• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımdan Çıkmıyor.

Hanımefendi 2 evladınız var taa nuh nebiden kalmış olayı canlandırıp boşanmak mı istiyorsunuz bence siz ayrılmak istiyor bahane üretiyorsunuz sorun buysa tabii
17 sene önce
ben 1 sene önce ki aklımı beğenmiyorum
17 sene önce olmuş
şuana bakın lütfen

ayşe şu an ne düşünüyor bilmem ama ben olsam bende boşanmak isterdim çünkü az bi mantıklı düşününce insan anlıyo o zamanlar ayşenin sevdigini bildigi halde yanında tutmuş abartıyosun diyerek baskılamış. madem aşık oldugunu biliyosun neden abartma diye yalandan konuyu kapatmaya çalişiyosun. belli ki o zamanlar ayşeyide elinde yedek tutmak istemiş. yada bazı erkek tipleri vardır bu şekilde ego kasar herkese mavi boncuk dağıtır çaktırmadan. huyu bu olanın sonradan değişme huyu yok gibi bişey. aldatma potansiyeli yüksek erkek tipi. zaten kadının içinede dert olmuş artık aklından çıkaramaz bu düşünceleri. her gün zindan o ev yazık
Anlaşılmak müthiş bir duygu… Çok teşekkürler. Zaten güvenim yok eşime,epey zaman önce yitirdim. Aldatmadı bugüne kadar veya ben yakalamadım bilemiyorum ama gözleriyle defalarca ihanet ettiğine şahit oldum. Şartlarımı olgunlaştırdıktan sonra yapacağımı biliyorum ben.

Elbette var. Çözeceğim. Hepsi geçecek,bitecek. Zamana ve sağlıklı düşünmeye ihtiyacım var. Bu nedenle kafamı güzelce toparlamalıyım. Nelerden geçtim bir bilseniz...
Umarım en mutlu olacağın şekilde sonuçlanır.
Evlilikte sınanmak en zor şeylerden gerçekten.
Yine söylüyorum, ben eşinin seni aldattığını veya ikinizi idare ettiğini düşünmüyorum, kendisini sevdiğini bildiği kızla arkadaşlığını bozmamış, istese onunla olurdu, o varken seninle olmak istemiş, biraz düz düşünmek lazım bazı şeyleri. Şu an sağlıklı dusunemedigin icin en kotu ihtimalleri dusunuyorsun sanırım, biraz sakinleşmeyi beklemek, gerekirse destek almak en iyisi olacaktır.
Bir de bunu çevrenle paylaşmamanı öneririm, insanlar unutmuyor ve o iliskiye saygı duymuyorlar yeniden, bi şeyler yoluna girince insan bu kez de bunu takabiliyor kafaya.

Umarım en mutlu olacağın şekilde sonuçlanır.
Evlilikte sınanmak en zor şeylerden gerçekten.
Yine söylüyorum, ben eşinin seni aldattığını veya ikinizi idare ettiğini düşünmüyorum, kendisini sevdiğini bildiği kızla arkadaşlığını bozmamış, istese onunla olurdu, o varken seninle olmak istemiş, biraz düz düşünmek lazım bazı şeyleri. Şu an sağlıklı dusunemedigin icin en kotu ihtimalleri dusunuyorsun sanırım, biraz sakinleşmeyi beklemek, gerekirse destek almak en iyisi olacaktır.
Bir de bunu çevrenle paylaşmamanı öneririm, insanlar unutmuyor ve o iliskiye saygı duymuyorlar yeniden, bi şeyler yoluna girince insan bu kez de bunu takabiliyor kafaya.
Haklısınız. Yapı olarak da bohçasını herkese açabilen biri de değilim zaten. Değerli yorumlarınıza çok teşekkürler❤️

Konularına bakıp geldim. Bu evliliği sürdürmek artık mümkün değil haklısın. Elinden geleni yapmışsın.Bundan sonrasında artık plan yapıp uygulama zamanı.

Aşık olduğnu biliyormuş ve bile bile bana yalan söyledi benim şüphelenip bu kız sana aşık mı dediğim zamanlar, asla demişti. Eşimle konu nerden açıldı net hatırlamıyorum. Neden anlattı onu da bilmiyorum. Bunu da düşünüyorum. Sorduğumda oldu bitti diyor.
İkimizi idare etmiş derken aralarında birşey geçmiş mi?

