öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi
olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz
babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey
ya danıştığım şey söyleyip söylememek söylwrsemde nasıl söylemem gerektiği içimden söylemek geliyor ama yanlış olacağını biliyorum destek arıyorum maşallah herkeste hemen birinin üstüne gitmeye hevesli
kuzum ben sana şunu söyleyebilirim kesinlikle söyleme geçmişin sende kaldı kaldı ki ne yapacak eski sevgiline mi söyleyecek onunla ne yaşadın diye mi sorgulayacak yapma Allah aşkına senden önce de onu sevgiye sormuştur o da tabii ki öpmüştür sevmiştir yani abartma o kadar sakın ona söyleme senin sevgilinle geçmişin yaşandı bitti eğer ki cinsel yönde bir şey yaşamadıysan hiçbir şekilde bir şey olmaz o senin mahremiyetin Hazreti peygamber efendimize bile soruyorlarz geçmişi de ne yaşarsan yaşa söyleme diye o 10 geçmişinde olan bir şey o de söyleme yarın bir gün evlenirsen emin ol ki bir şekilde olursan yüzüne vurmaya çalışırım ve sen öyle kalırsın erkekleri çok fazla güvenme ben de evliyim her ne olursa olsun bunlar söylenmemesi gerekiyor kesinlikle

emin ol ki karşındaki kişiler bile ne kadar çok yalan söylüyordu haberin olmuyor o yüzden de senin mahremiyeti sana kalsın kuzum