Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel okullarda garanti değil diyor ücretli öğretmenlik de istemiyor ama haklisin isteyen çalışırdı bir iş bulurdu ben zorlayamıyorum hatta bu konuyu açamıyorum psikolojisi zaten bozuktur diye ailesi de baskı yapıyormuş çünkü

Evet 10 sene çok uzun bir süre, fakat yılda sadece 1-2 defa görüşüyorsunuz. Yani ilişkinizin büyük bir kısmı sanal. 10 senedir tanışıyor olsanız da toplamda 2 ay bile bir arada geçırmediniz muhtemelen... Yan yana olmadan birbirinizi derinden tanımanız mümkün değil. Kaldı ki bu adam çok da güvenilir bir profil çizmiyor.

Emin olun bu kadar önemseseydi yıllardır atanırdı. Öğretmenlik o kadar da atanılmayacak bir bölüm değil, senede kaç bin alım yapılıyor, 85-90 puan aldı da atanamadı mı hayatta inanmam. Çalışmada gözü yok onun.

İşte bunu demeyin, o kim ki bir daha hayatınızda kimse olamayacak kadar derin bir boşluk açsın? Senede 1-2 kere görüştüğünüz, şimdi ayrılsanız şehrinize dahi gelip barışmaya uğraşmayacak bir adam sadece.

Siz kullanmayın da adama niye dayatıyorsunuz bu düşünceyi? Çekilmezsiniz
Konuyu anlamadığınız için ben anlattım ama Bir defa daha anlatmayacağım gördüğünüz cümleye dayanarak yorum yazmasanız iyiydi.

Senelerdir o vardı ben evlenirsem bir O demiştim onu seviyorum hala daha aptallık da olsa o yüzden çıkarırsam hayatımdan doğru olan olacak evet ama daha da olmaz hayatımda kimse biliyorum bunu.

Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorum
Arkadaşlar şuna bakıp yazmazsanız sevinirim bem erkek arkadaşım yüzünden nefret ettim sosyal medyadan ve bu konu beni mahvettiği için sinirle yazdım bunu olay bu değil zaten lütfen anlayın artık erkeklerin çoğu böyle değil mi ya tanışmak için yazan yok mu size yok mu ünlü fotoğraflı hesaplara bile yazan yaşlı dayılar amcalar hiç mi yok ya. ben mi yanlış anlamışım.ben bunu kastettim

Siz hangi hakla sevgilinizin sosyal medya kullanmasini engellemeye calisiyorsunuz?
Ay yeter valla şiştim okumadan etmeden ne sosyal medyaymış ya o kadar anlattım nedenini ben konuyu okumadan tek cümleye cevap vermezseniz sevinirim

İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.

Herkes yüzlerce kadın takip etmiyor sevgiliniz gibi.
Kullanmasına engel olabilseydiniz bile sevgilinizin tanımadığı etmediği yüzlerce kadını takip edecek biri olduğu gerçeği değişmeyecekti. Adam aynı adam.
Anlamsız bir çaba içindesiniz.

Ya zaten öğrenince bulunca gizli hesapları güvenim gştri sosyal medya olmasa başka yerden olsa haberim de olmayacaktı demekki aldatabilir dedim aylardır da geçmiyor bu bir çaresi var mıdır ayrılıktan başka diye Ama bildiğim üzere yokmuş

Sizin sosyal media hesaplarından daha büyük sorununuz var. 10 koca yıl. Üstelik uzak ilişki. Bu nasıl bir ilişki türüdür anlamadım. 10 yıl ömrünüzden giden koskoca 10 yıl. Atama bekliyor diyorsunuz da 10 yıldır çalışsa şimdi hazır eyt de çıktı nerdeyse emekli olacakmış.
Bu kadar sürede evliliğe gitmemiş bir ilişki üstelik uzak şehirlerde aldatma olmaması bana mümkün gelmiyor.

Irdele durumu ne yazismis niye acmis hesaplari.kafanda netlesmeden birseyler evlenme.

Irdele durumu ne yazismis niye acmis hesaplari.kafanda netlesmeden birseyler evlenme.
Benim değil dediği hesaplardan birini görebildim sadece 800 mü 900 mü ne sırf kadın takip etmişti hem de kadın adıyla hesap açarak hatta hala aktif çünkü Benim değil diyor ama eminim o çünkü abimi filan takip etmiş hesap onun tanıdığı kişiler vardı o yüzden diğer hesaplar da olay olunca kapandı aylardır sürekli kavga ediyoruz geçmiyor bu

Yorumları okudukça düşüncelerim kesinleşti. Bırakın bu adamı. 10 yıldır bir ilişki sürmez. Ha aynı evde yaşarsın evli gibi anlarım ama öyle uzaktan uzaktan olmaz. Adamın niyeti evlilik değil, sizle birlikte yaşayabilmek değil. Gençliğinizin en iyi yıllarını bu adama harcamışsınız , ailenizi dinleyin ve ayrılın. Önünüze seveceğiniz başka biri mutlaka çıkacaktır. Sizi sevecek, değer verecek biri olacaktır siz şans verin yeter

Hayır tabii ki de sorun benden gizli olması var deseydi sorun olmayacaktı demekki birşey çeviriyor diye düşünüyor insan
10 yıllık ilişkinizin olması, uzaktan olması ve erkek arkadaşınızın calismiyor olması bir sorun değil yani, öyle mi? Bir de anlattığınız bu son durun tuzu biberi. Buna ilişki bile denmez mi. Issiz birisiyle ne sıklıkta buluşup görüşüyor olabilirsiniz ki, ya da birbirini tanımak sadece oturup kahve içmek midir? Çocukluk aşkıysa da geride bırakmanız gereken bir ask olduğu çok belli de siz farkında değilsiniz gibi duruyor.

Anladim detaylari sen biliyorsun.karar senin hayat senin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…