İkimizi idare etmiş derken aralarında birşey geçmiş mi?
Bilemiyorum. Sorsam da eşim geçti demez zaten. Benim derdim kandırılmış hissetmem,gururumun incinmesi. Ben zaten cepteydim,kızın ona aşık olduğunu bile bile gözümün içine baka baka yalan söylemesi, arkadaş ayağına egosunu tatmin etmesi. Yoksa ikisi de umrumda değil.

Bilemiyorum. Sorsam da eşim geçti demez zaten. Benim derdim kandırılmış hissetmem,gururumun incinmesi. Ben zaten cepteydim,kızın ona aşık olduğunu bile bile gözümün içine baka baka yalan söylemesi, arkadaş ayağına egosunu tatmin etmesi. Yoksa ikisi de umrumda değil.
Anlıyorum ama yıllar sonra herşey iyi karakteri oturmuş biri olsaydı çok büyütmezdiniz belki. Sizin başka sorunlarınız da var. En iyisi ayrılmanız. Sonuna kadar haklısınız.

1 sene önce öğrendim ben. Ayrıca çok büyük aşkla başladık,aylarca koştu peşimden,yurdumun önünde sabahladığını bilirim. Dolayısıyla 2 kişi arasında tercih gibi bi durum söz konusu değil. Olsa bile yolu bu olmamalı.
eee o kadar koşturmuşsunuz belki duygusal anlamda hislerinizden emin olmak istedi, bir arkadasını da kaybetmek istemedi. abarttığınızı düşünüyorum ama tabi yaşayan bilir

Eşinizin yaptığı şerefsizlik gerçekten sizi aptal yerine koymuşlar madem flirt etmek istiyorlardı etselerdi sizi hiç karıştırmasalardı.başka şeylerde barsa itiraf etmediği hiç şaşırmam.

Yıllar geçmiş artık eşinizin aklına bile gelmiyodur ayşe artık büyüdünüz olgunlaştınız o gün ki eşinizle siz aynı kişiler değilsiniz 2 tane evladınız var lütfen daha mantıklı düşünün derim.

baska hicbir sorun yok sadece bunun icin mi bosanmak istiyorsunuz?

17 sene once, universite zamanindan bahsediyoruz. eger cok buyuk bir askla iliskiye baslamadiysaniz insanin iki kisi arasinda kalmasi cok normal. sonucta herkes birilerinin tercihi. bana fazla dramatik geldiniz. baska seyler varsa bilmiyorum tabi.
Konu o değil ki. Konu bundan konu sahibinin haberdar olmaması.. Hissettiği şeylere kuruntu gibi yaklaşılıp manipüle edilmesi.
Bi kadın ve erkek çok iyi arkadaş olabilirler.
Hatta aynı arabaya atlayıp benim yanıma da gelebilirler. Ama aynı arabada flörtleşerek geliyorlarsa batsın böyle arkadaşlık. Kaldı ki konu sahibinin eşi masumsa dahi ona karşı hisleri olan biriyle sevgilisinin yanına gitmeyi teklif etmesi de anlamsız.
Ben konu sahibini anlıyorum. Kendine kuruntu yaptığı İçin belki kızdı 17 yıl önce ama şüphelerinin yersiz olmadığını şimdi öğreniyor. Belki boşanılacak bi mesele değil ama güven sarsıcı

Konu o değil ki. Konu bundan konu sahibinin haberdar olmaması.. Hissettiği şeylere kuruntu gibi yaklaşılıp manipüle edilmesi.
Bi kadın ve erkek çok iyi arkadaş olabilirler.
Hatta aynı arabaya atlayıp benim yanıma da gelebilirler. Ama aynı arabada flörtleşerek geliyorlarsa batsın böyle arkadaşlık. Kaldı ki konu sahibinin eşi masumsa dahi ona karşı hisleri olan biriyle sevgilisinin yanına gitmeyi teklif etmesi de anlamsız.
Ben konu sahibini anlıyorum. Kendine kuruntu yaptığı İçin belki kızdı 17 yıl önce ama şüphelerinin yersiz olmadığını şimdi öğreniyor. Belki boşanılacak bi mesele değil ama güven sarsıcı
bilmiyorum sahsen ben iki sene once forumda yazdigim seyleri gorunce bile bazen cringe oluyorum resmen cocukmusum diye, kendi universite donemimi hatirliyorum hic ciddi iliski bilincinde degildim, belki esi de oyleydi. 17 senede insan degisir. o zamanki akliyla simdiki bir olmaz. belki en basta konu sahibine takilmalik biri olarak bakiyordu bilemeyiz hicbirini.

ama zaten esinin tek sorunu bu degilmis o yuzden bosanmalarinda yarar var bence de.

Back
X