Aklımdan Çıkmıyor.

Eşimle 17 senedir birlikteyiz. İlk flört dönemlerimizde bizim tanışmamıza vesile olan ortak bir kız arkdaşımız vardı. Sürekli birliktelerdi,önceleri ben dahil kampüste herkes onları sevgili sanıyordu ama arkadaşlarmış. Öyle söylediler. Sonra biz eşimle aşık olduk vs. Flört etmeye başladık. Ancak bu kız arkdaşımın -ismi Ayşe olsun- eşime karşı davranışları hoşuma gitmiyordu. Gereksiz el şakaları,laubali hareketler,bana ben sarışın renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyorum diyordu ki benim eşimi tarif ediyor aslında vs. Dahası eşim de ona el şakası vs yapardı. Sürekli birlikteydik o dönem... Bir ara ben staj yapıyordum, eşim staj yaptığım şehre gelince onu da getirmek istedi keza Ayşe de gelmek istedi,e bi durun dedim yani... O zaman sevgilim olan eşime rahatsızlığımı dile getirdim ki hislerim beni yanıltmaz. Abarttığımı söyledi. Ama ben Ayşe ile konuşup bu durumdan rahatsız olduğumu,hareketlerini normal karşılamadığımı söyledim ve yapı olarak da hiç de gereksiz yere kıskançlık yapacak biri değilimdir. Ama abartı boyutta davranışları vardı. Her neyse o dönem tartıştık,sonra özür diledi,beni anladığını söyledi,epeyce bi dil döktü,tekrar arkadaşlığımıza devam ettik. Benim üniversite bitti,memelketime döndüm, onlar aynı şehirde kaldı. Biz görüşüyoruz tabi Ayşe ile de... Sonra ben bi şekilde irtibatımı kopardım çünkü gereksiz muhabbetlere girişti. O zamanlar msn vardı bilen bilir,görüntlü görüşüyoruz mesela kıyafetim böyleymiş,bu rengin üstüne şunu giymeliymişim,kıyafetim yoksa bana eskilerinden gönderebilrimiş vs. E kopardım ben de tabi. Esas meseleye şimdi gelelim.

Eşim seneler sonra Ayşe'nin O'na aşık olduğunu itiraf etti. Biz flört etmeye başlayınca Ayşe'nin bunu kabul etmediğini,hala eşimi kazanmak için bizi ayırmaya çalıştığını ama eşimin onu sadece arkadaş olarak gördüğünü vs. anlattı. En önce bi şok gibi bişiy oldu zaten biliyordum ben gibi düşündüm. Emin olun 1 ay filan geçti üstünden ben hala net düşünemiyordum. Sonra kafama balyoz gibi indi. Eşim aslında ikimizi birden idare etmeye çalışmış arkadaş ayağına... şimdi bunu ona söylesem asla kabul etmez. Ama biliyordu onu sevdiğini ve buna rağmen gözümün önünde cilveleştiler,yakılaştılar ve arkadşız dediler. Bne yapmış olsaydım eşim kapı dışarı ederdi beni,ahlaksızlık bu... Düşündükçe delirecek gibi oluyorum ve ben bu itirafı 1 yıl önce öğreniyorum. 2 evladım var. Eşimle aynı yastıkta,yatakta yatmak istemiyorum.Sevişmekten tiksiniyorum. Şartlarımı olgunlaştırıp,boşanmak istiyorum,iş durumlarım çok çetrefilli. Mecburen durmak zorundayım 657 memurum ve tayin işimi oldurmaya çalışıyorum. İşyerimde mobbing,evde güven yok,huzur yok. Psikolojim leş gibi...
Tek sorununuz bu değil bence

Bunun dışında eşinizle başka bir sorununuz yoksa lütfen boşanmyin değer mi ya? Yıllar geçmiş üstünden bahane etmeyin bunu. O zaman gençti, gençlik aklı ile çekindi belki.
Unutun gitsin bence

Konu o değil ki. Konu bundan konu sahibinin haberdar olmaması.. Hissettiği şeylere kuruntu gibi yaklaşılıp manipüle edilmesi.
Bi kadın ve erkek çok iyi arkadaş olabilirler.
Hatta aynı arabaya atlayıp benim yanıma da gelebilirler. Ama aynı arabada flörtleşerek geliyorlarsa batsın böyle arkadaşlık. Kaldı ki konu sahibinin eşi masumsa dahi ona karşı hisleri olan biriyle sevgilisinin yanına gitmeyi teklif etmesi de anlamsız.
Ben konu sahibini anlıyorum. Kendine kuruntu yaptığı İçin belki kızdı 17 yıl önce ama şüphelerinin yersiz olmadığını şimdi öğreniyor. Belki boşanılacak bi mesele değil ama güven sarsıcı
Şahane ifade etmişsiniz çok teşekkürler. Aynen yazdığınız gibi... Kuruntu gibi yaklaşıldı,kötü niyetli oldum,her şeyi yanlış anlayan taraf ben oldum. Keşke öyle de kalsaydı...

