- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
"Şu kafenin yemekleri süpermiş,hadi gidip deneyelim."Geçenlerde de yazmıştım erkek arkadaşımın dogum günü var ne yapabilirim diye çoğunuz fikir verdiniz teşekkür ederim. Şimdi bir video hazırladım cihangirde bi kafenin salonunda izleticem ama onu Oraya ne diyip götürmeliyim ki taksim hic gitmediğimiz bi yer nasıl o anlamadan bu sürprizi yapmalıyım
Allah herkese böyle güzel dert nasip etsinne güzel dert yav
Allah herkese böyle güzel dert nasip etsin
"Şu kafenin yemekleri süpermiş,hadi gidip deneyelim."
Ben olsam öyle götürürdüm.
Hahaha kesinlikleilk aklıma geleni yazmışsın... insanın boğazı için gitmeyeceği yer yok heralde
Anlamasın istiyorum hiçbir şeyin farkında olmasın :))Amin vallahi yabence seni bir yere götürücem süpriz diyebilirsin neden çaktırmayasın ki yolda merak eder hem
Anlamasın istiyorum hiçbir şeyin farkında olmasın :))
Aynen Kafika :) Daha önce gittiniz sanırım?Birkaç gün önceden artık değişik bir yerlere gitmek istiyorum falan diyebilirsin. İnternette bir yer gördüm Cihangir'de falan de :) bu arada mekan Kafika sanırım :)
Geçenlerde de yazmıştım erkek arkadaşımın dogum günü var ne yapabilirim diye çoğunuz fikir verdiniz teşekkür ederim. Şimdi bir video hazırladım cihangirde bi kafenin salonunda izleticem ama onu Oraya ne diyip götürmeliyim ki taksim hic gitmediğimiz bi yer nasıl o anlamadan bu sürprizi yapmalıyım
Allah sizi iyi insanlarla bol sürpriz yapan insanlarla karşılaştırır inşallah :)benimle de sevgili olsanaher türlü süprizine kabulum
Aynen Kafika :) Daha önce gittiniz sanırım?
Çalışanlardan memnun kaldınız mı peki?Evet sevgililer gününde 50 ilk öpücük filmini seçmiştik orada eşimle. Gayet güzel bir mekan :)
Çalışanlardan memnun kaldınız mı peki?
Anladım,çok teşekkür ederim :)Ben kendim bir organizasyon yapmadım, oradan bir film seçtik salona girdik. Çalışanlarla pek muhattap olmadık yani. Ama bir şikayetim de olmadı. Rahat bir ortam. Salonun içinde telefonu bile vardı, herhangi bir içecek vs. sipariş edebilmek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?