sevgilime söylediğim yalan

Nasıl yani cinsellik yaşadığınızı söyledin ama günlük dairede değil de çocuğun evine gittim dedin diye mi bu tantana? Bence sen babası araştırıp bulabilir diye panik olmuşsun sevgilinle alakasi yok. Günlük dairede kaldığınız bulunabilir mi aslinda bunu merak ediyorsun. Bu şekilde sorsan daha net olurdu
evet biraz ondan korkuyorum ama gidipte birisinin kayıtlarıma bakacağını sanmıyorum ve çok zor bulunduğunun farkındayım sadece kafamda kuruyorum

Geçmişini anlatman/ üstelik detayına kadar inmen gereksiz ama sen zaten ilişki yaşadığını söylemişsin. Ha günlük kiralık evde olmuş ha adamın evinde ne fark eder

lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok
Bunu cidden konu sahibi mi yazdı 🙄🤔

Çocuktaki hava öldürdü beni. Sanırsın babası CIAda çalışıyor, bilgisayarda 2 tuşa basıp gereksizzbiri'nin nerelerde seviştiğini öğrenecek🤣
Konu-kullanıcı adı uyumu der susarım
Hayır birde böyle şeylere bakmak yasak bakabiliyorsa bile bakamaz. Suc yani araştırma derken sağa sola ailesi nasil diye sorulur yani benim bildiğim daha cok kiz tarafı sorar.
Yetkisi dışında kiralık evi bulmak için ne yapacak.
Benim eşim hakim o yapamaz bu dediğini sgk daki kisi nasıl günlük ev kayidini çıkaracak

Bunu cidden konu sahibi mi yazdı 🙄🤔

Kendi kendine doğru yola mi gelmiş 🫢🫢

Bir anda başkasına cevap verirken aydınlanma gelmiş herhalde :)
Hayır başka biri yazmış. Onu alıntılarken kendi yazmış gibi çıkmış. Mesajın sonunda da “Bu yazdıklarınız sizce normal mi” diye eklemiş..

Konu sahibi evine gittim demişsin madem bırak öyle kalsın. Evin hangi ev olduğunun bir önemi yok. Sen de unut gitsin. Erkek arkadaşınla önüne bak, geçmişe sünger çek.

😂siz galiba çok iyi biliyorsunuz eskortluğu ondan bu yorumunuz
şaka gibisiniz aşırı toksik bi kitle var diyolardı burda gerçekten haklılarmış kendi çapınızda kaba kaba konuşarak egonuzu tatmin etmeye çalışıyosunuz sadece fikir istedim ve büyüksünüz diye danıştım çok iyisiniz böyle devam edin
Buracaki cevaplar bazen çok acımasız oluyor ama genelde doğru çıkarımlar ne yazık ki. Henüz küçük olduğunuzu düşünüyorum. Üstte bir arkadaş da yazmış bu kendinizi kurban etmek, dürüstlük değil. Bunu söylerseniz herkesin aklına eskortluk gelir çünkü ilk ilişkisini yaşayacak bir kadın için son yerlerden birisi gecelik kiralanan yerler. İlişkiniz kimseyi ilgilendirmez ama bu ev olayı hata olmuş. Lütfen tekrarlamayın ve aklınızı kullanın. Bu anlatılmaz, en olmadık zamanda karşınıza çıkar. Unutun bu hatayı yaptığınızı önünüze bakın. Sakın bahsetmeyin erkek arkadaşınıza.
Yarın bir gün aranız açılır bir bakmışsınız ailenize parayla bu işleri yapıyordu şeklinde anlatmış. İnanın erkeler bu kadar dürüstlüğü hak etmiyorlar.

lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok
Mune Mune konu sahibinin iki üyeliği mi var. Sanki ilk paragrafta kendisine yorum yapacakmış da diğer hesaba geçince o yorum silinmemiş, ikinci paragrafı ekleyip göndermiş gibi geldi.

evet biraz ondan korkuyorum ama gidipte birisinin kayıtlarıma bakacağını sanmıyorum ve çok zor bulunduğunun farkındayım sadece kafamda kuruyorum
Ya onceden de sordum ama yanit alamadim, cidden bilmedigimden soruyorum.

Gunluk ev kiralarken o zamanki sevgiliniz kendi adina kiralamadi mi? Siz de kimlik verdiniz mi giris yaparken?

Ya onceden de sordum ama yanit alamadim, cidden bilmedigimden soruyorum.