Bilemiyorum. Sorsam da eşim geçti demez zaten. Benim derdim kandırılmış hissetmem,gururumun incinmesi. Ben zaten cepteydim,kızın ona aşık olduğunu bile bile gözümün içine baka baka yalan söylemesi, arkadaş ayağına egosunu tatmin etmesi. Yoksa ikisi de umrumda değil.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ama ayşenin şucu yok, o zaman neden anlamadın, olabilir vs diyenleri asla anlamıyorum.
Direk konu sahibini suçlayalım, bunu mu kıskanıyosun vs deyip küçümseyelim, eşimizle kocamızla fingirdeşebilirler bu mu sorun gibi bi rahatlık, bi genişlik...
Üç kişi falan var böyle onlarında bi ayşe olduğunu düşünüyorum. O yüzden bazı yorumları dikkate almadan geçmek lazım.Ayşeler ayşelerle kalsın bizim konumuz derdimiz o değil.
Bizim konumuz durumun farkına vardığınızda şiddetle karşı çıkılmış, bunun üzerine samimiyetleri devam ettirilmiş ve şimdi bunun yani tüm hissettiklerinizin doğruluğu teyit edildiğinde kendisine saygısı olan her bir insan gibi kandırılmış hissetmeniz.Eşinizin ne kadar pis bir oyunun içine sizi dahil etmiş olduğunu farketmeniz, o zaman ne kadar da masum yaklaştığınızı aslında aşkla, sevgiyle, masum hareket ederken aslında nasıl bir oyuna dahil edildiğinizi farketmenin mide bulantısı içinde olmanız...
Yanına eklediğiniz gözle aldatmak, riyakarlık ve muhtemelen sevgisizlik şimdi bu konuyu daha da içselleştirmenize sebep oluyor.
Evet 17 sene iki çocuk ama artık sevmek bir yana dursun mide bulandıran bir adamla bir ömür.
Devam ederseniz farklı yerlerinden hastalık sahibi olan birine dönüşürsünüz.Sürekli tükenir, hastalanır, mutsuzluktan ağrı, acı hissedersiniz.
Aslında bu hazımsızlığın tepkimesi olucaktır ve eminim çocuklarınız sağlıklı bir anneyle daha mutlu olurlar.
O yüzden maddi durumunuzda el verirken yeniden yeşili, güneşi seveceğiniz günlere kavuşmak için arkanıza bakmadan gitmeniz en iyisi olucaktır.

Esiniz yalan söylüyor olabilir mi? Belki egosunu tatmin etmek veya sizi incitmek icin söylemis olabilir mi? Belki kız asık degildir, sevmemistir ama kocanız sizi yaralamak icin söylemis olabilir mi? Olabilir. Hic düsündünüz mü belki kocanız kıza asıktı kız hic yüz vermedi arkadaş kalalım diye kocanıza teklif etti? Kocanız bana hic güven vermedi. Bide durup dururken bunu dile getirmesi ne alaka?

Eski konularınıza baktım da bu evlilik yürüyecek halde degil.

Karaya oturmuş bir gemiyi yürüsün diye iteklemenin bir manası yok, noktalayın.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ama ayşenin şucu yok, o zaman neden anlamadın, olabilir vs diyenleri asla anlamıyorum.
Direk konu sahibini suçlayalım, bunu mu kıskanıyosun vs deyip küçümseyelim, eşimizle kocamızla fingirdeşebilirler bu mu sorun gibi bi rahatlık, bi genişlik...
Üç kişi falan var böyle onlarında bi ayşe olduğunu düşünüyorum. O yüzden bazı yorumları dikkate almadan geçmek lazım.Ayşeler ayşelerle kalsın bizim konumuz derdimiz o değil.
Bizim konumuz durumun farkına vardığınızda şiddetle karşı çıkılmış, bunun üzerine samimiyetleri devam ettirilmiş ve şimdi bunun yani tüm hissettiklerinizin doğruluğu teyit edildiğinde kendisine saygısı olan her bir insan gibi kandırılmış hissetmeniz.Eşinizin ne kadar pis bir oyunun içine sizi dahil etmiş olduğunu farketmeniz, o zaman ne kadar da masum yaklaştığınızı aslında aşkla, sevgiyle, masum hareket ederken aslında nasıl bir oyuna dahil edildiğinizi farketmenin mide bulantısı içinde olmanız...
Yanına eklediğiniz gözle aldatmak, riyakarlık ve muhtemelen sevgisizlik şimdi bu konuyu daha da içselleştirmenize sebep oluyor.
Evet 17 sene iki çocuk ama artık sevmek bir yana dursun mide bulandıran bir adamla bir ömür.
Devam ederseniz farklı yerlerinden hastalık sahibi olan birine dönüşürsünüz.Sürekli tükenir, hastalanır, mutsuzluktan ağrı, acı hissedersiniz.
Aslında bu hazımsızlığın tepkimesi olucaktır ve eminim çocuklarınız sağlıklı bir anneyle daha mutlu olurlar.
O yüzden maddi durumunuzda el verirken yeniden yeşili, güneşi seveceğiniz günlere kavuşmak için arkanıza bakmadan gitmeniz en iyisi olucaktır.
ne sacma sapan konusuyosunuz siz ya konu sahibine oo cok haklisin kocani hemen bosa demeyen herkes baskasinin kocasiyla mi fingirdesiyor demek? bu ne bicim bi kafa yapisi duzgun konusun hatta bence ozur dileyin bu konuya yorum yapan insanlardan. terbiyesiz.

