Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunların hepsi sorun zaten ama benim için şu an en büyük sorun sadakatsizlik yani bana yalan söylemiş birine güvenmem hata zaten baştan bitmeliydi doğrusu buydu. senelerdir ayrılıp barışıyoruz belki de bağımlılık oldu bilmiyorum bitiremiyorum Ben seviyorum da. sağlıklı olduğu da pek söylenemez ilişkinin.iş bulamaması onun için büyük sorun üzerine gidemiyorum hatta konusunu bile açamıyorum çünkü bana evde ailesinin baskı yaptığını bunalımda olduğunu söylüyor her işe başvuruyorum diyor ama. 10 sene derken bir seneliğine iş bulup çalıştı ücretli öğretmenlik Şimdi bulamıyor istemiyor da bir de benim üniversitem de uzadı o da var o zamanlarda evlenemezdik de şu an benim için en büyük sorun aldatılma şüphesi eskiden gözüm kapalı inanırdım başkasını gözü görmediğine ama işte göz göre göre ona ait olan gizli hesapları yalanlayınca ve o hesaplardan birinden 800 900 kadın takip edince.toparlanamıyorum aylardır

E bu simdi tinder da kullanıyordur, okcupid kullanıyordur. Kullanıyordur oglu kullanıyordur. Ne zaman acmıs hesabı bilmiyorum da instanın takipleme sınırı var zaten yeni degildir. Birde onca kızı instadan nasıl bulsun? İlk satırda yazdıgım programlardan bulmustur diye düsünüyorum.

Son zamanlarda evli, sevgilisi, nisanlısı olan kısaca bası baglı erkeklerin fake hesap acıp takılması moda oldu. Gencligim gitti diyosunuz, artık 30’larınızı iyi degerlendirip yeniden dogarsınız.

Buraya geldiğinde google chrome bile tertemiz oluyor zaten oradan belli başka bir telefon numarası da var gibi hesaplardan anladığım kadarıyla bir işler çevirmeyen insan zaten gizli hesap açmaz dediğin gibi her türlü uygulama olabilir zaten fansly e bile üyeliğini görmüştüm mailinde

Uzak mesafe iliskilerini bana sorun akakaksl
Antrenmanlıyım cünkü bunlara. Yıllar yıllarımı aldı neler yakaladım neler. Diyecegim o ki aklınız, fikriniz, zikriniz varsa iliskiyi noktalayın. 40’lara gelince ben ne yaptım demeyin.

İlişki 10 yıllık fakat uzak mesafeli, adamın işi gücüne yokmuş, eee sosyal medyasıda mı olmasın?
Neden eşlerinizi-sevgililerinizi böyle sıkıyorsunuz, yıl olmuş 2023, bir hesabı elbet olacaktı.
Adamın da bunu inkar etmeye çalışması başka bir trajikomik olay.

Sevmiyorum ben de kullanmıyorum onun da kullanmasını istemiyorum o da gizli açmış
İyi de sevgilinizde olsa kimseye bu şekilde müdahale edemezsiniz. Siz sevmiyorsanız kullanmamakta serbestsiniz ama başkası adına karar verip, yasaklarınıza uymadığında da güvenim kırıldı demek çok değişik bir kafa.

Olay hesabı olması değil Bana yok diyip yeminler edıp bir sürü fake hesap açması ve inkar etmesi arkamdan iş çevirmesi gizliyorsa vardır birşey ki var zaten gördüm bir hesaptan yüzlerce kadını eklemiş

Yasağa uymamak değil hanımefendi kandırılmak bana yok diyip bir sürü gizli hesabı olduğunu ve yüzlerce kadını takip ettiğini görmem.mesele arkadan iş çevirmek o da aldatmaktır yani

Seni üzmek istemem ama E tabiii var, hepte vardı, 9 yıl öncede vardı...
Ama canım sende geçmişten gelmiş gibisin ya, adam 10 yıldır uzak ilişki yaşıyor (bunu sen yaşıyorsun aslında o değil), nerdeeee öyle söz verdi diye hiç bir iş çevirmeden 10 yıl seni uzaktan sevecek, hemde sadık bir şekilde. Yokki öyle bir dünya.. o masallarda var yada tarihi film belgesellerde var.
Kendine gel ve gerçek dünyaya dön lütfen.

Benim beklediğim sadakat sanırım gerçek dünyaya ait bir kavram değil haklısın hani tek bir kadından başkasını görmemek filan masallarda olur ama erkekler genel olarak böyleyse doğru insan doğru erkek kavramları da yoktur o zaman .hepsi aldatma potansiyeline sahip mi demek oluyor bu?içinden nasıl çıkılır bilemedim tek bildiğim yaklaşık bir senedir içten içe yandığım kırgınlığım öfkem geçmiyor hiç

Nasıl yani, ilk okuldan beri mi sevgilisiniz? Çok emindim çok güvendim gözü benden başkasını görmezdi vs. Aldatıp aldatıp, yapmadım diye çocuklarının üstüne yemin eden Kuran'a el basan erkekler var tatlım.

