keşke msn den deneme olayına hiç girmeseydin...bence o senin oldugunu anladıgı için o kızla konuşmaya devam etmiş... onun eline koz vermiş olmuşsun böylece... erkekler deneme olaylarından hiç hoşlanmaz..bi de şöyle düşün,ayrılmışken tabii ki yeni bir kız arkadaşı bulabilir..erkekler acı çekmekten çok korktukları için,hemen yeni bir kızla tanışmak isterler ki eski sevgili acısı çekmesinler... bence şu an senin yanındaysa seni seviyordur..ama bide şöyle bişey var,düşüncelerini belirtmek senin en doğal hakkın.ona bir şekilde guvenirsen çok mutlu olacaksınız.ilişkilerdeki tüm mutsuzluklar kıskançlıktan kaynaklanıyor,bu da güvensizlikten...geçmişi geçmişte bırak bence.onunla mutlu vakit geçirmeye bak..
bana arkadas kalalim dedi.. yazdi iki defa msnimden benimde yuregim dayanmadigi icin soguk cevaplar verdim.. arkadas kalalim diyince sadece gulumsuyordum.. elim asla silmeyede varmadi.... giderken dedigi ben onunla oynuyormusum bari arkadasi kalayimiismda yalanci olmazmisim boylece.. 2 gunden beri msne gelmiyo.. bilmiyorum.. son defasindada bi maca gidiyordu askimla bulusucam dedi bende mubarek olsun o zaman dedim.. o da askim derken futbol takimindan bahsediyorumd edi.. ne giysem diye soruyordu ben bilmem dedim kafana gore takil.. boyle iste bi daha konusmadik..
arkadaslar bi konuda yardiminizi istiyorum..
benim 5 yillik bir iliskim vardi... sevgiliydik , iliskimizin 1 inci yilinda bi sebepten dolayi ayrildik.. 6 ay kadar ayri kaldik.. o arada onun hayatina biri girmis.. uzaktik birbirimize.. neyse bana tekrar geri dondu bende ona tekrar sans verdim cok seviyordum cunki.. benimle konustugu sirada birgun onun hala o kizla konustugunu ogrendim .. msnine bakmistim.. kiz ona yalvariyordu nolur benmle evlen diye.. o kadar kotu oldumki.. paramparca olmustum onun ask yazilarini gorunce..
neyse konuyu onunla tartistik o benim icin bitti dedi sen yokken olmustu ama onu sevemedim dedi.. ben neden onu msninde hala tutuyorsun onun bu sacmaliklarini dinliyorsun diye o kizi ordan silmesini istedim..sildi.. ama cok kirilmistim.. onun mazereti ise hemen seni seven bir insani nasil olurda pat diye silersin.. onu arkadasim olarak gordugume alistirmak istedim dedi.. neyse kiz evlendi gittii.. olay kapandi ..
araya askerligi girdi, o donem cok guzeldi.. benim guvenimi kazanmaya calisiyordu ...
fakat ben hala guvenemiyordum.. acaba aklinin bir kosesinde o kiz varmiydi? ne sebepten dolayi ayrilmislardi.. o kizi biri istedi diye gurur yapiptami ayrilmisti benimki...
birgun bi saka yapmaya karar verdim.. yeni bi msn actim kendime.. sozde onun resmini gorupte ona hayran olan bir kizdim ben.. neyse konusmaya basladik.. az da olsa guvenimi almisti.. fakat sohbet ilerledikce sormaya baslaidm sevgilin varmi diye falan filan.. yokd edi inanmiyorum aska dedi bu donem benim icin islerim onemli dedi.. benim varligimi anmadi bile.. aa ama dedim iste bis ayfanda gordum ben senin bi kiz sana askim yazmisti falan filan.. aa dedi ayrilmka uzereyim onunla sne gel seninle tanisalim dedi:))))) sonra cok belli ettim tabi anlasildi ben oldugum .. ama asla kabul etmedim bunu..
