüm..nasılsa hep benimle beni çok seviyor ona çok güveniyorum arada sırada arkadaşlarıyla görüşmesi en doğal hakkı..bu şekilde düşünmeye başla bence.eğer çocuk bu kadar zaman katlandıysa seviyordur.o sana bu şekilde anlayış gösteriyorsa sende onun için fedakarlık yapmalısın bence.cidden kendini frenlemelisin artıkk Allah yardımcın ollsunn..

Son düzenleme:
bende biara öleydim şimdi bıraktım olgunlaşmayla ilgili bu işler bence...

evet arkadşım kesinlikle olgunlaşmayla alakalı..o kadr sinir olurdum ki arkadaşlarının yanına gitmesine.ikide bi arardım delirtirdim gelsin diye.keşke yapmasaymışım insan olgunlaştıkça saçma geliyor işte..hee yine kıskanmıyor muyum..hemde nasıl kıskanıyorum fazlasıyla..işte herşey olgunlaşmayla ve insanın isteğine , anlayışına bağlı ..

evet insan olgunlaştıkltan sonra kıskançlığı değişmiyor sadece bu eskiden yaptığımız davranışarı yapmak saçma geliyor içimizen gelmior bunları yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…