Ben sevmiyorum istemiyorum sen de yapmayacaksın demek çok bencilce ve egoistçe. Ben bunu ergen çocuğuma bile söyleyemiyorum, mecbur anlaşma yapıp orta yolu buluyoruz. Ben, yasak yapamazsın desem yine bir yolunu bulup yapacak ve arkamdan iş çevirecek. Onun yerine kurallar koyduk filtreledik hesabını. Ara ara çaktırmadan girip bakıyoruz kontrol ediyoruz belli etmeden.

Uzun mesafe ilişkisi dediğin iki tarafın da hedefi varsa yürür. Yani atama, mecburi hizmet, iş yeri değişikliği vs varsa ona göre hareket edilir, sonra da evlilik hazırlıkları vs başlanır. 12 yaşında hadi 15 olsun tanıdığın kişinin karakteri şimdikiyle aynı olamaz. Siz yanlış kişiyle yanlış ilişki içindesiniz. Aslında ilişkiniz bile yok denebilir. Adamı uzaktan edebildiğiniz kadar kontrol ediyorsunuz, o da sizden gizleyebildiği kadar gizliyor. Saplantı haline gelmesin bırakın herkes kendi yoluna gitsin. Siz yapmayacaksınız dediniz diye yapmaması ne kadar sağlıklı? Sizin yakaladığınız hesabı kapatır, yarım saat içinde yenilerini açar. Bununla mı uğraşacaksınız? Ayrıca bu kişinin sizinle devam etme evlenme isteği falan yok. Belki önceden vardı ama artık yok salın gitsin.

10 sene ya 10! Gencliginizin en guzel zamanlarini senede 1-2 kez gorup, telefonlasarak adina iliski dediginiz sey icin mi harcadiniz? Adamin hem calismaya gonlu yok, hem de adam akilli bir iliski yurutmeyi beceremiyor.

Siz guvenmeyi basarmakla ugrasmamalisiniz, guven karsi tarafin bize sagladigi bir seydir. Ayrica senede 1 kez gorustugunuz kisi sadece sosyal medyada kizlara yurumekle kalmiyordur, nereden bileceksiniz ki?

Ben sizi şimdi 22 yaşında sandım afedersiniz. Ama yorumum değişmiyor salın bu adamı gitsin.

Bu devirde sosyal medyası olmayan insan mı kaldı? Böyle bir yasak koyma hakkımız var mı? Yazdıklarınız tuhaf geldi.

yalan konusunda hassasım deyip her yalanını affetmişsiniz. Şimdi de aldatma konusunda hassasım diyorsanız eğer sevgiliniz kesinlikle affedeceğinizi biliyor. Başlığınız bile ben nasıl affederim o nasıl affettirir kendini değil.

Birlikte geçirdiğiniz süre o kadar da önemli değil anaokulunda tanışsanız 25 senedir tanışıyor olurdunuz sonuçta. Ayrıca sevgi ayrılmamak için bahane değildir, ayrılanlar hiç birbirini sevmiyor mu zannediyorsunuz? Galiba bilinçaltınıza seven affeder, fedakarlık yapar, sürünür; ne kadar sürünürse o kadar seviyordur gibi bir fikir işlemiş ama bu bir yalan. Mutsuz insanların uydurduğu bir yalan. Ailenizle bile yüzgöz olunmuş daha şimdiden. Bu ilişkiden bir şey olmaz. Bilin ki evlenirseniz asla mutlu olmayıp sinir hastası olacaksınız. Ki sevgilinizin yalanları yüzünden sosyal medyayı bile sadece tanışmak için kullanılıyor sanıyorsunuz. Bu bile normal bir bakış açısı değil.

Adam sorumsuz bu bir.
Sosyal medyayı yasaklamak ne bu arada.
Böyle yasaklamak falan ne oluyoruz.

Bir insanla duygusal ilişkiye başlayınca ona yasaklar getirmek, yaşamına ve davranışlarına müdahale etmek neden?
Bence ayrılın.

Öyle diyorsa kesin karaktersizdir tecrübeyle sabit

Bu cahillikle baş edemezsiniz uğraşmayın hajoaa içi kötü çünkü öyle görüyor ve gördüğü için karşı tarafı yalana ve dışarıya itiyor ayrıca 10 yıl uzak ilişki ne demek hiç mi beyniniz yok sizin adam zaten sizi elli kere aldatmistir merak etmeyin hajakak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…