kalbim o kadar kirildi ki.. guvenim bitmisti artik her lafin arkasindan kim cikacak diye bekliyordum .. icim icimi yiyordu.. neyse bu hep bana evlenme teklif ediyor hadi evlenelim diyordu.. bende bilmiyorum iste benim okulum bitti isim oneli falan filan.. uzagiz birbirimize zaten.. sana guvenmek istiyorum derdim hep eski olaylardan dolayi..oylesine birakmistim yani.. ne olursa olsun diyordum.. senin birnde gonlun varsa bana soyle diyordum bizim isimiz zaten zor diyordum.. yani onu deniyordum surekli bir umut varmi acaba diye.. cunki beni sonradanda sevmis olsa gitmezdi diye dusunuyordum..
neyse ayrilmamiza sebep ise, bir gun onun bi akrabasinin beni konusturmasiyla oldu.. akrabasi bana iliskimiz hakkind asoruyordu.. bana sordu sen onun hakkinda ne dusunuyorsun.. ben dusunceliyim s!kk1ni sectim.. neden dedi? bende su su olaylardan dolayi dedim.. herseyden korkar oldum dedim.. aa iste sen sevmiyorsunda falan bunlar boyle bir sonuca vardilar.. en sonunda o netten kiz sakasinida acikladim.. yine hersye bana karsiydi..
seven biri bunlari yaparmi dedim..oyle konusurmu.. gercekten seven biri icin bunlar ufacik seylermis.. o kizla yatmamiski o.. sonra iste sen benis evmiyorsun falan filan diyerek ayrildi.. uzak oldumuzdan onu deneme amacli birileri cikar karsina diyordum o msndeki kiz olayindan sonra.. seven bir insan bunlari demezmis .. giderken bana dedigi sey..
sormak istedim su.. siz olsaydiniz benim yerimde napardiniz? o 2 kiside beni sucladi.. b yapmam gerekeni yaptim daha ne yapabilirdimki.. beni en cokta uzen o akrabaninda beni suclu bulmasiydi..
delyshe iste bende bunlari dusunupte adim atamiyorumya guven 0 nasil yazim ariyim..herseyimi feda edim.. baska bir arkadasim ayni seyi yaptiginda onun erkek arkadasi msnine eklemedi bile kimsin sen kadin diye sildi..
walla aynı şeyı bende yaptım sevgılıme.. direk beni aradı haber verdi bı kız msnımı bulmus aşkım salak saçma konusuyoo ş..... dedi
Bi kere bu kadar Ali-cengiz oyunlarını bilen bi adam olsa işim gücüm derdindeyim demez,msnde sen oldugunu anladıysa,sana ona göre sorular sorardı....
Direk oltaya gelen balık var çek çek yapmazdı
İyi düşün emekse emek taş çatlasa 25 hadi bielemedin 30 yaşındasın...
Ömrünü bu adamla geçirmek için hazır değilsen ve zerre güveninde sorun varsa hiç bulaşma..
Hayat boyu bi ayağı kırık masa gibi sallanır durursunuz
yok kesin anlamadi.. ben kendi tarzimda bisi yazdim cunki patladim sinirden sonra anladi.. yahu anlasanda anlamasanda seven oyle konusurmu.. bu nasil bir mantiktir yani.. fakat benim canimi s1kan nokta sevmiyorsan ne diye ugrasiyosun.. hic bir zaman ona bulasmadim.. o bana bulasti.. yapisik biri olmadim.. ha sevdimmi sevdim.. ego tatminimiydi anlamadim gitti.. zamana biraktim biseyleri.. sadece benmi cok yanlis bakiyorum olaya diye paylasmak istedim.. cunkis eviyosunya bi yerdne hak vermeye calisiyo yurek iste.. ayrica kiz tarafi benim, ben bu saatten sonra ona ne diyimki.. olan oldu.. gercekten sevmedigi ispatlandi iste.. napim daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?