ne sacma sapan konusuyosunuz siz ya konu sahibine oo cok haklisin kocani hemen bosa demeyen herkes baskasinin kocasiyla mi fingirdesiyor demek? bu ne bicim bi kafa yapisi duzgun konusun hatta bence ozur dileyin bu konuya yorum yapan insanlardan. terbiyesiz.
😅😂
Boşanma diyenlere değildi sözüm.
Ben başka bişey anlattım.Bence anlamış ve saçma bi yerden savunuya geçmişsin.
Son kelimen senin tasvirin benim değil

Son düzenleme:
😅😂
Boşanma diyenlere değildi sözüm.
Ben başka bişey anlattım.Bence anlamış ve saçma bi yerden savunuya geçmişsin.
Son kelimen senin tasvirin benim değil
yok cok net bir sekilde sizin terbiyesizliginiz soylediginiz sey. insanlara milletin kocasiyla fingirdesiyorlar demenizin baska aciklamasi olamaz. hem terbiyesiz hem seviyesizsiniz. yazik beyninize.

yok cok net bir sekilde sizin terbiyesizliginiz soylediginiz sey. insanlara milletin kocasiyla fingirdesiyorlar demenizin baska aciklamasi olamaz. hem terbiyesiz hem seviyesizsiniz. yazik beyninize.
Bence anlamışsın diyorum onu da anlamıyo.
Eveet kaldı iki kişi ezikliğini beğenilme arzusuyla bastırmya çalışan iki kişi, sonra burada konuların altına damlayıp ne var ki diyen iki kişi, başkalarının eşleriyle vsyle flörtözlüğü sonuna kadar savunan normal gören, iki kişi daha var işte
Senin yüzleşmene sevindim
Kendi kendine çıldır muhatabım değilsin yazmıcam yalnızca acırım bu ezik duygularına

Bence anlamışsın diyorum onu da anlamıyo.
Eveet kaldı iki kişi ezikliğini beğenilme arzusuyla bastırmya çalışan iki kişi, sonra burada konuların altına damlayıp ne var ki diyen iki kişi, başkalarının eşleriyle vsyle flörtözlüğü sonuna kadar savunan normal gören, iki kişi daha var işte
Senin yüzleşmene sevindim
Kendi kendine çıldır muhatabım değilsin yazmıcam yalnızca acırım bu ezik duygularına
ya yuru git cocugunu falan pispisla sen lohusa depresyonundan cikmaya calis. hormonlarin etkisi azalinca biraz normal dusunmeye baslarsin. senin gibi dusunmeyen herkes kocanla fingirdesmeye calisiyormus gibi kocani dunyanin merkezi gormezsin belki ezikligin gecer.

ya yuru git cocugunu falan pispisla sen lohusa depresyonundan cikmaya calis. hormonlarin etkisi azalinca biraz normal dusunmeye baslarsin. senin gibi dusunmeyen herkes kocanla fingirdesmeye calisiyormus gibi kocani dunyanin merkezi gormezsin belki ezikligin gecer.
Lafı yine gtünden anlaman çokhoş saçma sapan yerlere uçurman hele tam şizofrenik.
Çocuğum yok, lohusa değilim.Senin gibiler kurban olsun lohusalara.
Milleti genelleme aynaya bak kendini bir şey sanan ruhu midesi geniş
Eski yorumlarından her konuya yaptığın yorumlarından ne olduğun anlaşılıyo kaybol

Lafı yine gtünden anlaman çokhoş saçma sapan yerlere uçurman hele tam şizofrenik.
Çocuğum yok, lohusa değilim.Senin gibiler kurban olsun lohusalara.
Milleti genelleme aynaya bak kendini bir şey sanan ruhu midesi geniş
Eski yorumlarından her konuya yaptığın yorumlarından ne olduğun anlaşılıyo kaybol
17 sene onceki seye kafayi takmayin dedik diye mi midesi genis oldum ahsjshsjshssh yazik yahu konustugun laflarin cirkinliginden haberin yok. kimin kuyruk acisini cekiyorsun belli degil ama ben senin varos mahallendeki arkadaslarindan degilim. duracagin yeri bilirsin bundan sonra konusurken. optum seni.

