Evet bunların hepsi sorun zaten ama benim için şu an en büyük sorun sadakatsizlik yani bana yalan söylemiş birine güvenmem hata zaten baştan bitmeliydi doğrusu buydu. senelerdir ayrılıp barışıyoruz belki de bağımlılık oldu bilmiyorum bitiremiyorum Ben seviyorum da. sağlıklı olduğu da pek söylenemez ilişkinin.iş bulamaması onun için büyük sorun üzerine gidemiyorum hatta konusunu bile açamıyorum çünkü bana evde ailesinin baskı yaptığını bunalımda olduğunu söylüyor her işe başvuruyorum diyor ama. 10 sene derken bir seneliğine iş bulup çalıştı ücretli öğretmenlik Şimdi bulamıyor istemiyor da bir de benim üniversitem de uzadı o da var o zamanlarda evlenemezdik de şu an benim için en büyük sorun aldatılma şüphesi eskiden gözüm kapalı inanırdım başkasını gözü görmediğine ama işte göz göre göre ona ait olan gizli hesapları yalanlayınca ve o hesaplardan birinden 800 900 kadın takip edince.toparlanamıyorum aylardır10 yıllık ilişkinizin olması, uzaktan olması ve erkek arkadaşınızın calismiyor olması bir sorun değil yani, öyle mi? Bir de anlattığınız bu son durun tuzu biberi. Buna ilişki bile denmez mi. Issiz birisiyle ne sıklıkta buluşup görüşüyor olabilirsiniz ki, ya da birbirini tanımak sadece oturup kahve içmek midir? Çocukluk aşkıysa da geride bırakmanız gereken bir ask olduğu çok belli de siz farkında değilsiniz gibi duruyor.
Buraya geldiğinde google chrome bile tertemiz oluyor zaten oradan belli başka bir telefon numarası da var gibi hesaplardan anladığım kadarıyla bir işler çevirmeyen insan zaten gizli hesap açmaz dediğin gibi her türlü uygulama olabilir zaten fansly e bile üyeliğini görmüştüm mailindeE bu simdi tinder da kullanıyordur, okcupid kullanıyordur. Kullanıyordur oglu kullanıyordur. Ne zaman acmıs hesabı bilmiyorum da instanın takipleme sınırı var zaten yeni degildir. Birde onca kızı instadan nasıl bulsun? İlk satırda yazdıgım programlardan bulmustur diye düsünüyorum.
Son zamanlarda evli, sevgilisi, nisanlısı olan kısaca bası baglı erkeklerin fake hesap acıp takılması moda oldu. Gencligim gitti diyosunuz, artık 30’larınızı iyi degerlendirip yeniden dogarsınız.
Uzak mesafe iliskilerini bana sorun akakakslBuraya geldiğinde google chrome bile tertemiz oluyor zaten oradan belli başka bir telefon numarası da var gibi hesaplardan anladığım kadarıyla bir işler çevirmeyen insan zaten gizli hesap açmaz dediğin gibi her türlü uygulama olabilir zaten fansly e bile üyeliğini görmüştüm mailinde
İyi de sevgilinizde olsa kimseye bu şekilde müdahale edemezsiniz. Siz sevmiyorsanız kullanmamakta serbestsiniz ama başkası adına karar verip, yasaklarınıza uymadığında da güvenim kırıldı demek çok değişik bir kafa.Sevmiyorum ben de kullanmıyorum onun da kullanmasını istemiyorum o da gizli açmış
Olay hesabı olması değil Bana yok diyip yeminler edıp bir sürü fake hesap açması ve inkar etmesi arkamdan iş çevirmesi gizliyorsa vardır birşey ki var zaten gördüm bir hesaptan yüzlerce kadını eklemişİlişki 10 yıllık fakat uzak mesafeli, adamın işi gücüne yokmuş, eee sosyal medyasıda mı olmasın?
Neden eşlerinizi-sevgililerinizi böyle sıkıyorsunuz, yıl olmuş 2023, bir hesabı elbet olacaktı.
Adamın da bunu inkar etmeye çalışması başka bir trajikomik olay.
Yasağa uymamak değil hanımefendi kandırılmak bana yok diyip bir sürü gizli hesabı olduğunu ve yüzlerce kadını takip ettiğini görmem.mesele arkadan iş çevirmek o da aldatmaktır yaniİyi de sevgilinizde olsa kimseye bu şekilde müdahale edemezsiniz. Siz sevmiyorsanız kullanmamakta serbestsiniz ama başkası adına karar verip, yasaklarınıza uymadığında da güvenim kırıldı demek çok değişik bir kafa.
Seni üzmek istemem ama E tabiii var, hepte vardı, 9 yıl öncede vardı...Olay hesabı olması değil Bana yok diyip yeminler edıp bir sürü fake hesap açması ve inkar etmesi arkamdan iş çevirmesi gizliyorsa vardır birşey ki var zaten gördüm bir hesaptan yüzlerce kadını eklemiş
Benim beklediğim sadakat sanırım gerçek dünyaya ait bir kavram değilSeni üzmek istemem ama E tabiii var, hepte vardı, 9 yıl öncede vardı...
Ama canım sende geçmişten gelmiş gibisin ya, adam 10 yıldır uzak ilişki yaşıyor (bunu sen yaşıyorsun aslında o değil), nerdeeee öyle söz verdi diye hiç bir iş çevirmeden 10 yıl seni uzaktan sevecek, hemde sadık bir şekilde. Yokki öyle bir dünya.. o masallarda var yada tarihi film belgesellerde var.