Gunluk ev kiralarken o zamanki sevgiliniz kendi adina kiralamadi mi? Siz de kimlik verdiniz mi giris yaparken?
kusura bakmayın çok mesaj olduğundan göremedim
evet bende verdim kimlik ama günlük kiralık olarak geçmiyordu otel olarak geçiyodu

öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum

biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi

olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz

babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum

gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey
ya danıştığım şey söyleyip söylememek söylwrsemde nasıl söylemem gerektiği içimden söylemek geliyor ama yanlış olacağını biliyorum destek arıyorum maşallah herkeste hemen birinin üstüne gitmeye hevesli
kuzum ben sana şunu söyleyebilirim kesinlikle söyleme geçmişin sende kaldı kaldı ki ne yapacak eski sevgiline mi söyleyecek onunla ne yaşadın diye mi sorgulayacak yapma Allah aşkına senden önce de onu sevgiye sormuştur o da tabii ki öpmüştür sevmiştir yani abartma o kadar sakın ona söyleme senin sevgilinle geçmişin yaşandı bitti eğer ki cinsel yönde bir şey yaşamadıysan hiçbir şekilde bir şey olmaz o senin mahremiyetin Hazreti peygamber efendimize bile soruyorlarz geçmişi de ne yaşarsan yaşa söyleme diye o 10 geçmişinde olan bir şey o de söyleme yarın bir gün evlenirsen emin ol ki bir şekilde olursan yüzüne vurmaya çalışırım ve sen öyle kalırsın erkekleri çok fazla güvenme ben de evliyim her ne olursa olsun bunlar söylenmemesi gerekiyor kesinlikle💛 emin ol ki karşındaki kişiler bile ne kadar çok yalan söylüyordu haberin olmuyor o yüzden de senin mahremiyeti sana kalsın kuzum❤️

SGK Çalışanı Gelini :D
İşin espirisi soru sahibi, sen erkek arkadaşının hiç yapmadığına ne kadar eminsin?

Kaldıysan kaldın, niye kendini böyle tuhaf bir duruma sokuyorsun. Bazen dik durmak gerekir, kendini ezdirme kafanda da kurma bence.

kusura bakmayın çok mesaj olduğundan göremedim
evet bende verdim kimlik ama günlük kiralık olarak geçmiyordu otel olarak geçiyodu
Anladim.
Otel gorunuyorsa hele hic takmayın. O kayitlara ulasmak kolay degil, oyle kafasına gore erisemez kimse.

Ben giris yaptığım ve odemesini ucuncu taraflarin yaptigi bir otelle ilgili, bizzat otelci arkadasima sormustum. Odemeyi yapan yer, "bu +1 misafir kimmis" diye sorarsa bilgilerime ulasabilir mi diye. Kimlik bilgilerini veremezler, yasal degil, sadece mahkeme kanaliyla musteri bilgileri, o da sahislara degil mahkemenin dikkatine olarak verilir demisti. Iciniz rahat olsun.

Bir arkadaşım önceden 4 yıllık evlilik yaşadığını adama nişan günü mutfağa çekip söyledi. Damat alkolden düğünü hatırlamıyor. Sonra ne mi oldu? Ulu ortalık yerde kadının yatağında aldatıyordu. En son sorduğumda öfkesi hala dinmemişti adamın.

Neden ayrılmıyor diye düşünebilirsiniz arkadaşım hamileydi o zaman o yüzden herşey hızlı gelişti. Şuan ne durumdalar bilmiyorum yollar ayrıldı bizim ama söylenecekse de zamanlama da önemli bence. Diğer türlü erkek kandırılmış hissedip öfkeye neden olabilir. En azından bu örnek için diyorum.

Bir arkadaşım önceden 4 yıllık evlilik yaşadığını adama nişan günü mutfağa çekip söyledi. Damat alkolden düğünü hatırlamıyor. Sonra ne mi oldu? Ulu ortalık yerde kadının yatağında aldatıyordu. En son sorduğumda öfkesi hala dinmemişti adamın.

Neden ayrılmıyor diye düşünebilirsiniz arkadaşım hamileydi o zaman o yüzden herşey hızlı gelişti. Şuan ne durumdalar bilmiyorum yollar ayrıldı bizim ama söylenecekse de zamanlama da önemli bence. Diğer türlü erkek kandırılmış hissedip öfkeye neden olabilir. En azından bu örnek için diyorum.
şu an söylemek ne kadar mantıklı bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum

çok teeşekkür ederim abla söylediklerin için. ben sadece o an söylediğim yalan ortaya çıkar mı diye korkumdan bu telaşım yoksa ikimizde her şeyi biliyoruz konuşup hallettik her şeyi en başta ve bir daha sorun olmadı
ben çok düşünüyorum belki de ondan bu telaşım

çok teeşekkür ederim abla söylediklerin için. ben sadece o an söylediğim yalan ortaya çıkar mı diye korkumdan bu telaşım yoksa ikimizde her şeyi biliyoruz konuşup hallettik her şeyi en başta ve bir daha sorun olmadı
ben çok düşünüyorum belki de ondan bu telaşım
Söylemeyin çok derine gömün ve unutun

Back
X