17 sene onceki seye kafayi takmayin dedik diye mi midesi genis oldum ahsjshsjshssh yazik yahu konustugun laflarin cirkinliginden haberin yok. kimin kuyruk acisini cekiyorsun belli degil ama ben senin varos mahallendeki arkadaslarindan degilim. duracagin yeri bilirsin bundan sonra konusurken. optum seni.
Sen seviyeli konuştuğunu mu sanıyosun😅😅
Seviye anlayışın 👏
Kafayı takmayın mı dedin
Ya boşver tüm bunların sonunda kendini bilmeni sevdim pis ruhunu al da kimseyi zehirleme buralarda ayrıca öpme beni tiksinirim.
Ezik ruhunu da bir sorugula şirazeyi kaydırmışsın yorumlarında daha kendine saygın yok.Her şeyi onaylamayı (eski yorumlarınıda dahil ediyorum, bu konu değil sadece ) kendine güvenen kadın olmak sanıyosunuz.

Seviye anlayışın 👏
Kafayı takmayın mı dedin
Ya boşver tüm bunların sonunda kendini bilmeni sevdim pis ruhunu al da kimseyi zehirleme buralarda ayrıca öpme beni tiksinirim.
Ezik ruhunu da bir sorugula şirazeyi kaydırmışsın yorumlarında daha kendine saygın yok.Her şeyi onaylamayı (eski yorumlarınıda dahil ediyorum, bu konu değil sadece ) kendine güvenen kadın olmak sanıyosunuz.
E sen yıllar önce eşin seni diğer kadınla tanistirmayi teklif edip reddeden, buna rağmen hala evli olan üye değil misin? Daha geçen gün anlatmiştin .... Şaşırdım şimdi burdaki çıkışlarına :-)ya da gocunmana şaşırmadım mı demeliyim, bilemedim.

E sen yıllar önce eşin seni diğer kadınla tanistirmayi teklif edip reddeden, buna rağmen hala evli olan üye değil misin? Daha geçen gün anlatmiştin .... Şaşırdım şimdi burdaki çıkışlarına :-)ya da gocunmana şaşırmadım mı demeliyim, bilemedim.
Hah geldi 2. Numara da bu ikisine dikkat edin üçüncüyü bekliyorum😂
Eski konularıma bak bari öyle salla ne salladın be
Kendi çapında laf sokmuş bi de 😂😂
Tam bir tencere kapaksınız.
Anlattığınız konu benim konum değil ben daha 4 senelik evliyim.Biri lohusa der biri bilmem ne
3. De gelir birazdan
Kendinizin farkında olup saçma savunularla bastırdığınız şeyler bi kaç cümleye bakıyo işte böyle
Acınası haldesiniz.

Seviye anlayışın 👏
Kafayı takmayın mı dedin
bu kadar beni takip etmen gozlerimi yasartti. simdi asagidaki yorumu okuyunca netlesti neden kudurdugun ahjsshsjsh merak etme herkesin kocasi seninki gibi degil, belki de o yuzden konuyu senin kadar icsellestiremedim. kuyruk acisi dedigimde hakliymisim demek.

Hah geldi 2. Numara da bu ikisine dikkat edin üçüncüyü bekliyorum😂
Eski konularıma bak bari öyle salla ne salladın be
Kendi çapında laf sokmuş bi de 😂😂
Tam bir tencere kapaksınız.
Anlattığınız konu benim konum değil ben daha 4 senelik evliyim.Biri lohusa der biri bilmem ne
3. De gelir birazdan
Kendinizin farkında olup saçma savunularla bastırdığınız şeyler bi kaç cümleye bakıyo işte böyle
Acınası haldesiniz.
E tamam işte , diğer kadınla tanışma teklifini reddettikten sonra 3 yıl geçmiş, hala evlisin. Kendi konunda değil, başkasının konusunda anlatmıştın, arabalı bir konuydu...Hesap tutuyor, ben uydurmadim sen anlattın bunu bacım. Buradaki kimsenin midesi senin kadar geniş ve acınası değil bence ama yine de sen bilirsin...Bize hakaret ettikçe kuyruk acın azaliyorsa devam et , ne diyelim.

Son düzenleme:
1 sene önce de öğrenseniz üstünden geçmiş 17 sene. Bahane gibi geldi bana açıkçası. Siz erkek eşiniz kadın olsa konu bu şekilde eşim boşanmak istedi 17 sene önceli bir durum yüzünden dese eşinizin sizi boşayası varmış bahane arıyor yazardım.

Back
X