Kendine gel ve gerçek dünyaya dön lütfen.
Nasıl yani, ilk okuldan beri mi sevgilisiniz? Çok emindim çok güvendim gözü benden başkasını görmezdi vs. Aldatıp aldatıp, yapmadım diye çocuklarının üstüne yemin eden Kuran'a el basan erkekler var tatlım.Haklisin ve gençliğim gitti yani 22 yaşındaydım ta en başında bile yalan söyledi ailem ortaya çıkardı yalanını bu bile zaten yeterli bir nedendi ben yalandan nefret ederim aldatmaktır çünkü şimdi de göz göre göre Benim değil hesaplar diyor kimseyi takip etmedim diyor ama gördüm böyle biri ancak bana zarar verir ki zaten aylardır perişanım geçmiyor
Bu dediklerinden sonra ayrılmamak için ne bekliyorum değil mi hepiniz haklisiniz arkadaşlar keşke yara bandı çeker gibi çeksem o gücü bulabilsem ama biz senelerdir defalarca ayrıldık barıştık zaten çok yalan da söyledi önceden ailem de güvenmiyor inanmıyor ayrıl diyorlar bana
O kadar haklisin ki başta yazmamışım aceleyle ondan karışıklık oldu yani onun olduğuna emin olduğum bir hesapta ki inkar ediyor ben değilim dite ama eminim 900 tane kadın takip edilmiş ya nasıl birşey bu.Iş için de atama bekliyor arıyorum diyot ama çaba yok dediğin gibi senelerdir.
Ben sizi şimdi 22 yaşında sandım afedersiniz. Ama yorumum değişmiyor salın bu adamı gitsin.Nasıl yani, ilk okuldan beri mi sevgilisiniz? Çok emindim çok güvendim gözü benden başkasını görmezdi vs. Aldatıp aldatıp, yapmadım diye çocuklarının üstüne yemin eden Kuran'a el basan erkekler var tatlım.
Ben sevmiyorum istemiyorum sen de yapmayacaksın demek çok bencilce ve egoistçe. Ben bunu ergen çocuğuma bile söyleyemiyorum, mecbur anlaşma yapıp orta yolu buluyoruz. Ben, yasak yapamazsın desem yine bir yolunu bulup yapacak ve arkamdan iş çevirecek. Onun yerine kurallar koyduk filtreledik hesabını. Ara ara çaktırmadan girip bakıyoruz kontrol ediyoruz belli etmeden.
Uzun mesafe ilişkisi dediğin iki tarafın da hedefi varsa yürür. Yani atama, mecburi hizmet, iş yeri değişikliği vs varsa ona göre hareket edilir, sonra da evlilik hazırlıkları vs başlanır. 12 yaşında hadi 15 olsun tanıdığın kişinin karakteri şimdikiyle aynı olamaz. Siz yanlış kişiyle yanlış ilişki içindesiniz. Aslında ilişkiniz bile yok denebilir. Adamı uzaktan edebildiğiniz kadar kontrol ediyorsunuz, o da sizden gizleyebildiği kadar gizliyor. Saplantı haline gelmesin bırakın herkes kendi yoluna gitsin. Siz yapmayacaksınız dediniz diye yapmaması ne kadar sağlıklı? Sizin yakaladığınız hesabı kapatır, yarım saat içinde yenilerini açar. Bununla mı uğraşacaksınız? Ayrıca bu kişinin sizinle devam etme evlenme isteği falan yok. Belki önceden vardı ama artık yok salın gitsin.
Öyle diyorsa kesin karaktersizdir tecrübeyle sabit10 yıldır süren uzak mesafe ilişkim var sevgilimin işi olmadığı için henüz evlenemedik.Ben sosyal medya kullanmasını istemediğim için bana hesabım yok diyip gizli hesaplar açmış.Bunları buldum inkar etti çok kavga ettik hala daha hazmedemiyorum aklıma şüphe girdi bir kere.o hesapları kapattı ben anlayınca da şimdi var mı bilemiyorum.Bunu kabullenmek bana zor geliyor hergün şüphelenmek çok yıpratıcı aldatılmış olabileceğimi düşünüyorum benden gizli olduğu için ama bir yandan da aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor çok sevdiğini söylüyor vs. ne bileyim.Kırılan güvenin tamiri var mı bilmiyorum. benzer birşey yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi ne yapabilirim diye ayrılmak istemiyorum çünkü
Bu cahillikle baş edemezsiniz uğraşmayın hajoaa içi kötü çünkü öyle görüyor ve gördüğü için karşı tarafı yalana ve dışarıya itiyor ayrıca 10 yıl uzak ilişki ne demek hiç mi beyniniz yok sizin adam zaten sizi elli kere aldatmistir merak etmeyin hajakakSosyal medya ne amaçla kullanılıyormuş pardon? Hanımefendi, sizin niyetiniz kötü olabilir ama ben sosyal medyayı bilim insanı olduğum için meslektaşlarımla bağlantı kurmak için kullanıyorum. Herkes sevgili bulmak veya sevgilisini aldatmak için kullanmıyor.
Abooo. Ne çektiysek bu kafalardan çekiyoruz işte. Yaşınız kaç? Üniversite falan okudunuz mu siz?Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?